SeatClub.gr

SEATCLUB Μeetings και Εκδηλώσεις => Συναντήσεις Β. ΕΛΛΑΔΑΣ => Μήνυμα ξεκίνησε από: tsapi στις 30-11-2005, 23:34:09

Τίτλος: Re: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 30-11-2005, 23:34:09
Παράθεση από: George
Μιας και η πρώτη ιδέα έπεσε ήδη σε άλλο topic, ας δούμε λοιπόν εάν υπάρχει όντως ενδιαφέρον για ένα οργανωμένο Track Day στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.  ;-)steering

Ενδιαφερόμενος..  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 01-12-2005, 00:05:05
Δεν χρειαζεται να πω οτι ειμαι μεσα. Εσυ κυριε Mod με καλα θα κανεις και θα ανεβεις με το Λεον. Η πιστα ειναι ιδανικη για δυνατα αυτοκινητα. Ο ραλος σιγουρα κραταει καλυτερα αλλα απο δυναμη  :-?  ασε που ειναι καιρος να ασχοληθεις και με το στριψιμο του Ισπανου :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 01-12-2005, 00:08:26
Ρε γμτ θελω και εγω αλλα εχω ακουσει οτι τρωει λαστιχα για πλακα...Και λεφτα δεν παιζουν ...κλαψ...για παρεα ειμαι μεσα σιγουρα...Θα εξαρτηθει και για το αν θα ειμαι μεσα μεσα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 01-12-2005, 00:58:38
Κι εγώ μέσα αλλά για παρέα. Γιατί τρώει λάστιχα, φρένα και με το 16άρι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα. Είναι και η απειρία στη μέση. Αλλά για παρέα έρχομαι. ¶λλωστε είναι 200 km απόσταση.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 01-12-2005, 06:00:39
Αν βολέψει η ημερομηνία είμαι μέσα κι εγώ.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ στις 01-12-2005, 09:25:38
ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 01-12-2005, 17:31:15
Ηδη ψαχνω για Road legal λαστιχα, αν και μεχρι τοτε, τα Dunlop που εχω στις 17αρες θα ειναι οτι πρεπει για πιστα και μετα αντικατασταση.

@ Αγωνιστικοτατος : την πρωτη φορα που μπηκα μεσα, επεστρεψα Βολο με τα λινα !!! Χαραξη δεν υπηρχε. Απλα, πηγαινα αργα και παρακαλουσα να μη βρεξει ...

Σχεικα με το ποτε, οσο πιο αργα τοσο πιο καλα, γιατι ο χειμωνας εκει δεν αστειευεται. Το Σαββατο που πηγαμε με τον Sharky και τον Spy, ειδαμε +3... Φανταστητε το Φλεβαρη τι θα γινεται.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 01-12-2005, 18:03:33
Παράθεση από: Agwnistikotatos
¶ντε και να γυρίσω με τα λινά σιγά-σιγά... Αν γίνει καμμιά μαλακία στο δρόμο και σκάσει κάνα λάστιχο; :roll:
Ειναι ριψοκινδυνο, το ξερω, αλλα δεν ειχα αλλη επιλογη.
Και το να μπαίνεις με φαγωμένα λάστιχα δεν είναι εντελώς μ@λ@κί@, γιατί θα φεύγει συνέχεια έξω η μούρη; :-?
Τα αυλακια στα λαστιχα, υπαρχουν μονο για αποχετευση νερου. Το μονο κακο με τα "φαγωμενα" λαστιχα, ειναι οτι μπορει να εχουν ξεραθει .
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: red gun στις 01-12-2005, 18:17:05
Και εγω μεσα ειμε αν βολευει η ημερομηνια :cry:
Οσο για λαστιχα βλεπουμε :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 01-12-2005, 18:27:47
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Με το τελευταίο που λες, δεν συμφωνώ απόλυτα, γιατί όταν ήταν καλύτερα τα λάστιχα μου, (για μαμά μιλάω πάντα), ένα πολύ απλό παράδειγμα, αν το έδινα από ρολαριστή, το esp έμπαινε μόνο με πρώτη και καμμιά φορά σε αλλαγή 2ας... Αργότερα (μαμά πάλι), άρχισε και έμπαινε κανονικά με 2α και καμμια φορά σε αλλαγή 3ης...
Χώρια οι μούρες που άρχισε να πετάει μετά, απλά αυτό είναι κάτι υποκειμενικό και μπορεί να μου πεις ότι είναι η ιδέα μου, ή οτιδήποτε άλλο, ενώ το esp; :roll:
Τα λάστιχα είναι ακόμα μαλακά, αλλά τώρα εντάξει (με giac μόνο), μέσα στην πόλη αν το δώσω με 3η και 1500-2000rpm, μόλις φτάσει στις 3500, τρελένεται και το esp και όλα (αν το έχω οn)...
Αλήθεια, για να μαθαίνω κι εγώ, γιατί δεν έχω ξανατρέξει στην πίστα, :oops:  αν προσπαθήσεις να τρέξεις με το esp on, δεν σε συμφέρει καθόλου, συνέχεια το κόβει; :roll:


Αυτο με τα αυλακια που σου γραφω ειναι σιγουρο. ΑΝ δεν ειχαμε ποτε νερο στο δρομο, ολοι με slick θα κυκλοφορουσαμε  :wink: .
Αυτα που μου περιγραφεις, σου συμβαινουν επειδη:
- ανοιξε ο κινητηρας
- ξεθαρεψες εσυ
- αρκετες αλλες περιπτωσεις, που δενεχω χρονο να σου γραψω - αναλυσω γιατι βιαζομαι.

ΑΝ τρεξεις στην πιστα με το esp on και κρατησεις πολυ καλες γραμμες, λιγο θα σε επηρρεασει το Esp. Καλο ειναι αρχικα να τρεξεις με το esp on, για ασφαλεια και οταν δεις οτι αρχιζειναι μειωνεται η εμπλοκη του στο ελαχιστο, αρα εχεις αρχισει να κρατας σωστες γραμμες, το βγαζεις.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 01-12-2005, 18:36:26
Μεσα κι εγω. Αν μπορεσω να βρω μια 4αδα 17αρια μεταχειρω... και αν βολεψουν και οι ημερομηνιες.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 01-12-2005, 19:14:53
Μιας και ο φίλος Georgre είπε για ιδέες και όχι συμμετοχές , εγώ θα πω κάποιες ιδέες που έχω στο μυαλό μου
Πρώτα απ΄όλα  θα είναι Σ/Κ ή Π/Σ/Κ ; Τι βολεύει τον κόσμο ;
Να φύγουμε Παρασκευή ή Σάββατο μιας και θα γυρίσουμε Κυριακή.
Πάω τώρα στο φεύγε , θα γίνει οδικώς η με τρένο . Τι ώρες παίζουν αναχωρήσεις με το τρένο;

Πέρα από τα πήγαινε έλα η πιστά πρέπει να είναι σίγουρα ελεύθερη και να μην φάμε καμία πατάτα!
Είχα πάει πέρυσι στην Λ.Κερκινη και πέρασα θαυμάσια και ήταν και ΄΄κοντά΄΄ στις Σέρρες επίσης υπάρχουν όμορφα και ιστορικά μέρη που μπορούμε να επισκεφθούμε όπως το οχ οχυρό Ρουπελ (φάγαμε πόρτα πήγαμε μετά της 1300) και  το γνωστό Mall Procom(στα σύνορα ) με πολύ φθηνά προϊόντα κλπ.

Έτσι μπορούμε να έχουμε το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Μια μεγάλη εκδρομή και όχι εξόρμηση στην Πιστά μόνο!



Αρα :

Μιας και υπαρχει χρονος μπορουν να μπουν τα ερωτηματα :

Σ/Κ ή ΠΣΚ

Τρενο η οδικως(να παμε)

Τρενο η οδικως (να γυρισουμε)

Που θα μεινουμε


....και αφηστε τα λαστιχα και τις αναρτησεις .... :cool:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 01-12-2005, 23:15:16
Παράθεση από: George
σε αντίθεση με τη διαδρομή Θεσ/νίκη - Σέρρες που έχει ένα πολύ δυνατό κομμάτι με στροφιλίκι, διαχωριστική μπάρα και καλό οδόστρωμα.


Συμφωνω ετσι μοιαζει αλλα δεν ειναι.ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ το κομματι αυτο λογω ολισθηροτητας.Με την πρωτη σταγονα που πεφτει εκει γινεται παγοδρομιο.

ΥΓ.Ευτυχως το σπιτι της γιαγιας μου ειναι ουτε ενα χλμ απο την πιστα  :oops:  :oops:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 01-12-2005, 23:19:14
...ολοι στην γιαγια του λοχια...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 01-12-2005, 23:33:26
Η δικια μου αποψη, ειναι να ειμαστε στην πιστα το Σαββατο το πρωι, που συνηθως εχει  λιγοτερη κινηση απο οτι την Κυριακη. Να ειμαι ειλικρινης, προτιμαω να κλεισουμε την πιστα, για αποκλειστικη χρηση. Αν μαζευτουμε 15-20 συμμετεχοντες, οχι μονο SEAT αναγκαστικα, το κοστος ειναι πολυ λογικο και μπορουμε να ζητησουμε και χρονομετρηση με φωτοκυταρο, προφανως δινοντας κατι παραπανω.

Η διαδρομη πιστα - Σερρες ειναι ... 5 λεπτα. Για το Σαββατο το βραδυ, διανυκτερευση στις Σερρες, σε ξενοδοχειο φυσικα. Εχω κανα δυο γνωστους, που μπορουν να με βοηθησουν σχετικα, στην ευρεση ξενοδοχειου.
Μαθετε τα δρομολογια της επιστροφης του ΟΣΕ, για την Κυριακη, ετσι ωστε να κανονισουμε το προγραμμα της Κυριακης.
Μια καπως βολικη ημερομηνια, ειναι η 25η Μαρτιου, που πεφτει Σαββατο, ετσι ωστε να μπορουν να ερθουν και καποιοι που αλλιως θα δουλευανε.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 01-12-2005, 23:47:24
Παράθεση από: George
Παράθεση από: leonman

Μιας και υπαρχει χρονος μπορουν να μπουν τα ερωτηματα :

Σ/Κ ή ΠΣΚ

Τρενο η οδικως(να παμε)

Τρενο η οδικως (να γυρισουμε)

Που θα μεινουμε


....και αφηστε τα λαστιχα και τις αναρτησεις .... :cool:


Μιας και ο Λευτέρης έχει απόλυτο δίκιο, ας αφήσουμε προς το παρόν τα λάστιχα και τις αναρτήσεις και ας επικεντρωθούμε λίγο στη διοργάνωση.  Είτε μπείτε με 17άρια, είτε με 13άρια και τάσια, εάν δε χαλαρώσετε δε θα το απολαύσετε  :wink:
Όσο για το αν θα φύγετε από την πίστα με τα λινά, μη μασάτε, δεν τρέχει και τίποτα.  Η γυναίκα μου κυκλοφορεί ακόμη με τα slicks του F2F ακόμη και με τις μεγάλες μπόρες...  :twisted:

Στο θέμα μας τώρα, η δικιά μου πρόταση είναι να φύγουμε με τρένο.  Γλυτώνουμε έτσι μία ολόκληρη ημέρα κάνοντας τη διανυκτέρευση καθ'οδόν.  Η αμαξοστοιχία με τις κλινάμαξες αναχωρεί από σταθμό Λαρίσης στις 22.55 και τα αυτοκίνητα φορτώνονται μία ώρα νωρίτερα στο Ρούφ.  Το κόστος για οδηγό και αυτοκίνητο είναι περίπου 65 ευρώ (πάνω-κάτω ανάλογα με τη θέση) και άφιξη στη συμπρωτεύουσα έχει κατά τις 6.00 το πρωί.  Η διαδρομή Αθήνα - Θεσ/νίκη άλλωστε δε νομίζω να σας κεντρίζει και τόσο το ενδιαφέρον οδηγικά, σε αντίθεση με τη διαδρομή Θεσ/νίκη - Σέρρες που έχει ένα πολύ δυνατό κομμάτι με στροφιλίκι, διαχωριστική μπάρα και καλό οδόστρωμα.

Με την εναλλακτική αυτή, ξυπνάμε όπως προανέφερα πρωι-πρωί στη Θεσ/νίκη και έχουμε όλη την ημέρα μπροστά μας.  Μπορούμε όλο το Σάββατο να βολοδέρνουμε στην πίστα ξεχαρμανιάζοντας, το βραδάκι να επισκεφτούμε την πόλη για ανασυγκρότηση δυνάμεων και διασκέδαση και την Κυριακή να επισκεφτούμε τη λίμνη Κερκίνη ή τα οχυρά Ρούπελ.  

Την ιδέα της λίμνης την προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και το μέρος είναι απερίγραπτα όμορφο και δεν είναι προορισμός που μπορείς να δείς και κάθε Σ/Κ.

Για την επιστροφή δυστυχώς δεν έχω τα δρομολόγια του ΟΣΕ αλλά έχω την εντύπωση ότι ισχύουν οι ίδιες ώρες αντίστοιχα.  Θα μάθω όμως λεπτομέρειες και θα επανέλθω.

Σχετικά με το που θα μείνουμε, καλό θα ήταν να προτείνουν κάτι οι συνφορουμίστες από Β.Ελλάδα που γνωρίζουν καλύτερα την περιοχή.  Στο βαθμό που τη γνωρίζω εγώ, θα πρότεινα Σέρρες προκειμένου να είμαστε κοντά σε όλα (πίστα, λίμνη, μαγαζιά κλπ).  Οποιαδήποτε ιδέα, καλοδεχούμενη  :wink:


...πεστα συντεκνε...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: -=Yoda=- στις 02-12-2005, 00:01:07
λοιπον ο yoda εχει πολυ καλα νεα

γιααααα να ετοιμαζεστε για τρελλο ΠΣΚ pist-party κατα φλεβαρη μερια με πολυ φτηνα ολα. (πιστα κλεισμενη για παρτυ μας, φτηνα ξενοδοχεια, φτηνα ελαστικα κλπ)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 02-12-2005, 00:08:12
Master Yoda, at thy command !!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 02-12-2005, 01:05:12
¶ντε να ακούσουμε κανά καλό νέα για Σέρρες μεριά :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Άλκης στις 02-12-2005, 10:35:46
Μόλις με πήρε η γιαγιά του loxia τηλέφωνο και με ενημέρωσε ότι ευχαρίστως θα μας φιλοξενήσει όλους στο σπίτι της. :lol:  :lol: Όσοι δεν χωρέσουν μέσα,υπάρχει και το κοτέτσι δίπλα....
Σοβαρά τώρα....άρα μιλάμε για ένα αρχικό κόστος 130 € πήγαινε-έλα με ΟΣΕ,ξενοδοχείο και πίστα(όχι τίποτ'άλλο να μαζεύουμε λεφτά από τώρα....).Κλίνω και εγώ προς το να έχουμε αποκλιστική χρήση της πίστας,εκτός και αν προκύψει κάτι άλλο σύμφωνα με αυτά που σχεδιάζει η ομάδα της skonta :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 02-12-2005, 10:43:30
Έλα ρε YODA ξάδερφε με την φαρδιά μαούνα
μας έφτιαξες πρωί πρωί ότι θα μπούμε μπούνια
Δωμάτια θα κλείσουμε στις Σέρρες να ανεβούμε
κι όσοι δεν προκάνουμε να πα να γ@%^$#με.......
(πάντα με την καλή την έννοια)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 02-12-2005, 10:44:51
Καλα τα νεα του Yoda αλλα επειδη ειμαστε λιγο αργοι σε τετοια θεματα οσο νωριτερο τοσο το καλυτερο!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 02-12-2005, 18:28:31
Μέσα,αλλά σάν θεατής και σάν παρέα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 02-12-2005, 21:18:39
αναμενουμε τις τελικες ανακοινωσεις :razz:  :razz:  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 06-12-2005, 03:33:34
Μία άλλη πρόταση είναι να πάμε σε ένα σπήλαιο. Έχει ένα σπήλαιο μεταξύ Σερρών και Δράμας. Δεν θυμάμαι το όνομα. Μην κράξετε. Το είπα επειδή είδα για Ρουφ και για λίμνη Κερκίνης.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 06-12-2005, 21:40:44
Εγω θα ειμαι ο κουκος και ο επισημος φωτογραφος σας...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 06-12-2005, 23:02:06
Παράθεση από: George
Παράθεση από: LEONtokardos
Εγω θα ειμαι ο κουκος και ο επισημος φωτογραφος σας...


