Μπα αν εξαφανίστηκαν τα mode είναι θέμα του infotainment. Τα ίδια έκανε και σε εμένα αλλά έστρωσε με update.
Εξαφανίκστηκαν όσο δεν είχε σύνδεση με τον server. Με την επόμενη εκκίνηση συνδέθηκε και επανήλθαν.
Δεν είναι θέμα update, έχει την τελευταία έκδοση.
Δεν ξερω αν ειναι ολοιδιο το software στη SEAT με την SKODA, παρολα αυτα να ρωτησω, εχεις δημιουργήσει primary user ?
Γιατι υπάρχει η δυνατότητα να υπάρχουν αρκετοι users και για καθε εναν κρατα διαφορερικά settings (μνημες ραδιοφωνου, στησιμο της οθονης κτλ)
Ναι, έκανα reset για να σβήσουν ολα τα προηγούμενα, και έφτιαξα νέο. Και κάθε φορά που ξεκινάει με "βρίσκει", είτε έχω το Bluetooth του κινητού on, είτε off.
Απλά εκείνη την ημέρα δεν συνδεόταν στον server.
-----
Ήλθε η απάντηση από την SEAT International:
We thank you for your e-mail and would like to invite you to visit one of our Authorised Service Partners, whose staff are the best placed to assist you.
Moreover, we have forwarded a copy of your e-mail to our Importer, Technocar Single Member Trading S.A., responsible for sales and after sales matters in your country, so they can assist you if necessary.Αντί ουσιαστικής απάντησης, με προσκαλούν να ... επισκευθώ ένα εξουσιοδοτημένο, όπου
υπάρχει το πιο κατάλληλο προσωπικό για να με βοηθήσει.
Και με πληροφορούν ότι έχουν στείλει και ένα αντίγραφο στην αντιπροσωπεία.
Οι ερωτήσεις μου ήταν σαφείς, αν είναι προβλεπόμενο να "χάνεται" η οθόνη ρυθμίσεων όταν δεν μπορεί να συνδεθεί στον server, και αν γίνεται να αποθηκεύσω τις προτιμήσεις μου στο αυτοκίνητο.
Και οι 2 ερωτήσεις είναι θέμα λειτουργίας / προδιαγραφών του software, η λογική λέει ότι η "μαμά" εταιρεία γνωρίζει περισσότερα από τον όποιο dealer ή αντιπρόσωπο. Αποφασίζει να μην απαντήσει αυτή, οπότε το ερώτημα είναι γιατί το "κεντρικό" site παρέχει την δυνατότητα επικοινωνίας. Μόνο για ενδεχόμενο παράπονο κατά της αντιπροσωπείας;
Τέλος πάντων, να δω αν θα πάρω απάντηση από την αντιπροσωπεία.
Νομίζω πως τελικά θα καταφύγω στην αρχική μου σκέψη, για το τι θα έκανα όταν έπαιρνα καινούριο αυτοκίνητο:
Ένα arduino με CANBUS, το οποίο στο ξεκίνημα θα φορτώνει τις προσωπικές μου ρυθμίσεις. Και μία σειρά με πρόσθετα κουμπιά κάτω από την οθόνη, για τα βασικά που κακώς βρίσκονται στην οθόνη (όπως πχ ο κλιματισμός).