Τον κούκο τον θέλουμε βασικά για χρονομέτρη  :wink:



..ειπαμε George τα pm δεν βγαινουν στην φορα....μην γραψεις και τα αλλα περι 1.3... :lol:  :lol:

Εγω περιμενω με χαρα ολη ''φαση'' και οσο αφορα την εκδρομη μιας και εχω πολυ ομορφες αναμνησεις απο την τελευταια φορα που ειχα επισκεφθει την Μακεδονια αλλα και την ΠΙΣΤΑ των Σερρων μιας και το κοτετσι που λεγετε Μεγαρα δεν μπορει να προσφερει και πολλες συγκινησεις (....η ''εβγα'' ηταν μια απο αυτες...).

..αναμενουμε λοιπον
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 07-12-2005, 00:19:25
Παράθεση από: Agwnistikotatos

Αληστράτης? :roll:  :wink:
Και στο παγγαίο είναι πολύ ωραία... ΟΕΟΕΟΕΟ :lol:  :lol:

Σωστός Θανάση. Γεννικά τα Σέρρας   :grin:  έχουν αρκετά αξιοθέατα εκτός από την πίστα για τους καύτες  :twisted: .
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 07-12-2005, 02:37:27
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Μιας και μιλάτε για χρόνους, περίπου τι χρόνος θα μπορούσε να θεωρηθεί καλός για αρχάριο με εντελώς μαμά στήσιμο; :roll:
Ρωτάω γιατί θα είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στην πίστα και δεν έχω αντίστοιχη εμπειρία... :oops:


Κατω απο 2 λεπτα ειναι πολυ καλα για αρχη. Μεταξυ 2' - 2'10'' θα ελεγα οτι ειναι φυσιολογικο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 07-12-2005, 06:47:55
Δήλωσα κι εγώ συμμετοχή........
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 07-12-2005, 07:39:40
Παράθεση από: Studio54
Δήλωσα κι εγώ συμμετοχή........


Που δηλωσες συμμετοχη αγαπημ;

Δυο χρονια τωρα, σου λεω να ερθεις να παμε Σερρες και αρνησαι πεισματικα. Τωρα θα ερθεις; Θα σου πιω το αιμα με το καλαμακι ρε  :twisted: . Θα σου παρω τα σωβρακα  :twisted: . Θα παμε τις αδειες στοιχημα. Αντε και θελω και ενα τετρακινητο για το σκι :twisted:  :twisted:  :twisted: .
(Να αναψουν και λιγο τα αιματα, γιατι εχει "πεσει" λιγο το θεμα αυτο.)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 07-12-2005, 08:33:21
....μην βαζετε χρονους στον αερα γιατι θα στενοχωριθουμε μετα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 07-12-2005, 12:12:26
Παράθεση από: nfot
Παράθεση από: Studio54
Δήλωσα κι εγώ συμμετοχή........


Που δηλωσες συμμετοχη αγαπημ;

Δυο χρονια τωρα, σου λεω να ερθεις να παμε Σερρες και αρνησαι πεισματικα. Τωρα θα ερθεις; Θα σου πιω το αιμα με το καλαμακι ρε  :twisted: . Θα σου παρω τα σωβρακα  :twisted: . Θα παμε τις αδειες στοιχημα. Αντε και θελω και ενα τετρακινητο για το σκι :twisted:  :twisted:  :twisted: .
(Να αναψουν και λιγο τα αιματα, γιατι εχει "πεσει" λιγο το θεμα αυτο.)


The Awakening of the Grazy Racer Boy....  ;-))armed  ;-)steering  ::dupe::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 07-12-2005, 14:06:27
Δεν βαζετε κανα πινακα με τους εχοντες προθεση συμμετοχης
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 07-12-2005, 15:28:15
Εσύ εντάξει να το πάρεις το τετρακίνητο για το σκί....εγώ το δικό σου το χρέπι τί να το κάνω?
Πάει με το Fazer οι άδειες??????

 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 07-12-2005, 17:13:53
Παράθεση από: Studio54
Εσύ εντάξει να το πάρεις το τετρακίνητο για το σκί....εγώ το δικό σου το χρέπι τί να το κάνω?
Πάει με το Fazer οι άδειες??????

 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:


Οχι και με το fazer ρε, το λυπαμαι το καημενο, στη σκεψη να το καβαλας  :twisted:  :twisted:  :twisted: . Παντως αν δεν βρεχει, θα προσπαθησω να ανεβασω και το fazer και θα μετρηθουμε!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 07-12-2005, 21:22:05
Παράθεση από: George
Παράθεση από: Panagiotis Kenterlis
Ο κάτοχος της ιδέας γιατί δεν εμφανίζεται;
Φήμες αναφέρουν ότι έπεσε παντόφλα και πήρε εντολή να βρει δικαιολογία και να μην τολμήσει να το κουνήσει από το σπίτι!!!

ΥΓ: Κομπάρε για εμφανίσου!


Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια αγαπητέ...   :twisted:  :twisted:  :twisted:
Εσύ γιατί είπαμε ότι δεν έρχεσαι;  ::whistle::


Παράθεση από: leonman
ειπαμε George τα pm δεν βγαινουν στην φορα....μην γραψεις και τα αλλα περι 1.3...


Τάφοςςςςςςςςςςς   :wink:


Επίσης θα συμφωνήσω με τον αγαπητό τρελοπιλότο για το θέμα των χρόνων.  Ακούστε τον "παλιό", κάτι ξέρει  :cool:



Λοιπόν, για να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο, μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει πρόθεση - ενδιαφέρον συμμετοχής οι:

- George
- Leonman
- Sharky
- Spy
- Nfot
- Studio54
- Agwnistikotatos
- ¶λκης
- Tsapi
- Red Gun
- Jax7480
- Η γιαγιά του Loxia


...καθώς και κάποιοι ακόμη συνφορουμίστες αλλά μόνο για παρέα και όχι για λαστιχοφαγία.

Όσοι πιστοί προσέλθετε  :grin:


Εγω μαλλον θα ειμαι μεσα για την εγχειριση τοτε ,οποτε καλυτερα μην με υπολογιζετε.Εαν οχι θα ερθω!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 07-12-2005, 22:32:29
Παράθεση από: nfot
Παράθεση από: Studio54
Εσύ εντάξει να το πάρεις το τετρακίνητο για το σκί....εγώ το δικό σου το χρέπι τί να το κάνω?
Πάει με το Fazer οι άδειες??????

 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:


Οχι και με το fazer ρε, το λυπαμαι το καημενο, στη σκεψη να το καβαλας  :twisted:  :twisted:  :twisted: . Παντως αν δεν βρεχει, θα προσπαθησω να ανεβασω και το fazer και θα μετρηθουμε!!!


Ρε Νικολάκη, εγώ τουλάχιστον θα το φτάνω (θα κάτσουν λίγο τα πίσω αμορτισέρ....αλλά).....

 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 08-12-2005, 00:54:39
Παράθεση από: Loxias
Παράθεση από: George
Παράθεση από: Panagiotis Kenterlis
Ο κάτοχος της ιδέας γιατί δεν εμφανίζεται;
Φήμες αναφέρουν ότι έπεσε παντόφλα και πήρε εντολή να βρει δικαιολογία και να μην τολμήσει να το κουνήσει από το σπίτι!!!

ΥΓ: Κομπάρε για εμφανίσου!


Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια αγαπητέ...   :twisted:  :twisted:  :twisted:
Εσύ γιατί είπαμε ότι δεν έρχεσαι;  ::whistle::


Παράθεση από: leonman
ειπαμε George τα pm δεν βγαινουν στην φορα....μην γραψεις και τα αλλα περι 1.3...


Τάφοςςςςςςςςςςς   :wink:


Επίσης θα συμφωνήσω με τον αγαπητό τρελοπιλότο για το θέμα των χρόνων.  Ακούστε τον "παλιό", κάτι ξέρει  :cool:



Λοιπόν, για να ξεκαθαρίζει λίγο το τοπίο, μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει πρόθεση - ενδιαφέρον συμμετοχής οι:

- George
- Leonman
- Sharky
- Spy
- Nfot
- Studio54
- Agwnistikotatos
- ¶λκης
- Tsapi
- Red Gun
- Jax7480
- Η γιαγιά του Loxia


...καθώς και κάποιοι ακόμη συνφορουμίστες αλλά μόνο για παρέα και όχι για λαστιχοφαγία.

Όσοι πιστοί προσέλθετε  :grin:


Εγω μαλλον θα ειμαι μεσα για την εγχειριση τοτε ,οποτε καλυτερα μην με υπολογιζετε.Εαν οχι θα ερθω!

ε καλυτερα ρε θα εχεις δικαιολογια αν κανεις κουλαμαρες :razz:  :razz:
Γιωργο βαλε και τον John μεσα και τον Bill (αυτος αμα ερθει ο John θα ακολουθησει)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: STRAKASTREL στις 08-12-2005, 01:00:38
Για πότε περίπου λέτε :?:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 08-12-2005, 12:24:28
Κατι για Φεβρουαριο εχω ακουσει..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Mad Max στις 08-12-2005, 22:03:03
Τα φημισμένα αεριζόμενα λάστιχα είναι George;  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 08-12-2005, 22:19:26
Παίδες, όταν ανεβήκαμε εμείς το θερμόμετρο έλεγε 3,5 C και στο γυρισμό μας έπιασε και χιόνι.

Τώρα αν λέτε για Ιανουάριο/ Φεβρουάριο, το θέμα είναι ότι θα δούμε θερμοκρασίες κάτω από 0 C. Καλό μεν για τα τούρμπο, αλλά μεγάλη πιθανότητα υπάρχει για χιόνι/πάγο :roll:

Οπότε, για μένα η ημερομηνία που προτείνει ο Νίκος (Nfot) είναι πιο λογική. Ναι μεν η πιστα θα είναι πιο ακριβή, αλλά οι συνθήκες θα είναι πολύ καλύτερες :smile:

Just a thought, boys :cool:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 09-12-2005, 01:54:36
Παράθεση από: George

Η μοναδική μου ένσταση για Μάρτη είναι ότι πάμε πολύ μακριά και το θέμα θα "κρυώσει", και όχι λόγω καιρού...


Εγώ πάλι νόμιζα ότι είναι κάτι που κάνεις συνειδητοποιημένα και όχι επειδή παρασύρεσε... :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 10-12-2005, 10:45:16
Ασχετο με το θεμα(?) αλλα διαβασα προχθες σε εφημεριδα την Β. Ελλαδος οτι μοτοσυκλετιστης εχασε(!) την ζωη του στην πιστα των Σερρων.
Ξερει κανεις τιποτα?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 10-12-2005, 22:28:04
Που μπορουμε να διαβασουμε περισσοτερα?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 10-12-2005, 23:10:49
Παράθεση από: George
Παράθεση από: leonman
Ασχετο με το θεμα(?) αλλα διαβασα προχθες σε εφημεριδα την Β. Ελλαδος οτι μοτοσυκλετιστης εχασε(!) την ζωη του στην πιστα των Σερρων.
Ξερει κανεις τιποτα?


Δυστυχώς έτσι είναι, το 2ο θανατηφόρο με μοτοσυκλέτα στις Σέρρες  :cry:

Στην ευθεία μπροστά στον τερματισμό, μάλλον έχασε τις αισθήσεις του από άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και χτύπησε σε ένα τοιχάκι μπροστά στις κερκίδες με όχι παραπάνω από 70 χ.α.ω.

Δυστυχώς, μάλλον λόγω του ότι δεν είχε τις αισθήσεις του για να προφυλακτεί, από την πρόσκρουση έσπασε ο σβέρκος του.

Κρίμα για την τεράστια αυτή ατυχία του παλικαριού, τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένειά του!



...που τα λεει ολα αυτα?
Τίτλος: S
Αποστολή από: KOSMIDIS80 στις 16-12-2005, 16:05:21
παιδια ειναι αληθεια! Το παιδι ονομαζοταν Νικος, 26 ετων και το δυστυχημα εγινε 3 μερες πριν την γιορτη του!!!
Ο ιατροδικαστης πραγματι εβγαλε το συμπερασμα οτι πριν πεσει είχε χασει τις αισθησεις του απο προβλημα στην καρδια (πιθανοτατα εμφραγμα αν θυμαμαι καλα!)...το γνωριζουμε το δυστυχημα, γιατι ο ατυχος Νικος ηταν στην γειτονια του Βασιλη.... :cry:  Ελπιζω να ειναι και το τελευταιο αδικοχαμενο παλικαρι! Συλλυπητηρια στην οικογενεια...
Τίτλος: φ
Αποστολή από: KOSMIDIS80 στις 16-12-2005, 16:06:01
και εγω μεσα για Σερρες ως συνοδηγος-παρατηρητης!!! :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 19-12-2005, 12:18:44
Έχουμε κανά νεότερο για την εξόρμηση ή πάγωσε το θέμα παίδες;  :cool:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 19-12-2005, 23:22:43
Και ακόμα επιμένω για Μαρτιο :wink:

Απλά αν υπάρχουν νεότερα ρώτησα. Αντε λοιπόν να τελειώσουμε με τα γιορτινά με το καλό...  :grin:
Τίτλος: r
Αποστολή από: KOSMIDIS80 στις 29-12-2005, 14:39:15
γνωμη μου ειναι παντως,αφου σκεπτομαστε να κανουμε μια τετοια συναντηση-event να το οργανωσουμε οσο το δυνατον καλυτερα μπορουμε!
οποτε μαλλον για να γινει Γεναρη δεν προλαβαινουμε!
Εχω κανει προταση να γινει εν οψει αυτου και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στις Σερρες, οποτε αν προχωρησει καταλαβαινεις Θαναση οτι θελει οργανωση απο εμας και θελει χρονο!

Θα δουμε βρε, μην βιαζεσαι! :wink:  Φαε λιγο ακομα τα λαστιχα σου και μετα
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 29-12-2005, 20:36:47
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Κι εγώ έτσι πίστευα, αλλά ο nfot, επιμένει ότι αν δεν είναι βρεγμένος ο τάπητας είναι το ίδιο...
Πράγμα που δεν μου στέκει καθόλου, ούτε και στην πράξη... :-?


Μαλλον μπερδεψες λιγο τα πραγματα.
Σου εχω απαντησει οτι η χαραξη στα λαστιχα υπαρχει μονο για να διωχνει νερο και δεν προσφερει τιποτα στο στεγνο, αντιθετα μειωνει την προσφυση.
Ο George με το "φυτιλιασμενα" εννοει, μαλλον, λαστιχα των οποιων η γομμα εχει καει, ξεραθει κτλ. και οχι το να εχουν μικρο βαθος πελματος.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: paris20vt στις 30-12-2005, 03:53:02
Παράθεση από: George
Το θέμα είναι ότι ο κανόνας "λιγότερη χάραξη = μεγαλύτερη πρόσφυση στο στεγνό" ισχύει μόνο για τις ιδανικές συνθήκες της πίστας γιατί αντίθετα στο δρόμο η χάραξη δε βοηθά μόνο στα νερά αλλά ακόμη και στο να σπάει το φίλμ σκόνης που δημιουργείται ανάμεσα από το ελαστικό και το οδόστρωμα (για να μη μιλήσω για χαλίκια και λοιπά ευτράπελα).

Αν κυκλοφορήσεις για παράδειγμα σε μία τυπική Ελληνική αστική διαδρομή με slicks, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μαζέψεις ότι γόπα και χαλίκι υπάρχει στο δρόμο και να έχεις στην ουσία πολύ λιγότερη πρόσφυση.  Αν τώρα βέβαια αποφασίσεις να τα κάψεις λίγο σε κανα καλό στροφιλίκι, οι όροι αντιστρέφονται...


Σωστος ο Γιωργος :wink:

Το βασικοτερο απο ολα ειναι τα ελαστικα να αρμοζουν με το επιπεδο των δρομων της εκαστωστε χωρας.

Για παραδειγμα διαβαζα οταν ημουν Αγγλια για ενα συγκριτικο ελαστικων σε πιστα κ σε δρομο και οταν ηρθα Ελλαδα και πηγα να ζητησω για το Corolla TS αυτα τα λάστιχα με κοιταζε καλα καλα ο λαστιχας και με ρώτησε αν ειμαι σιγουρος για την επιλογη μου :shock:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 30-12-2005, 23:59:01
Ναι...κι εγω ψαχνω για λεφτα ....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 31-12-2005, 01:07:20
Mπα μπα και χερακια Γιωργο και χερακια ζηλεψαμε απο τον Λοχια :razz:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 31-12-2005, 12:38:41
Ολο κακιες παλιοπαιδα ...τι χερια τι ποδια ....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 05-01-2006, 09:02:57
Θα προτιμησω το τελευταιο ΣΚ του Φλεβαρη μιας και τοτες θα εχω ρεπο απο την δουλεια....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 05-01-2006, 20:14:02
Εγώ για να μπορέσω να είμαι παρόν πρέπει να ξέρω μέχρι το μέσα του Ιανουαρίου το ποτέ θα ανέβουμε το Φεβρουάριο!

Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι να ψηφίσω ακόμη!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 05-01-2006, 23:50:01
Eγω μπορω 4-5 Φεβ. γιατι μετα θα κανω λιγο καιρο να ξαναπιασω τιμονι!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Άλκης στις 06-01-2006, 00:09:04
Εγώ δεν μπορώ δυτυχώς,αυξημένες οικονομικές υποχρέωσεις....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 06-01-2006, 00:11:12
Παράθεση από: George
Ρε παιδιά, ήρεμα, μη ζζζζζζμππρώχνεστε... όλοι θα έρθετε....

Jax & leonman μη μου αγχώνεστε, πριν κανα μήνα ήμασταν 3 και ο κούκος, τώρα τον χάσαμε και δαύτον  :roll:

Και οι 3 μας να είμαστε, καλά θα περάσουμε  :wink:

κου κου     κου κου :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 06-01-2006, 08:26:36
Εγώ είμαι μέσα όποτε κι αν γίνει.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 06-01-2006, 11:28:01
Και εγω εβαλα το πρωτο , οσο το γρηγοροτερο τοσο το καλυτερο
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 07-01-2006, 20:50:50
Μεσα, οποτε και να κανονιστει. Ο μονος μου περιορισμος ειναι μια εκδρομουλα για σκι στο Μπανσκο, αλλα ελπιζω οτι δεν θα συμπεσουν.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 09-01-2006, 22:20:19
Παράθεση από: George
Το γοργόν και χάριν έχει και για εμένα, μία ψήφο ακόμη στο 4-5/2

Από Δευτέρα θα πρέπει να κάνουμε κάποια επαφή με την πίστα να δούμε και αν θα είναι διαθέσιμη, πριν συνεχίσουμε τα "κανονίσματα"...

Κανα νεοτερο?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 10-01-2006, 01:17:18
Οπως οι περισσοτεροι ............... με την ψυχη στο στομα!!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 10-01-2006, 01:21:14
Εμένα θα με παίξετε; :oops:  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 10-01-2006, 01:27:46
ΟΧΙ ρε, τωρα που εβαλες προγραμμα, δε σε παιζουμε. Πως θα σε ταπωσω τωρα ρε;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 10-01-2006, 01:29:39
:cry:  :oops:  ::conf::  :-(newcry
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 10-01-2006, 11:27:02
ΠΟΠΟ κοσμος και συμμετοχες ,αλλα δεν πειραζει λιγοι και καλοι , ρε μπας και δεν το εχει δει ο κοσμος?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 10-01-2006, 17:00:21
Δεν ξέρεις όλοι μέσα !!!! μέχρι να έρθει η ώρα....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 10-01-2006, 18:33:11
Παράθεση από: Studio54
Δεν ξέρεις όλοι μέσα !!!! μέχρι να έρθει η ώρα....

Δημήτρη 1,6 8v σε έχει ταπώσει σε πίστα?Αν όχι ετοιμάσου έρχομαίιιιιιιιιιιιι!!
 ::rallysmile::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 10-01-2006, 20:00:09
Έλα ρε Shummi συμπέθερε και θα σε τσακίσω στα τσίπουρα....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 10-01-2006, 20:36:00
Παιδιά εγώ Σέρρες είμαι,απλά πάρτε με τηλέφωνο
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 10-01-2006, 22:22:06
Ρε κοίτα που το νέο αίμα του κλαμπ βράζει :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 10-01-2006, 22:40:09
Εχει υπολογισει καποιος το κοστος του διημερου;

(εκτως των ελαστικων)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 10-01-2006, 22:51:05
Παράθεση από: George
Ένα 60άρι για την πίστα και τις βενζίνες μας

(θα μείνουμε στη γιαγιά του λοχία)

Γ@μω!

Θα παρουμε και τον Bill να τον "πασαρουμε" στη γιαγια και καθαρισαμε!!!  :razz:  :razz:  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 10-01-2006, 23:01:03
Λες μετά να τον φωνάζει παππού ο Λοχίας?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 10-01-2006, 23:10:07
H γιαγια εχει παππου μ@λ@κες!!
Τεσπα θα σας βολεψω..
Ο Κωστας θα κοιμηθει στο σκυλοσπιτο
Ο στουντιος θα φυλαει το λεον μου μην το πειραξει κανενας...για τους υπολοιπους ολο και καμια χηρα θα βρουμε!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 10-01-2006, 23:19:49
Παράθεση από: Loxias

Ο Κωστας θα κοιμηθει στο σκυλοσπιτο

Παλι εγω στο σκλυλοσπιτο;
Ροχαλιζει το κοπροσκυλο και δεν μπορω να κλεισω ματι!  :evil:

Να κοιμηθει ο Γιωργος εκει αλλοιως δεν ερχομαι.   :evil:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 11-01-2006, 01:05:32
Κι εγώ μέσα αλλά για παρέα μιας και το 16άρι δεν είναι για πολλά πολλά. Αρκεί να γίνει 18-19 ή 25-26. Loxia η γιαγιά σου μένει μέσα στις Σέρρες?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 11-01-2006, 07:01:16
Παράθεση από: Loxias
H γιαγια εχει παππου μ@λ@κες!!!

Τότε μην τον φωνάζεις κι αυτόν γιαγιά????
 :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 11-01-2006, 16:50:18
Παράθεση από: Liontari
Κι εγώ μέσα αλλά για παρέα μιας και το 16άρι δεν είναι για πολλά πολλά. Αρκεί να γίνει 18-19 ή 25-26. Loxia η γιαγιά σου μένει μέσα στις Σέρρες?


Ναι μεσα!Εργατικες κατοικιες σταθμου! :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 11-01-2006, 19:56:18
Οσοι δεν εχουμε εξασφαλισμενη διαμονη στις Σερρες, μαλλον πρεπει να κοιταξουμε για ξενοδοχειο. Εχει κανεις κατι υπ'οψιν του;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 11-01-2006, 20:28:01
Aλλη ερώτηση:

Στις Σέρρες, όσοι ανηφορίσουν θα φέρουν και το έτερο ήμιση ή θαναι μόνο αγοράκια;

Για να ξέρουμε τι θα κάνουμε..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 11-01-2006, 22:04:04
Eγω με την γυναικα θα ανεβω!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 11-01-2006, 22:10:22
Κι εγώ με την γυναίκα και το αίσθημα....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 11-01-2006, 22:10:58
Για αρχες του μηνα δεν μπορω σιγουρα ελεω ασφαλειας γαμω την καταδικη μου....
Δεν ψηφιζω ακομα για να μην σας χαλασω το ποσοστο για οσους απο εσας θελετε να πατε στις αρχες...
Βεβαια ποτε δεν ξερεις γιατι ισως υπαρξει σπιτι για να μεινω στις Σερρες....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 14-01-2006, 13:09:32
Πηρε πηρε αλλα δεν απαντουσε απαντουσε....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 14-01-2006, 16:28:59
Να ρωτησω σε ποιο νουμερο πηρατε; Το κινητο του Ολυμπιου το εχετε;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 14-01-2006, 16:39:08
Εεεε πως? Εχω του Ερμη και του Διονυσου κανει? :lol:  :lol:  :lol:


Μιλα George.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 14-01-2006, 16:47:30
Ο Ολυμπιος ειναι μονιμα στην πιστα, τα τελευταια 3-4 χρονια που πηγαινω εγω, τουλαχιστον. Κατι σαν αλυταρχης ας πουμε.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 15-01-2006, 20:46:35
George, πώς πάει η οργάνωση του θέματος;

Τελικά, πότε θα γίνει το πολυπόθητο track day? Γιατί βλέπω ότι οι περισσότεροι δηλώνουν για το τέλος του Φεβρουαρίου.

Εχουμε ένα προυπολογισμό για το κόστος ενοικίασης ή το συνολικό κόστος της εκδρομής;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 15-01-2006, 23:20:08
Μόνο όταν νοικιάζεις την πίστα για αποκλειστική χρήση σου δίνουν τα ατομικά χρονόμετρα με το φωτοκύτταρο

Πάντως αν όντως η ενοικίαση βγαίνει κοντά στα 700 Ε και μαζευτούμε καμια 10αρα κάρα, αξίζει να την κλείσουμε πιστεύω

Τι λέτε παίδες;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 15-01-2006, 23:27:12
Καλά, κοίτα να περάσεις καλά και να μείνεις μεσα στην πίστα και για χρόνους βλέπουμε και άλλη φορα :roll:  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 16-01-2006, 00:25:25
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Πιστέυω πως το αυτοκίνητο καταπονείται πάρα πολύ στην πίστα, και η επόμενη φορά (αν υπάρξει), δεν θα είναι και πολύ σύντομα, γι'αυτό λέω...


Δηλαδη το δικο μου, που εχει μπει Σερρες και Μεγαρα πανω απο 10 φορες και εχει κανει 400-500 χιλιομετρα μεσα σε πιστα τι εχει παθει; (Τα περισσοτερα με προγραμμα). Δεν κανεις πανω απο 3 συνεχομενους γρηγορους γυρους (περιπου 5 λεπτα) και κανεις ενα γυρο προθερμανσης πριν και ενα γυρω κρυωματος μετα. Βασικα ξεφτιλιζεις τα λαστιχα σου (αυτο ισως ειναι προβλημα για οσους οδηγησουμε πολλα χιλιομετρα στην επιστροφη). Φρενα και αναρτησεις φτανουν στα ορια τους, αλλα μεχρι εκει.

Οσο για τα χρονομετρα, θα τα ηθελα και εγω αλλα ειναι μαλλον δευτερευουσας σημασιας. Η σωστη οδηγηση και η απολαυση ειναι το ζητουμενο. Οι χρονοι ειναι δευτερευουσας σημασιας, ιδιως για οσους δεν εχουν αλλη εμπειρια στην πιστα. Δεν εχει καμια σχεση η οδηγηση στην πιστα με την οδηγηση "χωρις αυριο", που κανουν αρκετοι εδω μεσα, σε δημοσιους δρομους.

Κοστος: 600 (Μονο για Ιαν. - Φεβρ.)+19% ΦΠΑ = 714 Ευρω + 15 ευρω ασφαλιση για καθε χρηστη , σε περιπτωση αποκλειστικης χρησης. Διαφορετικα 65 Ευρω το ατομο, συμπεριλαμβανομενης της ασφαλειας. Αν μαζευτουμε 14-15 συμμετεχοντες (να τρεξουμε εννοω) το κοστος ερχεται μια η αλλη, αρα αξιζει να την κλεισουμε για αποκλειστικη χρηση. (Βασικα θελει 14,28 συμμετεχοντες για να ειναι τα κοστη ακριβως τα ιδια).

@ George : Σου στελνω με πμ το τηλεφωνο του Ολυμπιου και του σχετικου γραφειου στο Δημο Σερρων.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 16-01-2006, 01:16:00
Λογικά βάζει μόνο αυτούς που θα μπούνε στην πίστα. Μάλλον ψήφισαν και αυτοί που θα έρθουν για την παρέα  :oops:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 16-01-2006, 01:39:44
Μπορώ να παρέμβω?
Πείτε μου το τηλ. του Ολύμπιου και μια ημερ/νια και πάω εγώ να το κανονίσω..
Αν με βολέψει η ημερ/νια θα βάλω και τον εαυτό μου μέσα..
Ας μου στείλει ένας μοντ εμαιλ με τα λοιπά στοιχεία,να του δώσω και το κινητό μου να κανονιστεί.Εκτός κι αν κανονίστηκε ήδη
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 16-01-2006, 16:16:33
Παράθεση από: George
Mε μία πρώτη ματιά, οι ενδιαφερόμενοι φαίνεται να είναι οι εξής:

- George
- Leonman
- Sharky
- Spy
- Nfot
- Studio54
- Agwnistikotatos
- Jax7480 (για συγκεκριμένο Σ/Κ)

Άρα, με 7-8 συμμετοχές η αποκλειστική χρήση πάει περίπατο.



Kαι εγω μεσα αλλα μονο για 4/5 Φεβ!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 16-01-2006, 21:48:29
Παρών :!: :!: :!:
Αλλά να μου το πείτε λίγο νωρίτερα να κανονίσω ΑΔΕΙΑ από την δουλειά.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 16-01-2006, 22:25:18
- George 4-5/2
- Leonman 4-5/2
- Sharky ???
- Spy 25-26/2
- Nfot - δεν έχει πρόβλημα
- Studio54 - μια από τα ίδια
- Agwnistikotatos 4-5/2
- Jax7480 25-26/2
- Loxias 4-5/2
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 16-01-2006, 22:52:50
- George 4-5/2
- Leonman 4-5/2
- Sharky ???
- Spy 25-26/2
- Nfot - 25-26/2 καλυτερα, γιατι 4-5 θα ειμαι για σκι μαλλον (ηταν να παμε 28-29/1 αλλα εχει αγωνες εκει και το μεταθεσαμε κατα μια εβδομαδα)
- Studio54 - δεν έχει πρόβλημα
- Agwnistikotatos 4-5/2
- Jax7480 25-26/2
- Loxias 4-5/2
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 17-01-2006, 01:08:38
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανω τους καλυτερους χρονους στα 16αρια....χαχαχαχααχαχαχα
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 17-01-2006, 01:32:20
Aν ξέρουμε την ημρομηνία πριν τις 25 του μήνα, θα κανονίσω να μην έχω εφημερία το εν λόγω σαββατοκύριακο, για να έρθω κι εγώ. Αν καταλήξουμε στην ημερομηνία αφού βγει το πρόγραμμα των εφημεριών, τότε θα έρθω αν δεν εφημερεύω.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 17-01-2006, 11:36:01
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Ρε παιδιά, εγώ ήθελα να δω τι χρόνους θα κάνω... :mad:
Είναι δυνατόν αν πάμε έστω και 7 άτομα και τους πούμε να μας δώσουν χρονόμετρα, να μην μας δώσουν; :roll:
Τι έχουν να χάσουν; :roll:


Xαλάρωσε βρε. Βάλε κάποιον συνοδηγό να σου κρατάει χρόνο με το κινητό. Τόχουμε κάνει αρκετες φορές, μη τρελλαίνεσαι :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: STRAKASTREL στις 17-01-2006, 19:35:40
Καλοφόρετα Γιώργο.Οι ζάντες τι λένε :?:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: STRAKASTREL στις 17-01-2006, 19:49:23
Από τιμές  :?:Και από που τα πήρες γιατί με ενδιαφέρει να ρωτήσω :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 17-01-2006, 19:49:35
¶ντε ρε κι εγώ ανυπομονώ....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-01-2006, 19:59:34
Καλα το εχει χασε αυτος.....(μα καλα 3 πηρες!!!)

Οσα δεν εχει βαλει τοσα χρονια τα εριξε ΤΩΡΑ

ΒΛΑΜΕΝΕ

..ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΤΟ 106.. :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-01-2006, 20:43:54
;-----o  ;-----o
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 17-01-2006, 21:07:26
Kι μεις με τα 2 χιλιοστά πέλμα, τι θα κάνουμε;  :-(newcry  ;_(crybaby
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-01-2006, 21:11:27
Ο Γιωργος δεν μας ειπε και την τελευταια του αγορα

ENA ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΕΡΙΑ...ΧΕΧΕΧΕΕΧΕΧΕΧΕΧΕ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 17-01-2006, 22:53:56
Παράθεση από: spy
Kι μεις με τα 2 χιλιοστά πέλμα, τι θα κάνουμε;  :-(newcry  ;_(crybaby


Τα ειπαμε αυτα βρε Σπυρο, ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΧΕΙ  :-?  :-?  :-?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 17-01-2006, 22:59:59
Ο Αγιος Βασίλης δε μου έφερε λαστιχάκια σαν του Γιωργακη, Θείο... :roll:  ;_(crybaby
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-01-2006, 00:32:48
Bad boy, bad boy o:-Ohamer
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leondokardos στις 18-01-2006, 14:04:48
Τωρα ειδα το ενδιαφερων θεμα σας. :shock: Παιδες και εγω μεσα ειμαι για συμετοχη με οποιοδηποτε κοστος (λαστιχα κτλπ). Δεν πιστευω να αργησα?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-01-2006, 14:28:32
Εχουμε και λέμε λοιπόν  ::arrow::

Συμετοχές από:

Αθήνα

Βόλο

Λάρισα

Θεσσαλονίκη

Ξάνθη

Κομοτινή

Αλεξανδρούπολη

That's the spirit of SC ::rallysmile::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 18-01-2006, 22:17:51
Είμαι από αυτούς που ψήφισαν αλλά ξέχασα να το γράψω κιόλας.
Δηλώνω συμμετοχή για όποια από τις ημερομηνίες αποφασιστεί.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 19-01-2006, 02:43:21
Βασικά έχω αρχίσει να ψήνομαι κι εγώ για να μπω μέσα αν και 16άρη το αμάξι αλλά ρε παιδιά με λάστιχα τι μπορούμε να κάνουμε? Μπορεί κανείς να βρει μια 4άδα φτηνή 15άρια. Προτιμείται η διάσταση 195/50-15. Μόνο για την πίστα τα θέλω.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 19-01-2006, 07:38:17
Παράθεση από: Liontari
Βασικά έχω αρχίσει να ψήνομαι κι εγώ για να μπω μέσα αν και 16άρη το αμάξι αλλά ρε παιδιά με λάστιχα τι μπορούμε να κάνουμε? Μπορεί κανείς να βρει μια 4άδα φτηνή 15άρια. Προτιμείται η διάσταση 195/50-15. Μόνο για την πίστα τα θέλω.....


Το οτι εχεις 16αρι δεν βλεπω γιατι να ειναι προβλημα. Δεν παμε για ανοιγματα. Παμε να απολαυσουμε γρηγορη οδηγηση με τη μεγιστη ασφαλεια. Και ΜΑΤΙΖ και Ceicento εχω δει σε πιστα. Με Cei μαλιστα με εχουν κανει μερικους απολαυστικοτατους γυρους.
Για λαστιχα, πηγαινε σε καποιον γνωστο λαστιχα και ζητα μια τετραδα μεταχειρισμενα με 2-3 χιλιοστα πελμα, αρκει να μην εχουν ξεραθει - σκιστει κτλ. Και 195/45/15 να βρεις κανενα προβλημα. Οσο πιο σπορ τυπο λαστιχου βρεις, τοσο  καλυτερα.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ. (Εχει 2-3 "κοινοχρηστα" στην πιστα παντως.)
Επισης, να ξερετε οτι υπαρχει μηχανημα για τη ρυθμιση της πιεσης στα λαστιχα, για οσους θελησουν να παιξουν με πιεσεις.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-01-2006, 09:14:40
Επισης εχει και πολλες τουαλετες για πολλους που θα κανουν τα τσισακια τους

 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 19-01-2006, 10:15:53
Μπείτε κι άλλοι ρε σεις μέσα, να κλείσουμε την πίστα για μας :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Octane στις 19-01-2006, 14:26:28
Μεσα + γω που κατεβαινω για "διακοπες εξαμηνου"!!!
11-12/2 ή 18-19/2 ομως μονο γιατι επειτα ξαναφευγω  :sad:
Ψηφισα 11-12/2 που ειναι περισσοτεροι...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 19-01-2006, 20:15:52
Ρε συ Γιώργο, για μέτρα κεφάλια...

Πόσα racing boys :twisted:  μαζεύονται τελικά; Πόσοι μας λείπουν; (μήπως εξαναγκάσουμε κανένα με 'ήπια' μέσα να τρέξει)  :cool:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-01-2006, 22:54:39
Δεν βλεπω τετοια λυση να υπαρχει!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 20-01-2006, 00:23:35
Παίδες, μπλεκόμαστε άδικα

Για να κλείσουμε τη πίστα θέλουν 600 Ε + ΦΠΑ = 714 Ε σωστά;

Αν τρέξουμε 14 άτομα :arrow: 51 Ε έκαστος

Αν τρέξουμε 10 άτομα :arrow: 71 Ε έκαστος

Από την παραπάνω λίστα λοιπόν των 15, νομίζω ότι αν μπορούμε να συγκεντρώσουμε τους 10 σε μια ημερομηνία, πάλι συμφέρει να κλείσουμε την πίστα.
Να θυμήσω, θα έχουμε δική μας την πίστα απο το άνοιγμα, (καπου 9 το πρωί) έως μέχρι να σκοτεινιάσει(το νωρίτερο 4 μιση το απόγευμα)

Νομίζω ότι για παραπάνω 20 Ε, αξίζει τον κόπο :wink:

Γιώργο, τι λες;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 20-01-2006, 00:37:14
Tα 15 έτσι κι αλλιώς τα πληρώνεις, οπότε τα θεωρώ δεδομένα.

Τώρα για το θέμα με τις τράπεζες, όντως είναι μπέρδεμα ....εσύ γνωρίζεις περισσότερα για αυτά :roll:

Κανένας άλλος ρε παίδες, δε θα ρίξει καμμιά ιδέα;
Δε θα τρέξουμε μόνο spy+ George... :evil:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 20-01-2006, 01:12:51
Επειδή βάλατε κι εμένα στη λίστα να πω ότι μπορώ μόνο το τελευταίο Σαβ/κο. Και 2ον τελικά θα είμαι μέσα κι εγώ μόνο αν βρω λάστιχα. Θα ενημερώσω σύντομα για τα λάστιχα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 20-01-2006, 15:12:19
και εγω μέσα όποια ημερομηνία με 2 η 3 αυτοκινητα ::rallysmile::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Octane στις 20-01-2006, 17:48:35
Παράθεση από: George
Σπύρο, βάλε +15 κατά κεφαλή το κόστος ασφάλισης, οπότε πάει 71+15=86

Μερικες ερωτησεις επειδη δε γνωριζω.
Η πιστα θα κλειστει για 2 μερες ετσι?(Σαββατο + Κυριακη)
Τα 86 ευρω θα ειναι + για τις 2 μερες απ'τις 9 μεχρι τις 4 συνολο ή 86 τη μερα?
Πληρωνουμε για το αυτοκινητο αρα αν ερθω πχ με καποιο φιλο μου θα μπορει να οδηγησει το αυτοκινητο μου χωρις να πληρωσει?

Ευχαριστω,
Πανος
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 20-01-2006, 18:10:35
Τα 86 Ε καλύπτουν το ημερήσιο κόστος χρήσης της πίστας.

Στην ουσία πληρώνει ο οδηγός του κάθε αυτοκινήτου αλλά και ο συνοδηγός ( αλλά μικρότερο ποσό)

Μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση, αν μπορούμε να κλείσουμε την πίστα για το Σάββατο
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 21-01-2006, 00:21:43
Παράθεση από: George

Τέλος, θα παρακαλούσα όσους σκοπεύουν να έρθουν ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ και δεν ποντάρουν στο εάν θα έχουν κάποιο γάμο να πάνε εκείνο το Σ/Κ ή στο εάν θα βρούν λάστιχα να κάνουν ένα update τη συμμετοχή τους γιατί δε βλέπω να μαζευόμαστε και ο καιρός περνάει.  Ήδη το πρώτο Σ/Κ (4-5/2) το κόβω χλωμότατο...

Αν μιλάμε για αποκλειστική χρήση της πίστας είμαι μέσα 100%. 100% θα πληρώσω τα λεφτά προκαταβολικά (μέσω τράπεζας ή όπως μου υποδειχτεί) και εκτός τραγικού απροόπτου (άνθρωποι είμαστε), θα έρθω. Σε περίπτωση που για κάποιον αδόκητο λόγο δεν έρθω, δεν έχω καμία αξίωση να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Απλά να το κανονίσουμε μέχρι τις 25-27 ιανουαρίου, για να βολέψω τις εφημερίες μου.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 21-01-2006, 00:51:05
Αν μιλαμε για ΜΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ χρηση της πιστας, εννοουμε οτι θα μοιραζομαστε την πιστα ανα μισαωρο με μοτο. ΑΝ υπαρχουν και αγωνιαρικα, ανα εικοσαλεπτο.
Οπως και να εχει το πραγμα ομως, το μεγιστο συνεχομενο που θα κανουμε, ειναι 3 (τρεις) συνεχομενοι γρηγοροι γυροι (στο οριο του κινητηρα φυσικα). Παραπανω, συνηθως, ουτε τα λαστιχα αντεχουν ουτε τα φρενα. Ασε που ειναι επικινδυνο για τον κινητηρα. Συνηθως προηγηται ενας γυρος προθερμανσης και επεται ενας γυρος κρυωματος (φρενων, τουρμπινας).
Καλο θα ηταν φυσικα, να εχουμε αποκλειστικη χρηση, αλλα οχι απαραιτητο.

Σχετικα με το κοστος τωρα.
714 ευρω θελει η πιστα για αποκλειστικη χρηση. Προσθεστε και 15 ευρω το ατομο για ασφαλεια και καντε τη διαιρεση.
Αν μαζευτουμε 14 ατομα θελουμε 66 Ευρω το ατομο.
13-> 13*15+714=~70 ευρω το ατομο
12->12*15+714=74,5 ευρω το ατομο
15->15*15+714=62,6 ευρω το ατομο κτλ.

Να θεωρησουμε δεδομενη ημερομηνια το τελευταιο Σ/Κ του Φεβρουαριου, 25-26 και να αρχισουμε να δηλωνουμε συμμετοχες;
1-10 Φεβρουαριου να μαζευτουνε προκαταβολες, ας πουμε 50 ευρω το ατομο, ωστε να ειναι "μεγαλη η δεσμευση" και μεχρι τις 15 Φεβρουαριου να δωσουμε την προκαταβολη για κλεισιμο της πιστας, αν μαζευτουμε αρκετοι. Για ξενοδοχεια, τρενα κτλ, οποιοι εχουν πληροφοριες ας βοηθησουν.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 21-01-2006, 01:13:18
Παράθεση από: nfot
Να θεωρησουμε δεδομενη ημερομηνια το τελευταιο Σ/Κ του Φεβρουαριου, 25-26 και να αρχισουμε να δηλωνουμε συμμετοχες;
1-10 Φεβρουαριου να μαζευτουνε προκαταβολες, ας πουμε 50 ευρω το ατομο, ωστε να ειναι "μεγαλη η δεσμευση" και μεχρι τις 15 Φεβρουαριου να δωσουμε την προκαταβολη για κλεισιμο της πιστας, αν μαζευτουμε αρκετοι. Για ξενοδοχεια, τρενα κτλ, οποιοι εχουν πληροφοριες ας βοηθησουν.

Συμφωνώ με την ημερομηνία, όχι επειδή με βολεύει (οποιοδήποτε ΠΣΚ του φεβρουαρίου μου είναι εξίσου βολικό) αλλά επειδή αφήνει μεγάλο χρονικό περιθώριο δίνει τη δυνατότητα σε περισσότερους να βολέψουν τις δουλειές τους.

Διαφωνώ στο να δώσουμε προκαταβολή. Να δοθούν όλα τα λεφτά (υπολογίζοντας 12 άτομα) από τον καθένα που δηλώνει. Αν περισσέψουν λεφτά λόγω αυξημένων συμμετοχών, θα επιστραφούν όταν βρεθούμε στην πίστα. Ας αποκλείσουμε την πιθανότητα να βάλουν κάποιοι άλλοι λεφτά από τη δική τους τσέπη!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 21-01-2006, 01:13:26
Σωστός ο Νίκος :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 21-01-2006, 08:55:55
Αν θελησουμε αποκλειστικη χρηση πιστας, τοτε ΠΡΕΠΕΙ να δωσουμε το 50% των 714 ευρω (δηλ. 357 ευρω) σαν προκαταβολη, μερικες μερες πριν το γεγονος.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 21-01-2006, 13:40:55
Mηπως να μιλαγαμε και με τα Skoda boys υπηρχε ενδιαφερον αρχικα νομιζω.
Υoda???
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 21-01-2006, 16:44:56
Αν κι εγω ψαχνομαι για λαστιχα, σε περιπτωση που δεν θα βρω δεν θα τα βαψω και μαυρα. Μπαινω και κανω 4-5 γυρους μονο με τα δικα μου χωρις να  το πιεσω πολυ και τελος. Αλλα το οτι θα ερθω ειναι δεδομενο. Απλα παρακολουθω το thread για να δω τι θα αποφασιστει τελικα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leondokardos στις 21-01-2006, 19:31:32
Eγω μαλλον αγοραζω καινουρια λαστιχα και βουταω στην πιστα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 21-01-2006, 21:16:19
Παράθεση από: leondokardos
Eγω μαλλον αγοραζω καινουρια λαστιχα και βουταω στην πιστα.


Ουτε για πλακα μην σκεφτεις να μπεις στην πιστα με καινουργια λαστιχα. Θα βαλεις τα κλαμματα μετα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 21-01-2006, 22:35:10
Να μην λέω τα ίδια..... μέσα είμαι.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 22-01-2006, 10:12:23
Πέρα από τα χρονόμετρα (?) ποιο είναι το ουσιαστικό όφελος της αποκλειστικής ενοικίασης την πίστας;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 22-01-2006, 12:10:29
Οι κατηγοριες των οχηματων ειναι 3.
ΙΧ αυτοκινητα, αγωνιστικα αυτοκινητα, μοτο (ισως να υπαρχει και κατηγορια αγωνιστικες μοτο, αλλα δεν ειμαι σιγουρος). Αν υπαρχουν και οι τρεις κατηγοριες, ταυτοχρονα στην πιστα, τοτε καθε κατηγορια δικαιουται 20 λεπτα την ωρα. Αν υπαρχουν 2 κατηγοριες, μιση ωρα την ωρα κτλ. Η υπαρξη εστω και ενος οχηματος, καποιας κατηγοριας, δικαιολογει τον κατακερματισμο της ωρας.
Λογω ημερομηνιας, πιστευω οτι θα υπαρχουν μονο ΙΧ, εκτος αν ειναι πολυ καλος ο καιρος, οποτε σιγουρα θα υπαρχουν μερικες μοτο.
Οταν ανεβηκαμε με Sharky-Spy κτλ. ηταν η πρωτη φορα που πηγα και δεν υπηρχε κανενας αλλος, εκτος απο εμας. Η ελευθερια εισοδου - εξοδου στην πιστα και η ανεση με την οποια εκανες τυχον ρυθμισεις στα πιτς, ηταν μεγαλη ευκολια.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 22-01-2006, 13:11:10
Παράθεση από: leonman
Πέρα από τα χρονόμετρα (?) ποιο είναι το ουσιαστικό όφελος της αποκλειστικής ενοικίασης την πίστας;


Λευτέρη καλή ερώτηση.
Φαντάσου να είμαστε στην πίστα, να 'ξεσκίζουμε' τον καρχαρίνο και εκεί που αρχίζεις να το διασκεδάζεις, να πρέπει πάλι να μπεις μέσα, γιατί τελείωσε ο χρόνος σου :oops:

Δε θαναι σπαστικό;

Ενώ με την αποκλειστική χρήση, τον 'ξεσκίζουμε' άνετα :twisted:  :twisted:  :twisted:

 ;-)steering
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 22-01-2006, 22:50:17
Παράθεση από: spy
Παράθεση από: leonman
Πέρα από τα χρονόμετρα (?) ποιο είναι το ουσιαστικό όφελος της αποκλειστικής ενοικίασης την πίστας;


Λευτέρη καλή ερώτηση.
Φαντάσου να είμαστε στην πίστα, να 'ξεσκίζουμε' τον καρχαρίνο και εκεί που αρχίζεις να το διασκεδάζεις, να πρέπει πάλι να μπεις μέσα, γιατί τελείωσε ο χρόνος σου :oops:

Δε θαναι σπαστικό;

Ενώ με την αποκλειστική χρήση, τον 'ξεσκίζουμε' άνετα :twisted:  :twisted:  :twisted:

 ;-)steering

Ετσιιιιιι.....
 ::rofl::  ::rofl::  ::rofl::  ::rofl::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 22-01-2006, 22:56:42
Καλά λέει η παροιμία: Όπου γάμος και χαρά και Μαγδάλω πρώτη.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 22-01-2006, 23:41:30
Τώρα πρέπει να κάνετε πλάκα !
Δηλαδή ο μόνος λόγος την αποκλειστικής χρήσης είναι η μη διακοπή από μοτοσικλέτες!
Εδώ στα Μέγαρα που είναι και κοτέτσι δεν κάνουμε πάνω από 4 γύρους με 90-100% των δυνατοτήτων μας (όχι του αυτοκίνητου μην ξεχνιόμαστε)
Σε ολόκληρες Σέρρες και θέλουμε ώρες ολόκληρες ?

Αν τελικά υπάρχει συνύπαρξη με άλλους μπορεί άνετα να γίνει συνεννόηση !

Εγώ αν είχα όλη την πίστα αυτό που θα γούσταρα θα ήταν ένα σοβαρό χρονόμετρο μιας και αυτό θα δείξει αυτά που πρέπει ( ή δεν πρέπει)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 23-01-2006, 21:53:20
Παράθεση από: George

Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής και καταβολής του ποσού ώστε να τηρηθούν οι ανωτέρω προϋποθέσεις, ορίζεται η Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2006.

Ελπίζω σήμερα τουλάχιστον να σας έφερα καλά νέα  :grin:

Eξαιρετικά νέα! Εύγε και σε σένα (εσάς) και στον καρχαρίνο!!!

Δηλώνω συμμετοχή και αναμένω pm με λεπτομέρειες για το ποσό και το λογαριασμό κατάθεσης. Θερμή παράκληση να σταλεί ο αριθμός ΙΒΑΝ του λογαριασμού κατάθεσης, για να μπορέσω να κάνω την κατάθεση ιντερνετικά.  :wink:  ;----  ;----  :-00  :-00
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 23-01-2006, 22:23:45
Παράθεση από: George
Ελπίζω σήμερα τουλάχιστον να σας έφερα καλά νέα[/size]  :grin:


Συγχαρητήρια! :grin:

Αναμενω νεότερες οδηγίες!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 23-01-2006, 22:48:22
Παράθεση από: George
...Η πίστα θα κλειστεί κατ'αποκλειστικότητα για τα μέλη του Seat Club ...


Αυτα ειναι πολυ καλα νεα, αλλα αυτο το "αποκλειστικα" με στεναχωρει λιγο, γιατι δεν θα μπορεσει να ερθει και ο φιλος μου, με το S2000. Ετσι για να εχει και ενδιαφερον ο Studio  :twisted:  :twisted:  :twisted: .

Οπως και να εχει το πραγμα ομως, ευχαριστουμε παρα πολυ τον κουλο :smile: με το υπερ-Toledo που ενισχυει γενναια την εξορμηση αυτη. Thanx Sharky  :wink:  :wink:  :wink: .
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 23-01-2006, 23:20:34
Τα καλυτερα ερχονται να μην τα λεμε ολα μαζι :wink:  :cool:  Σημασια εχει να περασουμε καλα ::smileseatclub::
Νικο δεν νομιζω να ειναι προβλημα αυτο που ειπες οι SEAT Club Friends ειναι ευπροσδεκτοι αλλωστε παιζει να εχουμε και Σκοντακιδες μαζι αν και αυτοι ειναι της μαυροβουτοκερατεας πιο πολυ :razz:  :razz:  :razz:
Ρε ας ριξει συρμα κανεις στον Τραμουντανα για το παρον τοπικ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 23-01-2006, 23:30:22
Tελικά ο καρχαρίνος κάνει ένα καλό test event( Μήτσο ξέρεις εσύ :wink: ) για πράγματα που θα έρθουν αργότερα. Well done Sharky boy ;----

P.S. Καλά, μη νομίζεις ότι θα σε αφήσουμε έτσι...Θα σε ξεσκίσουμε :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 24-01-2006, 07:31:22
Εγώ δεν χρειάζεται να πώ κάτι παραπάνω.... είμαι μέσα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: red gun στις 24-01-2006, 08:11:38
Γεροι να ειμαστε πρωτα ο θεος πιστευω να ερθω και εγω.
Τίτλος: d
Αποστολή από: KOSMIDIS80 στις 24-01-2006, 09:05:55
και εγω μεσα σαν επισκεπτης ή συνοδηγος σε οποιον θελει  :grin:
Τίτλος: Re: d
Αποστολή από: nfot στις 24-01-2006, 14:02:37
Παράθεση από: KOSMIDIS80
και εγω μεσα σαν επισκεπτης ή συνοδηγος σε οποιον θελει  :grin:


Σου αρεσε Θοδωρη, την προηγουμενη φορα βλεπω. Και ας ειχαμε εκεινη τη μικρη εξοδο. Μπραβο, μπραβο. Εγω σου ταζω βολτα απο τωρα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 24-01-2006, 14:22:36
Ωπα...Μου αρεσει η ημερομηνια...Μενει να δουμε αν θα ερθω εστω και για παρεα..Ψηνομαι τρελα και για μεσα βεβαια...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 24-01-2006, 17:01:02
Παράθεση από: red gun
Γεροι να ειμαστε πρωτα ο θεος πιστευω να ερθω και εγω.

Γεροί νάμαστε, πρώτα ο θεός.. ..προκαταβολή θα δώσεις?  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 24-01-2006, 17:32:09
Εγω οπως προειπα ειμαι μεσα. Κοσμιδη, αν ψαχνεις για οδηγο, ειμαι μεσα φυσικα. Ασχετα αν θα εχω και την γυναικα. Ψηνεται και αυτη για μερικες γρηγορες γυρες...
Τίτλος: δ
Αποστολή από: KOSMIDIS80 στις 24-01-2006, 19:24:42
Ακομα δεν το ειπα και οριστε 2 μου εσκασαν!!! θα σας τιμησω και τους 2 παιδια, ευχαριστω!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 25-01-2006, 03:00:10
Λοιπόν αν βρω λαστιχάκια θα έρθω κι εγώ και θέλω και συνοδηγό να διαβάζει τις οδηγίες (ουπς μπέρδεψα την πίστα με τη διαδρομή....). Αλλιώς ευχαρίστως να έρθω για παρέα και άμα κάτσει να εκτελέσω χρέη συνοδηγπού.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 25-01-2006, 10:23:46
George μηπως να κανουμε μια λιστα με τις μεχρι τωρα συμμετοχες αυτων που θα οδηγησουν και αυτων που θα ερθουν απλα για παρεα.
Πρεπει να βρουμε και ξενοδοχεια κλπ μην τρεχουμε τελευταια στιγμη.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ στις 25-01-2006, 11:02:02
KAI ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 25-01-2006, 15:06:40
Αν μαζευτούμε αρκετοί είμαι κι εγώ μέσα..άλλωστε δίπλα είμαι!!!!!
Λάστιχα ήδη δεν έχω..λέτε να βγάλω λινά????
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leondokardos στις 25-01-2006, 23:36:10
εεεεε Εμενα με ξεχασατε στους σιγουρους. Δεν πειραζει μπαινω σαν          11 (επιθετικος). Περιμενω λογοριασμο τραπεζας.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 25-01-2006, 23:56:27
Παράθεση από: George
Σχετικά με τους "αναποφάσιστους", να επισημάνω ότι κατ'αποκλειστικότητα χρήση της πίστας με τόσο χαμηλό κόστος θα είναι μάλλον απίθανο να ξαναβρούν, οπότε ας το πάρουν απόφαση σύντομα.

Και οχι μονο αυτο :wink:  :cool:  ::shhh::  ::silenced::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 26-01-2006, 00:05:28
...και και.....?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 26-01-2006, 00:44:41
Θα πάρουμε και τον Λοχία (ακόμα και με το ζόρι).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: JOHN στις 26-01-2006, 07:22:58
Παράθεση από: George
Παράθεση από: leondokardos
εεεεε Εμενα με ξεχασατε στους σιγουρους. Δεν πειραζει μπαινω σαν          11 (επιθετικος). Περιμενω λογοριασμο τραπεζας.



Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Για πίστα (σίγουροι):

1. George
2. Sharky
3. Studio54
4. John
5. Tsapi
6. Gvala
7. Nfot
8. Leonman
9. Spy
10. Jax7480
11. leondokardos


Για παρέα:

1. kosmidis80
2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ


Ίσως ψηθούν οι:

1. Agwnistikotatos
2. Vlahos Efstratios
3. Octane
4. red gun
5. LEONtokardos
6. liontari
7. dinosSP


Άντε, οι μισοί να είμαστε από όλους αυτούς, θα το θεωρήσω επιτυχία  :lol:  :lol:



φίλε για μένα μην είσαι σίγουρος  :lol: γιατί υπάρχει πρόβλημα από την ΕΣΑ  :evil:  :oops:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 26-01-2006, 09:32:52
Θα έρθεις και θα πείς κι ένα τραγούδι (αυτό από τις Σειρήνες στο Αιγαίο).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Marmaras στις 26-01-2006, 09:48:19
Gia parea an me thelete kai emena to kakomiro :cry:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 26-01-2006, 14:41:13
ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΝΟΜΑΙ!!!! ΕΧΩ ΚΑΕΙ ΣΤΟ ΨΗΣΙΜΟ
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 1.600ΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ;-)steering
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 26-01-2006, 15:21:55
Παράθεση από: JOHN
Παράθεση από: George
Παράθεση από: leondokardos
εεεεε Εμενα με ξεχασατε στους σιγουρους. Δεν πειραζει μπαινω σαν          11 (επιθετικος). Περιμενω λογοριασμο τραπεζας.



Έχουμε και λέμε λοιπόν:


Για πίστα (σίγουροι):

1. George
2. Sharky
3. Studio54
4. John
5. Tsapi
6. Gvala
7. Nfot
8. Leonman
9. Spy
10. Jax7480
11. leondokardos


Για παρέα:

1. kosmidis80
2. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΣ


Ίσως ψηθούν οι:

1. Agwnistikotatos
2. Vlahos Efstratios
3. Octane
4. red gun
5. LEONtokardos
6. liontari
7. dinosSP


Άντε, οι μισοί να είμαστε από όλους αυτούς, θα το θεωρήσω επιτυχία  :lol:  :lol:



φίλε για μένα μην είσαι σίγουρος  :lol: γιατί υπάρχει πρόβλημα από την ΕΣΑ  :evil:  :oops:



Χμμμ , ΕΣΑ δηλαδη όπως Ενωση Συζυγων Αττικης ή Ενοπλοι Συζυγοι Αθηνων :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jpvrs στις 26-01-2006, 17:17:24
εαν θελετε στην παρεα σας και ενα VRS ευχαριστως να κατεβω και εγω για παρεα για να μπω εαν μου δωσει ο sharky θα μπω αλλιως........................................................θα κοιταω[/u]
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Δημήτρης Δ στις 26-01-2006, 23:21:42
Αν δέχεστε και skoda είμαι 80% μέσα (λόγω δουλειάς)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 26-01-2006, 23:26:25
Παράθεση από: Δημήτρης Δ
Αν δέχεστε και skoda είμαι 80% μέσα (λόγω δουλειάς)


Ολοι οι καλοι χωρανε. Εδω πηρα αδεια να καλεσω τον φιλο μου με το S2000 (Studie, εξαιρετικα για σενα). Το προβλημα ειναι οτι οπου να'ναι γινεται μπαμπας, για πρωτη φορα και ως γνωστον, η ζωη του δεν θα ειναι ποτε η ιδια μετα απο αυτο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 26-01-2006, 23:28:52
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Παράθεση από: Sharky
Παράθεση από: George
Σχετικά με τους "αναποφάσιστους", να επισημάνω ότι κατ'αποκλειστικότητα χρήση της πίστας με τόσο χαμηλό κόστος θα είναι μάλλον απίθανο να ξαναβρούν, οπότε ας το πάρουν απόφαση σύντομα.

Και οχι μονο αυτο :wink:  :cool:  ::shhh::  ::silenced::

Και τι άλλο; :roll:
Κανένα mode δωρεάν ίσως; :lol:  :lol:  :lol:

 :cool:
Jonn μεσα δεν εχει δικαιολογιες αλλιως σου βαζω προγραμμα για K03 χωρις S και στο κλειδωνω στο vallet
Jpvrs τι να σου δωσω?
Εγω ετοιμαζομαι παντως για να πιω τσαι και λοιπα αφεψηματα :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 27-01-2006, 00:10:56
Mάλλον θα προτείνω στον Nίκο (Nfot) να νοικιάσουμε κανά τρέηλερ O;-0crazy  γιατί μας βλέπω να γυρίζουμε με τα λινά ;_(crybaby

Εχει να γίνει  ;-)turbo  ;-)steering  ;-))armed  ::flutch::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 27-01-2006, 00:13:11
Ετσι ετσι.... γιατι με την φορα που εχουμε παρει θα χρειαστουμε τρειλερ και οδικες βοηθειες να γυρισουμε στην Βαση....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 27-01-2006, 00:19:36
Μήπως να το ξανασκεφτόμαστε, τώρα που έχουμε το χρόνο...;

Μήπως να ξεφουσκώναμε αρκετά τα λάστιχα μας....;

Μήπως να το γυρίζαμε όλοι σε stock...;


 :?:  :roll:  :shock:  ::eusa::  ::eusa::  ::eusa::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 27-01-2006, 00:22:05
...ωχ δεν εχω stock ...εχω Ωχ...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 29-01-2006, 02:26:35
Μια ερώτηση..
Τα λάστιχά μου σπινάρουν και με 3η..θα μπορέσω να κάνω κανά γύρο ή λέτε να τα πάρω παραμάσχαλα..??
Τακουνάκι έχουν όμως,απλά έχουν σκληρύνει αρκετά
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: JOHN στις 29-01-2006, 07:33:16
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Μια ερώτηση..
Τα λάστιχά μου σπινάρουν και με 3η..θα μπορέσω να κάνω κανά γύρο ή λέτε να τα πάρω παραμάσχαλα..??
Τακουνάκι έχουν όμως,απλά έχουν σκληρύνει αρκετά


θα προλάβειςνα κάνεις αρκετούς γύρους  και απλώς θα μαλακώσουν πολύ μετά την πίστα  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 29-01-2006, 08:48:20
Εσύ κοίτα να αφήσεις την θεωρία και να έρθεις πάνω....ΣΚ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 29-01-2006, 11:33:52
Παράθεση από: JOHN
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Μια ερώτηση..
Τα λάστιχά μου σπινάρουν και με 3η..θα μπορέσω να κάνω κανά γύρο ή λέτε να τα πάρω παραμάσχαλα..??
Τακουνάκι έχουν όμως,απλά έχουν σκληρύνει αρκετά


θα προλάβειςνα κάνεις αρκετούς γύρους  και απλώς θα μαλακώσουν πολύ μετά την πίστα  :wink:


Μηπως θα μαλακωσει και η πιστα....
Τι λες ρε βλαμενε στον ανθρωπο....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Hephaestus στις 29-01-2006, 13:11:19
Διάβασα ολα τα post που αφορούν το track day.Ψήνομαι να έρθω αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορω τότε.Έχω δηλώσει στις 25 Φεβρ γιατι πιστεύω να έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις του πανεπιστημιου.Προς το παρόν η εξεταστική μου δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια να αποφασίσω με σιγουρια για το αν θα μπορώ να έρθω τότε...

Δεν ξέρω αν θα μπορώ να αποφασίσω και μέχρι τις 6 του μηνός που ειναι η τελευταία μερα(αν θυμαμαι καλά) για δηλωσεις.

Πάντως θέλω πολύ να έρθω και εγω(να μπω στην πίστα φυσικά,γιατί αλλιώς θα σκάσω αν σας βλέπω όλους να κανετε γύρους και να μην μπορώ να μπω να κάνω και εγώ),αλλά δεν μπορώ να αφήσω τον γάμο και να τρέχω για πουρναρια...

Ελπίζω να μάθω σύντομα αν θα έχω ξεμπερδέψει μέχρι τότε...

Για μένα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό(περίπου) όπως με το F2F που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα έρθω και τελικά ήρθα...

Θα δείξει...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 29-01-2006, 13:45:11
Παράθεση από: JOHN
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Μια ερώτηση..
Τα λάστιχά μου σπινάρουν και με 3η..θα μπορέσω να κάνω κανά γύρο ή λέτε να τα πάρω παραμάσχαλα..??
Τακουνάκι έχουν όμως,απλά έχουν σκληρύνει αρκετά


θα προλάβειςνα κάνεις αρκετούς γύρους  και απλώς θα μαλακώσουν πολύ μετά την πίστα  :wink:


Μην αρχίσουν να ξεκολλάνε τπτ κομμάτια μόνο και χρειαστώ service pack εντός πίστας!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: simis στις 29-01-2006, 19:18:14
Eιμαι και εγω μεσα εκτοs απροοπτου για 25 Φεβρουαριου
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 29-01-2006, 22:10:38
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
...Μην αρχίσουν να ξεκολλάνε τπτ κομμάτια μόνο και χρειαστώ service pack εντός πίστας!!!


Κομματια θα ξεκολλησουν, να εισαι σιγουρος για αυτο  :shock: . Αυτος ειναι και ο λογος, που μπαινεις μεσα με φαγωμενα λαστιχα, 3 χιλιοστα γομμα το πολυ. Αν μπεις με καινουργια, θα πεσει πολυ κλαμμα, μιας και θα ειναι αχρηστα μετα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 30-01-2006, 01:45:35
Ρε παιδια εγω την περασμενη φορα Σερρες του ηπια το αιμα καμμια 40αρια γυρους σιγουρα και δεν φυγανε κομματια απο τα Τoyo.
Kαλα θα μου πειτε ειμαι και κουλος αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ο John θα ερθει το εχω κανονισει εγω. Τωρα ψηνω και τον bill για να κανει και dvd της εξορμησης
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 30-01-2006, 07:07:09
Aν τα καταφέρεις να τους πάρεις μαζί θα πάρω και τον Γιώργη (την μπουκάλα με το τσίπουρο).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 30-01-2006, 08:48:39
Παράθεση από: Hephaestus
Διάβασα ολα τα post που αφορούν το track day.Ψήνομαι να έρθω αλλά ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορω τότε.Έχω δηλώσει στις 25 Φεβρ γιατι πιστεύω να έχω τελειώσει με τις υποχρεώσεις του πανεπιστημιου.Προς το παρόν η εξεταστική μου δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια να αποφασίσω με σιγουρια για το αν θα μπορώ να έρθω τότε...

Δεν ξέρω αν θα μπορώ να αποφασίσω και μέχρι τις 6 του μηνός που ειναι η τελευταία μερα(αν θυμαμαι καλά) για δηλωσεις.

Πάντως θέλω πολύ να έρθω και εγω(να μπω στην πίστα φυσικά,γιατί αλλιώς θα σκάσω αν σας βλέπω όλους να κανετε γύρους και να μην μπορώ να μπω να κάνω και εγώ),αλλά δεν μπορώ να αφήσω τον γάμο και να τρέχω για πουρναρια...

Ελπίζω να μάθω σύντομα αν θα έχω ξεμπερδέψει μέχρι τότε...

Για μένα επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό(περίπου) όπως με το F2F που μέχρι την τελευταία στιγμή δεν ήξερα αν θα έρθω και τελικά ήρθα...

Θα δείξει...



Ναι καλα τα ιδια μας ελεγες και την αλλη φορα και ηρθες τρεχοντας ρε ακαματη!!
(τουλαχιστον τα πηγες καλα -κολοφαρδε μην το παιρνεις πανω σου- )
Ετσι παλι θα ερθεις αλλα δεν το ξερεις ακομη......
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 30-01-2006, 15:33:07
Παράθεση από: Sharky
Ρε παιδια εγω την περασμενη φορα Σερρες του ηπια το αιμα καμμια 40αρια γυρους σιγουρα και δεν φυγανε κομματια απο τα Τoyo.
Kαλα θα μου πειτε ειμαι και κουλος αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ο John θα ερθει το εχω κανονισει εγω. Τωρα ψηνω και τον bill για να κανει και dvd της εξορμησης


Μην ξεχνάς ότι έβρεχε, οπότε η καταπόνηση δεν ήταν τόσο έντονη :wink:

Πάντως στα δικά μου Rosso οι ώμοι είχαν εμφανή σημάδια φθοράς

P.S. Ελπίζω να βρέχει πάλι..... :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 30-01-2006, 18:31:23
Παράθεση από: George
Εγώ πάντως θα βάλω τα δυνατά μου για να αφήσω κομμάτια ελαστικού στην πίστα...

(http://www.geocities.com/giorgio2110/misc/calipers02.jpg)

 :twisted:  :twisted:  :twisted:


Τι εννοει ο ποιητης;  :evil:  :evil:  :evil:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 30-01-2006, 18:40:40
Μεγειές Γιώργη.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Mad Max στις 30-01-2006, 18:55:33
Παράθεση από: George
Εγώ πάντως θα βάλω τα δυνατά μου για να αφήσω κομμάτια ελαστικού στην πίστα...

Το πες και το έκανες ε; Για δώσε λεπτομέρειες. Τα πέρασες;
Μεγειά και καλό-φρενάριστος.  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 30-01-2006, 22:03:59
Παράθεση από: George
Εγώ πάντως θα βάλω τα δυνατά μου για να αφήσω κομμάτια ελαστικού στην πίστα...

(http://www.geocities.com/giorgio2110/misc/calipers02.jpg)

 :twisted:  :twisted:  :twisted:


And the stakes are getting higher and higher..... :-)smokin
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 30-01-2006, 23:37:38
Παει το εφαπαξ...

Σε κανα μηνα τον βλεπω με "μπαντανα" στο κεφαλι, να λοξοκοιταζει με αγριο βλεμα τους πιτσιρικαδες στην Κερατεα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 31-01-2006, 03:43:23
Παράθεση από: spy
Παράθεση από: Sharky

P.S. Ελπίζω να βρέχει πάλι..... :roll:

Όχι ρε Σπύρο και να βρέχει. Μετά τι θα κάνουν όσοι έχουν τελειωμένα λάστιχα?  :roll: Μάλλον κανόε  :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 31-01-2006, 10:11:52
Παράθεση από: spy
Παράθεση από: Sharky
Ρε παιδια εγω την περασμενη φορα Σερρες του ηπια το αιμα καμμια 40αρια γυρους σιγουρα και δεν φυγανε κομματια απο τα Τoyo.
Kαλα θα μου πειτε ειμαι και κουλος αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ο John θα ερθει το εχω κανονισει εγω. Τωρα ψηνω και τον bill για να κανει και dvd της εξορμησης


Μην ξεχνάς ότι έβρεχε, οπότε η καταπόνηση δεν ήταν τόσο έντονη :wink:

Πάντως στα δικά μου Rosso οι ώμοι είχαν εμφανή σημάδια φθοράς

P.S. Ελπίζω να βρέχει πάλι..... :roll:

Aφου πηγα και την επομενη μερα με στεγνη πιστα βρε αλογοκουνημενε :twisted:
Λιονταρι στας Σερρας η ασφαλτος ειναι τοσο καλη που λιγη διαφορα εχει βρεγμενο με στεγνο
Γιωργη καλοριζικα
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 31-01-2006, 11:23:50
Γιωργο απο Μαρτιο σε φιλοξενω στο σπιτι μιας και η κυρα θα σε πεταξει εξω με τις κλοτσες μιας και τα φρενα δεν κρυβονται....

Αντε μεγιες....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Cup Racing στις 31-01-2006, 19:28:20
κανονιστε και μια θεση και για μενα... σας τρεχω ολους   :)  xexexexe
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 01-02-2006, 06:55:43
Το Iban παρακαλώ........
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Hephaestus στις 01-02-2006, 23:02:17
Τελικά ισχύει οτι μέχρι την Δευτέρα θα πρέπει να έχουμε απαντήσει??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 02-02-2006, 00:19:54
Καλα τα παμε μεχρι εδω. Αγοραζουμε αγωνιαρικα λαστιχα, Porsche δαγκανες, πισω μπαρες κτλ.

Για ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ τι θα κανουμε; Ποιος εχει τη δυνατοτητα / ακριες να ψαξει;
Πρεπει και εκει να δηλωσουμε συμμετοχες καινα κανουμε κρατησεις.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 02-02-2006, 01:22:23
Να ξεκαθαρίσουμε κάτι..
Μετά την δωρεά του Σάρκυ ως προς το ήμισυ του ενοικίου,τί ποσό αντιστοιχεί στον καθένα?? 15 + ?(24Ε στα 15 άτομα?? έκαστος..).
Το υπόλοιπο είναι 357Ε..από εκεί το υπολόγισα
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 02-02-2006, 01:27:28
Σωστα υπολογισες. 357 / οσοι οδηγησουμε + 15 ευρω καθε οδηγος & συνοδηγος.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 02-02-2006, 01:39:19
Ρε παιδιά για βγάλτε ένα πρόγραμμα για το διήμερο! Γιατί λέγατε Κυριακή για εκδρομές και τέτοια.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 02-02-2006, 01:43:56
Απλά το λέω γιατί κάπου μπερδεύτηκε ο Γιώργος και είπε ότι πρέπει να δώσουμε προκαταβολή 30-40Ε δλδ το 1/3 του ποσού..Ισως δεν κατάλαβα κι εγώ καλά
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 02-02-2006, 10:23:48
Παράθεση από: nfot
Καλα τα παμε μεχρι εδω. Αγοραζουμε αγωνιαρικα λαστιχα, Porsche δαγκανες, πισω μπαρες κτλ.

Για ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ τι θα κανουμε; Ποιος εχει τη δυνατοτητα / ακριες να ψαξει;
Πρεπει και εκει να δηλωσουμε συμμετοχες καινα κανουμε κρατησεις.


σωστη η παρατηρηση του Νικου.
Υπαρχει ξενοδοχειο στην διασταυρωση για το αυτοκινητοδρομιο , 5 λεπτα απο αυτο , και αρκετα καλο.Το χρησημοποιουν για διαμονη ομαδες.Αν ενδιαφερεστε τα στοιχεια επικοινωνιας τα στελνω με πμ.Πιστευω οτι ειναι καλυτερα να το κλεισουμε ομαδικα για να παρουμε και καλυτερη τιμη.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 03-02-2006, 00:06:08
Παράθεση από: George

Εγώ μετά τις δαγκάνες και τα λάστιχα δυστυχώς I can't afford ξενοδοχείο, οπότε θα τη βγάλω μάλλον στο αμάξι...   :cool:

Με τα λεφτα που θα φας σε βενζινη ολη νυχτα να δουλευει το καλοριφερ μια ή αλλη θα σου ερθει :grin:  
Αντε να οργανονωμαστε σιγα σιγα πλησιαζει ο καιρος.
Θαναση οδηγα στρωτα και δεν τρως τιποτα :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 03-02-2006, 08:02:01
Παράθεση από: Sharky
Παράθεση από: George

Εγώ μετά τις δαγκάνες και τα λάστιχα δυστυχώς I can't afford ξενοδοχείο, οπότε θα τη βγάλω μάλλον στο αμάξι...   :cool:

Με τα λεφτα που θα φας σε βενζινη ολη νυχτα να δουλευει το καλοριφερ μια ή αλλη θα σου ερθει :grin:  
Αντε να οργανονωμαστε σιγα σιγα πλησιαζει ο καιρος.
Θαναση οδηγα στρωτα και δεν τρως τιποτα :wink:

Εσυ Μητσο τελικα θα ανεβεις με το ΙΒΙΖΑ της γυναικας;  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: -=Yoda=- στις 03-02-2006, 11:46:41
ουφ! παιδια εκλασε ο βασικος σκληρος δισκος μου και καταστραφηκα τελειως.
εχω πολυ catch-up to do στο διαβασμα.
πολυ καλη φαση το serres trip  ;----
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 03-02-2006, 11:51:11
Παράθεση από: -=Yoda=-
ουφ! παιδια εκλασε ο βασικος σκληρος δισκος μου και καταστραφηκα τελειως.
εχω πολυ catch-up to do στο διαβασμα.
πολυ καλη φαση το serres trip  ;----

Θα δηλωσεις και συμμετοχη;  :razz:

(πες ναι και θα γραψω και το αλλο με τον Τοτο  :twisted: )
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: -=Yoda=- στις 03-02-2006, 12:11:58
αν εχω ετοιμασει το δισκοπλατωβολαν μου (και κατι αλλα ψιλα) θα ειμαι εκει.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEON 1.6... στις 03-02-2006, 14:47:54
Γεια σας και απο μενα. Επειδη ειμαι νεος στο forum, μπορω να μαθω τελικη ημερομηνια? Ειμαι μεσα παντως.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 03-02-2006, 17:21:46
Παράθεση από: -=Yoda=-
αν εχω ετοιμασει το δισκοπλατωβολαν μου (και κατι αλλα ψιλα) θα ειμαι εκει.

Σουπερ!!!!!!!!

...ηταν που λες μια φορα ο Τοτος και τον ρωταει η δασκαλα...  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 03-02-2006, 20:17:55
Κάπου γράφτηκε ότι μπορεί να επιχειρήσουν και οι Σκοντάδηκες την άνοδο προς Σέρρες...
Ευπρόσδεκτοι λοιπόν :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 03-02-2006, 20:47:41
Παράθεση από: spy
Κάπου γράφτηκε ότι μπορεί να επιχειρήσουν και οι Σκοντάδηκες την άνοδο προς Σέρρες...
Ευπρόσδεκτοι λοιπόν :twisted:
 

Εισαι εγκαθετος και ζητω τη διαγραφη σου για παραπλανητικα σχολια...
Τι να επιχειρησουν μας λες?
Αφου ξερουν οτι αμα ξεκινησουν το πολυ πολυ να φτασουν μεχρι το Σχηματαρι... :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: xeiristis στις 03-02-2006, 22:27:56
Ειμαι και εγω μεσα για τιs σερρεs.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 03-02-2006, 23:49:40
Καλά όλα αυτά (περί συμμετοχών έτσι στο φλου) ένα ουσιαστικό πρόγραμμα έχει βγει?
Φτάνουν οι μέρες και δεν βλέπω φως ……..

Ένα βασικό τόσοι νοματαίοι θα ανέβουμε που πρόκειται να περάσουμε 2 βράδια ( δεν εννοώ σε ποιο bar)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 04-02-2006, 01:19:45
Παράθεση από: LEONtokardos
Παράθεση από: spy
Κάπου γράφτηκε ότι μπορεί να επιχειρήσουν και οι Σκοντάδηκες την άνοδο προς Σέρρες...
Ευπρόσδεκτοι λοιπόν :twisted:
 

Εισαι εγκαθετος και ζητω τη διαγραφη σου για παραπλανητικα σχολια...
Τι να επιχειρησουν μας λες?
Αφου ξερουν οτι αμα ξεκινησουν το πολυ πολυ να φτασουν μεχρι το Σχηματαρι... :lol:  :lol:  :lol:
'

Κώστα ..... εδώ συνέχισε το ανέκδοτο με τον τοτό !!!!!  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 04-02-2006, 06:39:03
¶ντε βρε παιδιά να πληρώσουμε και για την συμμετοχή.......
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 04-02-2006, 20:07:53
Να πληρωσουμε τι να πληρωσουμε.....
Δεν θελω τετοια......
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 04-02-2006, 20:37:12
Tώρα λοιπόν θα προβώ σε μια αποκάλυψη.....

Ο καρχαρίνος με σαμποτάρισε, δίνοντας μου ληγμένο μπλιμπλίκι, θέλοντας έτσι να κερδίσει ένα προβάδισμα πριν καν ακόμα ξεκινήσει το track day :roll:

Αίσχος και πάλι αίσχος θα πω :twisted:

Βad sharky boy o:-Ohamer
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 04-02-2006, 21:05:43
Xε χε χε ακομα δεν ειδες τιποτα....
Στην πιστα θα ρυθμιζω την ισχυ του καρου σου κατα βουληση αναλογα τους χρονους σου....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 05-02-2006, 00:01:14
Παράθεση από: Sharky
Xε χε χε ακομα δεν ειδες τιποτα....
Στην πιστα θα ρυθμιζω την ισχυ του καρου σου κατα βουληση αναλογα τους χρονους σου....


Ρε βρωμιάρη βελτιωτή, μου χεις βάλει κοριό και δε το ξέρω;
¶σε δε πρόκειται να κάνεις τίποτα, είμαι με την Tim εγώ :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 05-02-2006, 01:26:04
Bluetooth  το λένε...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 05-02-2006, 01:27:03
Ρε παιδιά ένα προγραμματάκι δεν μπορεί να γραφτεί για το διήμερο για να ξέρουμε τελικά τι θα γίνει καθώς και για το αν πρέπει να κανονίσουμε διαμονή στις Σέρρες (στα Σέρρας!).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 05-02-2006, 02:41:00
Παράθεση από: Studio54
Bluetooth  το λένε...


Δεν έχωωω :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 05-02-2006, 05:45:20
O καιρός μέχρι στιγμής εδώ πάνω είναι μιά χαρά..
Σας είπα και σε παλιότερο ποστ.Οτι νομίζετε ότι περνάει από το χέρι μου να το κάνω..
Το ξενοδοχείο που λέει ο φίλος λίγο πιο πάνω λέγεται Αλέξανδρος (τι προτότυπο) και είναι καλό ξενοδοχείο.Από τιμές νομίζω ότι πρέπει να χει κανα 40-50Ε το δίκλινο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 05-02-2006, 08:26:46
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
O καιρός μέχρι στιγμής εδώ πάνω είναι μιά χαρά..
Σας είπα και σε παλιότερο ποστ.Οτι νομίζετε ότι περνάει από το χέρι μου να το κάνω..
Το ξενοδοχείο που λέει ο φίλος λίγο πιο πάνω λέγεται Αλέξανδρος (τι προτότυπο) και είναι καλό ξενοδοχείο.Από τιμές νομίζω ότι πρέπει να χει κανα 40-50Ε το δίκλινο.

Mε μονό ή με διπλό κρεββάτι? :lol: Θα μεταφερθεί το σεξ από την πίστα στα κλινοσκεπάσματα?  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 05-02-2006, 16:15:10
George κανε κατι για να οργανωσεις το πληθος....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 05-02-2006, 19:24:08
Παράθεση από: spy
Παράθεση από: Studio54
Bluetooth  το λένε...


Δεν έχωωω :grin:


Εσύ όχι , αλλά το ..."κάρο" σου, πλέον έχει.  :wink:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

 :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KASTORIANOSS στις 05-02-2006, 19:38:58
Εγώ αν πάρω τελευταία στιγμή την απόφαση να ανεβώ θα μπορέσω να μπω στη πιστα?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 05-02-2006, 22:41:50
Συμφωνώ με τον Καστοριανό..
Μπορεί να γίνει τπτ για <<τους τελευταίας στιγμής>>??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 05-02-2006, 23:51:16
Πλακα πλακα πρεπει να οργανωθουμε. Να βγει μια τελικη λιστα συμμετεχοντων να δουμε ποιοι θα πανε με τρενο και ποιοι οδικως να βρεθουν ξενοδοχεια να βγει προγραμμα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 05-02-2006, 23:56:36
Αν έρθουμε τελευταία στιγμή θα κεράσω όλους κάτι από το κυλικείο..
Πιστεύω να είμαι δίκαιος
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 06-02-2006, 00:09:30
Παράθεση από: Panagiotis Kenterlis
Ωραία, θα στήσω απέξω καντίνα με γουρουνόπουλα. Χρυσές δουλειές θα κάνω. Θα σας φάει η τσίκνα, θα αφήσετε στην πίστα και θα πλακωθείτε στις μάσες.

Εσυ θα λειωνεις το Cordova στην πιστα πρωτος απο ολους
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Takis VT4 στις 06-02-2006, 02:29:00
Παράθεση από: Panagiotis Kenterlis
Ωραία, θα στήσω απέξω καντίνα με γουρουνόπουλα. Χρυσές δουλειές θα κάνω. Θα σας φάει η τσίκνα, θα αφήσετε στην πίστα και θα πλακωθείτε στις μάσες.


Ωραια ιδεα...εχω ενα φιλο με αυτοκινουμενη καντινα θα του την ζητησω για το διημερο και θα στηθω απ εξω μαζι με τον Παναγιωτη!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 06-02-2006, 10:14:43
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
O καιρός μέχρι στιγμής εδώ πάνω είναι μιά χαρά..
Σας είπα και σε παλιότερο ποστ.Οτι νομίζετε ότι περνάει από το χέρι μου να το κάνω..
Το ξενοδοχείο που λέει ο φίλος λίγο πιο πάνω λέγεται Αλέξανδρος (τι προτότυπο) και είναι καλό ξενοδοχείο.Από τιμές νομίζω ότι πρέπει να χει κανα 40-50Ε το δίκλινο.


NAI AYTO EINAI AN ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΩΝΑ. :idea: ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!!
ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΦΙΞΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. STUDIO ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙ ::beer4:: ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ;-OOdrink .
ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ::cofee:: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ::rallysmile::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 06-02-2006, 19:25:55
Λοιπον, λεω να κανω μια προταση, σχετικα με το προγραμμα.
Οι ΑΘηναιοι, μαλλον θα ανεβητε με τρενο, απο Παρασκευη βραδυ, με αφιξη Θεσ/κη, κατα τις 5-6 το πρωι του Σαββατου, αν θυμαμαι καλα.
Την ωρα αυτη λεω να κανονισουμε σαν ωρα συναντησης και ολοι μαζι να παμε για μπουγατσα και καφε.
Μετα ξεκιναμε για Σερρες, χαλαρα. Σε καμια ωριτσα, θα ειμαστε στην πιστα. Με δεδομενο οτι ανοιγει στις 9, απο οτι θυμαμαι, καλο ειναι κατα τις 8 - 8.15 να εχουμε ξεκινησει.
Λογικα, μεχρι το κλεισιμο της πιστας, 5-6 το απογευμα, αναλογα με τη δυση του ηλιου, θα ειμαστε εκει.
Κατευθειαν για φαϊ και μετα ξενοδοχειο για μπανακι - ξεκουραση. Οσοι αντεχουν, το βραδυ ποτο.
Κυριακη πρωι, σιγουρα θα υπαρχουν καποιοι που θα θελουν να ξαναμπουν.
Οι υπολοιποι, μπορουν να κανονισουν βολτιστα εκει γυρω. Ας μας πουν οσοι ξερουν, που μπορουμε να παμε.
Εχει και φυσικο χαμαμ, για χαλαρωση, απο οτι θυμαμαι, σε μικρη αποσταση.
Το απογευμα αναχωρηση για τα σπιτια μας, μιας και μερικοι θα εχουμε αρκετα χιλιομετρα να κανουμε.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 06-02-2006, 20:51:35
Για τη δευτερη μερα (Κυριακη), θα ισχυσουν πιστευω, τα κανονικα τιμολογια της πιστας.
Αν εχω καταλαβει σωστα, η χορηγεια του Sharky αφορα την αποκλειστικη χρηση της πιστας, μονο για το Σαββατο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 06-02-2006, 23:40:56
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Εκτός αν συμφέρει και την κλείσετε αποκελιστικά και την Κυριακή, ανάλογα πόσα άτομα θα μαζευτείτε... :wink:

Δεν αξιζει την Κυριακη γιατι πολυ θα εχουμε ταξιδι και θα πρεπει να φυγουμε σχετικα νωρις απο πιστα ασε που θα ειμαστε και λυωμα ενω δεν θα υπαρχει και χρονος για τον σχετικο χαβαλε μετα σε ταβερνα κλπ.
George παρε κανα τηλ επανω να συνενοηθουμε ή πες μου αν μπορω να βοηθησω σε κατι.
Παντως το προγραμμα του παλιου Nfot ειναι καλο.
Νικο θα φερεις τον γνωστο γρυλλο να μην κουβαλαω???
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 06-02-2006, 23:57:14
Και γρυλλο θα φερω, και βιντεοκαμερα και φωτογραφικη και κατι Bridgestone αγωνιαρικα που βρηκα  :cool: ...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 07-02-2006, 00:22:33
Παράθεση από: Panagiotis Kenterlis
Παράθεση από: Takis VT4
Παράθεση από: Panagiotis Kenterlis
Ωραία, θα στήσω απέξω καντίνα με γουρουνόπουλα. Χρυσές δουλειές θα κάνω. Θα σας φάει η τσίκνα, θα αφήσετε στην πίστα και θα πλακωθείτε στις μάσες.


Ωραια ιδεα...εχω ενα φιλο με αυτοκινουμενη καντινα θα του την ζητησω για το διημερο και θα στηθω απ εξω μαζι με τον Παναγιωτη!!!

Εντάξει Τάκη, έκλεισε η μπίζνα. Πάλε για πολύ χρήμα λέμεεεεεε!
Sharky, αν στα Μέγαρα με έβαλαν μέσα, λόγω ότι η πίστα είναι αργή, στις Σέρρες θα με συλλάμβαναν ρε. Μα θα δημιουργούσα μποτιλιάρισμα με όλους εσάς στην πίστα  :grin:

Δικαιολογιες και μαλιστα φαιδρες... :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 07-02-2006, 00:24:35
Όσον αφορά για την βόλτα-εκδρομούλα της Κυριακής έχει μεταξύ Σερρών και Δράμας 2 σπήλαια της Αλιστράτης και του Αγγίτη. Επίσης παίζει και η λίμνη της Κερκίνης καθώς και το χιονοδρομικό του Λαϊλιά. Τώρα για περισσότερες πληροφορίες κανένας Σερραίος εδω μέσα δεν υπάρχει? Επίσης μπορούμε αν είναι να κανονίσουμε για ταβέρνα την Κυριακή και καφεδάκι προς τη μεριά της Θεσσαλονίκης έτσι ώστε και οι Αθηναίοι να έχουν κάποια λιγότερα χιλιόμετρα!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 07-02-2006, 08:07:02
Τριποδάκι θα φέρω εγώ.....( και χταποδάκι).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 07-02-2006, 23:28:27
I am in boys :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Hephaestus στις 08-02-2006, 00:34:32
Κι εγώ ακόμα δεν ξέρω...Είναι λίγο θολό το τοπίο ακομα...Μέχρι πότε θα μπορούμε να απαντήσουμε;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 08-02-2006, 00:39:02
Επιβεβαιώνω κι εγώ!
Κάτι τέτοια δεν χάνονται!
Τίτλος: π
Αποστολή από: xeiristis στις 08-02-2006, 16:13:20
Βαλτε και εμενα με ξεχασατε  :sad:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leondokardos στις 08-02-2006, 16:29:03
Μεσα και εγω.Αριθμο λογαριασμου περιμενω.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: driFteR στις 08-02-2006, 17:05:26
Παράθεση από: -=Yoda=-
λοιπον ο yoda εχει πολυ καλα νεα

γιααααα να ετοιμαζεστε για τρελλο ΠΣΚ pist-party κατα φλεβαρη μερια με πολυ φτηνα ολα. (πιστα κλεισμενη για παρτυ μας, φτηνα ξενοδοχεια, φτηνα ελαστικα κλπ)



Οταν λες φτηνα ελλαστικα τι εννοεις?  εχεις καμια ακρη για φτηνα μεταχειρισμενα? ψηνομαι κι εγω να ερθω Σερρες μετα την αναβαθμιση στο στησιμο του FR μου για να δω τι ψαρια πιανω στην πιστα
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 08-02-2006, 18:05:16
ΕΙΜΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ Χ2(ΟΧΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ!!!) ::hello::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 08-02-2006, 22:45:10
Παράθεση από: George
Παρακαλώ επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας ώστε να ανακοινώσουμε το συγκεκριμένο ποσό!

Eπιβεβαιώνω τη συμμετοχή μου..  :wink:

Sharky, thanx a very lot!!!  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 08-02-2006, 22:49:55
Kι εγώ μέσα είμαι....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 08-02-2006, 23:02:58
O καρχαρίνος, εκτός από παλιοβελτιωτής, αποδεικνύει ότι διαθέτει proffesional attitude  ;----
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 08-02-2006, 23:28:10
Oτι και να λετε, Ρεγκουζας θα παραμεινει!!!χεχεχε!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 08-02-2006, 23:59:53
Παράθεση από: George

Mετά από επικοινωνία με τον sharky αναφορικά με το θέμα της αποκλειστικής χρήσης της πίστας και της χορηγίας του, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι η GIAC (μέσω των αντιπροσώπων της φυσικά) αναλαμβάνει πλήρως τα έξοδα της αποκλειστικής χρήσης (ενοικίασης) της πίστας.


Συγχαρητήρια! Πολύ όμορφη κίνηση!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 09-02-2006, 00:00:44
Ευγε στο Μητσαρα.

Μακαρι να βλεπαμε κι απο αλλους τετοιες κινησεις.

Ας δουμε κατι αλλο: μιας και ο Δημητρης καταφερε να καλυφτουν ολα τα εξοδα, δεν τσονταρετε κατι παραπανω για να εχετε και τα χρονομετρα;
Ξερει καποιος τι χρηματα επιπλεον ζητανε γι αυτα;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 09-02-2006, 00:03:14
Παράθεση από: George
Μετά τα ευχάριστα αυτά νέα, να αναφέρω ότι καλό θα ήταν όποιος μπορεί να φέρει κανένα περισευούμενο κράνος, υδραυλικό γρύλο, τρίποδο στήριξης ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας φανεί χρήσιμο στην πίστα.

Εγώ θα φέρω 2-3 κράνη, γρύλο "παπαγαλάκι" και 2 τρίποδα.


Αυτά που θα φέρω εγώ είναι ένα ηλεκτρικό μπουλονόκλειδο, μια σειρά από απλά εργαλεία (αχρείαστα να είναι), ψηφιακή βιντεοκάμερα, και μάλλον δεύτερο κράνος (παλιό).

Επίσης θα μπορούσα να φέρω και μια τέντα σαν αυτές που χρησιμοποιούν για σέρβις στα ράλυ. Αν ο καιρός μας τα χαλάσει θα φανεί χρήσιμη. Εκεί όμως μπορούμε να τη στήσουμε; Τι λέτε;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 09-02-2006, 00:07:29
Παράθεση από: George

Η εναλλακτική του τρένου μάλλον απομακρύνεται για τους περισσότερους μιας και με όσους μίλησα όλοι θα προτιμήσουν να έρθουν οδικώς.  Εγώ με τον leonman θα ανέβουμε από Παρασκευή, με αναχώρηση από Κηφισιά κατά τις 3.00 - 3.30 το μεσημέρι.  Όσοι θέλουν παρεούλα για το δρόμο, ας επικοινωνήσουν.


Αν δεν τρέχετε πολύ στο δρόμο  :shock:, θα ερθω στη παρεα σας!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 09-02-2006, 00:09:09
Κανονικά όταν κάνεις αποκλειστική χρήση πίστας, τα χρονόμετρα είναι μέσα στην τιμή.

Απλά πρέπει κάποιος να επικοινωνήσει για να σιγουρευτούμε....Georgeeeeeee :wink: , nfotttttttttt :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 09-02-2006, 00:11:35
Εμενα οι "δικοι μου" μου ειπαν οτι ειναι εξτρα.

Ας μιλησει καποιος για σιγουρα. Ειναι κριμα να φτασετε εκει, να σας πουν π.χ. 50 ευρω, αλλα δεν τα εχουμε διαθεσιμα ή λειπει το παιδι που τα χειριζεται...  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 09-02-2006, 00:12:42
Παράθεση από: spy
Κανονικά όταν κάνεις αποκλειστική χρήση πίστας, τα χρονόμετρα είναι μέσα στην τιμή.

Απλά πρέπει κάποιος να επικοινωνήσει για να σιγουρευτούμε....Georgeeeeeee :wink: , nfotttttttttt :twisted:


Απο το σαιτ της πίστας:

"Σε κάθε περίπτωση το Αυτοκινητοδρόμιο παραχωρεί στον οργανωτή pits, paddock, ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, καθώς και το σύστημα χρονομέτρησης, όταν χρειάζεται, χωρίς χρήστη και αναλαμβάνει την επιμέλεια της καθαριότητας όλων των παραπάνω χώρων."

Τι ακριβώς εννοεί;

Πάντως και καποιο κοστος να εχει, πιστευω οτι πρεπει να το πληρωσουμε, ιδιως τωρα που δεν θα εχουμε και τα εξοδα ενοικιασης!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 09-02-2006, 00:18:45
Να πω την αληθεια, πιστευα οτι οταν καποιος κλεινει την πιστα για αποκλειστικη χρηση, συμπεριλαμβανεται η χρηση χρονομετρων. Αλλα τωρα μου βαλατε υποψιες. Θα επικοινωνησω αυριο, να δω τι γινεται. Ξερω οτι ειναι κατι που πρεπει να διευκρινηστει, γιατι χρειαζεται μια διαδικασια, απο την προηγουμενη μερα, για τη χρηση των χρονομετρων.

Και φυσικα, ενα ακομη μεγαλυτερο ευχαριστω, στον αταλαντο με το Super Toledo  :lol:  :lol:  :lol: , για την ακομη μεγαλυτερη χορηγια του. Ευχαριστουμε πολυ Δημητρη. (θα σε τσακισω ρε στην πιστα και ας εχεις +120 αλογα, μπλοκε, τραπεζι αναρτηση και φρενουκλες ταψια :twisted:  :twisted:  :twisted: . Μετα αλλαξα πλευρο και συνεχισα τον υπνο μου :lol:  :lol:  :lol: ).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 09-02-2006, 06:18:15
Ρε σεις έχουμε βελτιωτάρα.....δεν το καταλάβατε? Μητσάρα εγώ θα βάλω το κορμί μου, μανιτάρια, τσίπουρο, άντε και το ταλέντο μου.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: JOHN στις 09-02-2006, 07:37:26
Παράθεση από: Studio54
Ρε σεις έχουμε βελτιωτάρα.....δεν το καταλάβατε? Μητσάρα εγώ θα βάλω το κορμί μου, μανιτάρια, τσίπουρο, άντε και το ταλέντο μου.


από ότι βλέπω μόνο το αυτοκίνητο δεν θα βάλεις πάντως  :lol:

Μπράβο πάντως στον Sharky για την κίνηση του αυτή  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 09-02-2006, 07:58:19
Λέω να δοκιμάσω το αυτοκίνητο του Sharky... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 09-02-2006, 10:33:32
Παιδια καταρχην ευχαριστω για τα καλα σας λογια για να μην αδικουμε ομως κανενα πρεπει να αναφερθει οτι η κινηση δεν εγινε αποκλειστικα απο μενα.
Το υπολοιπο μισο του ποσου καλυφθηκε απο τον κυριο Νικο Κυπαριση (aka Nkyp) της ΕCTuning η οποια εχει αναλαβει την διαθεση των προγραμματων της GIAC στην Β. Ελλαδα.
Ως μελος λοιπον Νικο ευχαριστω :wink:

Ας τα αφησουμε ομως τωρα αυτα και ας δουμε πως θα οργανωθουμε καλυτερα για να περασουμε οσο το δυνατον καλυτερα στην πιστα.

@George, Leonman
Και εγω στο κοτερο :wink:

@Studio
Μπα θα καταδεχθεις να οδηγησεις δικινητο :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 09-02-2006, 11:18:22
Ενα μεγαλο μπραβο και στον κ.Κυπαριση λοιπον.

Πραγματικα μια εντυπωσιακη κινηση και απο τους δυο, η οποια ειναι πραγματικα αξιεπαινη.

Νεο update: μου επιβεβαιωσαν παλι οτι τα χρονομετρα χρεωνονται επιπλεον, αλλα μου ειπαν οτι πιθανον να μην ειναι απλως οικονομικο το θεμα, αλλα και θεμα ιδιωτων/επαγγελματιων. Αν καποιος εχει σκοπο να μιλησει, καλο θα ηταν να εχει καποια "επιχειρηματα" για το λογο που τα θελει, γιατι μπορει να του αρνηθουν, ισως και με καποια δικαιολογια.
Βεβαια δε χαθηκε και ο κοσμος αν δεν υπαρχει τελικα -επισημη και με ακριβια- χρονομετρηση, αλλα θα εδινε λιγο παραπανω σασπενς στην ολη κινηση...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Mad Max στις 09-02-2006, 11:23:37
Μπράβο λοιπόν στους αντιπροσώπους της GIAC Hellas.
Καλά να περάσετε παιδιά.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 09-02-2006, 11:44:59
κατοπιν επικοινωνιας που ειχα με την πιστα μου ειπαν πως τα χρονομετρα ειναι 300eur επιπλεον και πως τα αυτοκινητα που θα μπουνε μεσα δεν υπαρχει η δυνατοτητα ασφαλισης τους καθως δεν θα εχει ολοκληρωθει η σημφωνια μαζι με καποια σφαλιστικη
ετσι δεν θα πληρωθουν τα επιπλεον 15eur και οποιος μπαινει μεσα θα υπογραφει υπευθηνη δηλωση οτι αναλαμβανει πληρως την ευθυνη
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 09-02-2006, 11:49:43
Ετσι δηλ. που μπαινουμε στα Μεγαρα απλα οτι αμα λιωσεις δικια σου ευθυνη μη ζητας ρεστα απο την Πιστα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 09-02-2006, 12:35:39
Η τιμη συμπεριλαμβανει και τον ανθρωπο που θα τα χειριζεται;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 09-02-2006, 14:59:15
Μαλλον οχι , και ετσι καποιος θα κανει το λαλακα ...

Ασχετο , πηρα τον ΟΣΕ και εμαθα οτι απο Αθηνα εχει καθε μερα 2200 κατι για Θεσσ/κη και 2300 κατι το αναποδο.

Οι τιμες ειναι με το μετρο και για ενα καρο 5 μετρων υπολογιστε 37 ευρω . Φυσικα πρεπει να υπαρχει συνοδος ο οποιος πληρωνει εισητηριο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: bill στις 09-02-2006, 15:47:20
μητσε (καρχαρινε )  μπραβο !!!!!  
ειναι κριμα που δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζι σας  :cry:κριμα !!! ευχομαι να περασετε καλα   :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 09-02-2006, 15:51:38
Mα τι λες τωρα? ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν θα πας πανω και θα τραβηξει αλλος βιντεακι και ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ κανενα DVD...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 09-02-2006, 16:22:38
Μπα θα δουλεψει nokia Που θα παει συννεφο.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 09-02-2006, 16:43:22
Ε καλα ενταξει, οχι και ΝΟΚΙΑ...

Το λιγοτερο που θα υπαρχει ειναι G-TECH και το πολυ VERICOM 5000.  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 09-02-2006, 17:24:16
Καλα εσενα θα σε μετραμε σε μηνες δεν θες τετοια....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 09-02-2006, 18:22:04
Στην μερα πιστας (track day) που ειχε κανει το ΙΒΙΖΑ club μαζι  με μερικα αλλα club, υπηρχαν χρονομετρα. Το ξερω στα σιγουρα γιατι την προηγουμενη που ημασταν στην πιστα με Sharky, Spy κτλ. τα ειχαν βαλει στην πριζα για φορτιση. Οποτε δε νομιζω να ειναι θεμα ιδιωτων - επαγγελματιων. Παντως και η μεθοδος των χειροκινητων χρονομετρων δε  με χαλαει ιδιαιτερα.
Σχετικα με τη διαμονη τωρα. Προσωπικα, εχω σπιτι να μεινω στη Θεσ/κη, οποτε αν δεν μεινουμε ολοι μαζι, καπου στις Σερρες, τοτε θα γυρισω Θεσ/κη μετα το φαϊ, που θα ακολουθησει την πιστα. Αν ομως, βρεθουν καποιοι να μεινουν Σερρες, σε ξενοδοχειο, τοτε θα μεινω και εγω.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 09-02-2006, 18:28:52
Εγώ θα βάλω τον DinoSP να μου κλείσει ξενοδοχείο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 09-02-2006, 22:45:27
Ρε παιδιά, δεν μπορεί να πάρει κάποιος την πίστα και να ξεκαθαρίσουμε το θέμα των χρονομέτρων;
Μπορεί απλά να είναι θέμα διαδικασίας :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: xeiristis στις 09-02-2006, 23:36:09
Για ξενοδοχειο ενδιαφερομε και εγω.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 10-02-2006, 00:18:13
ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ. :lol:
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ , ΤΟ TOLEDO ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ , ΤΑ Ρ888 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΝΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΟΖΑΚΙ ΜΟΥ :oops:  :oops:  :oops:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 10-02-2006, 00:23:46
Παράθεση από: spy
Ρε παιδιά, δεν μπορεί να πάρει κάποιος την πίστα και να ξεκαθαρίσουμε το θέμα των χρονομέτρων;
Μπορεί απλά να είναι θέμα διαδικασίας :roll:


Γνωστοί μου που εχουν παει επανειλημενα στη πίστα μου λένε ότι το κοστος της χρονομετρησης ειναι 300 ¤ και περιλαμαβάνει και την αμοιβή του χειριστή (της χειριστριας για την ακριβεια). Απαραίτητη προυποθεση ειναι η αποκλειστική χρήση της πιστας (αρα εμεις ειμαστε οκ!).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 10-02-2006, 00:43:15
Εγω παντως, πολυ ευχαριστως να δωσω τον οβολο μου, για να εχουμε χρονομετρα. Αν δειτε τη χειριστρια θα συμφωνησετε αμεσως  :wink: . (Ελπιζω να μην εχει αλλαξει ...).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 10-02-2006, 01:07:49
300/12=25 Ε έκαστος. Αξίζει να το κάνουμε...

Παράθεση από: nfot

Αν δειτε τη χειριστρια θα συμφωνησετε αμεσως  :wink: . (Ελπιζω να μην εχει αλλαξει ...).


Πσσσ, δε πάμε για γκόμενες εκεί ρεεεεεεε :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 10-02-2006, 08:54:16
Παράθεση από: George
Δεν το είχα συνειδητοποιήσει πλήρως...  μόνο 12 είμαστε???  :shock:

Γιατί, άσχημα είναι? Θα τα λιώσουμε τα μωρά μας.. :lol:

Πάντως και εγώ είμαι μέσα να τσοντάρουμε αυτό το κατιτίς και να έχουμε τη χειρίστρια και το χρονόμετρό της..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 10-02-2006, 10:12:14
στα 300 περιλαμβανονται χρονομετρα χειρηστης και αποτελεσματα και θα πρεπει να ειδοποιηθουν μια βδομαδα πιο μπροστα γι αυτο αποφασιστε
Η πιστα εχει κληση για μας στις 25 02 2006 καθως εκανα κρατηση.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 10-02-2006, 12:27:54
¶ντε το επόμενο βημα τώρα.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 10-02-2006, 12:31:26
Παράθεση από: Studio54
¶ντε το επόμενο βημα τώρα.....

ΕΓΙΝΕ! ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Schiller στις 10-02-2006, 20:13:23
Παιδια επειδη υπαρχει περιπτωση να ερθω κι εγω......

Παιζει να ανεβει κανενας με το καρο του φορτωμενο σε τρενο και επισης ανεβαινουν τα καρα μας στο τρενο (Cupra R προφυλακτηρες και τα λοιπα..)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: GeorgeChios στις 10-02-2006, 20:20:52
Οτι θα ερθω και εγω επιβεβαιωθηκε σημερα. Τωρα παιζεται το εαν θα μπω στη πιστα, εαν μου βρει ο λαστιχας μου παλια λαστιχα θα μπω, αλλιως θα ερθω για να σας γνωρισω απο κοντα.  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 10-02-2006, 21:11:13
(http://briefcase.pathfinder.gr/download/513188/seatclub.jpg)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 10-02-2006, 22:34:45
Nα ευχαριστήσω κι' εγώ με τη σειρά μου τα παιδιά( Ντίνος και Νίκος) που στηρίζουν την εκδήλωση στις Σέρρες.

¶ντε και του χρόνου, νάμαστε περισσότεροι :wink:  

(Κι' ένα F2F στις Σέρρες δε θαταν κακή ιδέα....)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 10-02-2006, 23:22:59
Αρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :
150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.
Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.

Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 10-02-2006, 23:56:01
Μηπως, επειδη δεν υπαρχει ασφαλιστικη καλυψη απο εταιρια, εχουν τον γιατρο και το ασθενοφορο στην πιστα;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 11-02-2006, 00:45:53
Παράθεση από: nfot
Μηπως, επειδη δεν υπαρχει ασφαλιστικη καλυψη απο εταιρια, εχουν τον γιατρο και το ασθενοφορο στην πιστα;


Πρόσεξε το ασθενοφόρο, μήπως σου ρίξει κανα γύρο στο κεφάλι ::taunt::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 11-02-2006, 01:12:26
Βαλτε μια λευκη ποδιά στο γερο-Τζον, βαλτε κι ενα "καρουμπαλο" στο αμαξι-σκορποχωρι του Σαρκυ και καθαρισατε κι απο τα δυο...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 11-02-2006, 01:21:24
Παράθεση από: nfot
Αρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :
150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.
Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.
Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.

Ο γιατρός και το ασθενοφόρο είναι προαιρετικά..

Και με 160 ευρώ μην φανταστείτε ότι θα έχουν στην πίστα τον Γιακούμπ με καμιά κινητή εντατική μονάδα.. Κάποια φάρμακα και ορούς θα φέρω μαζί μου κι εγώ, οπότε σε κάποιο βαθμό θα είμαστε εξοπλισμένοι για κάτι έκτακτο (αν ανεβάσει πχ κάποιος πίεση, αν κάποιος παππούς ή πικραμένος κουπράκιας πάθει κανά εγκεφαλικό ή κανά έμφραγμα από το κακό του κτλ)..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 11-02-2006, 01:22:46
αμα ειναι τετοια φερε πολλα....μιας και απο ραμολι αλλο τιποτα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 11-02-2006, 02:02:02
Κοίτα να δεις που με το χαλντεξ τελικά μπορείς και στρίβεις.....κι' εγώ που νομιζα ότι ήταν θέμα ικανότητας :roll:

Κοιτάχτε πρώτα να μη φύγετε απο την πίστα και μετά τα λέμε...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Takis VT4 στις 11-02-2006, 03:38:47
Παράθεση από: tsapi
Παράθεση από: nfot
Αρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :
150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.
Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.
Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.

Ο γιατρός και το ασθενοφόρο είναι προαιρετικά..

Και με 160 ευρώ μην φανταστείτε ότι θα έχουν στην πίστα τον Γιακούμπ με καμιά κινητή εντατική μονάδα.. Κάποια φάρμακα και ορούς θα φέρω μαζί μου κι εγώ, οπότε σε κάποιο βαθμό θα είμαστε εξοπλισμένοι για κάτι έκτακτο (αν ανεβάσει πχ κάποιος πίεση, αν κάποιος παππούς ή πικραμένος κουπράκιας πάθει κανά εγκεφαλικό ή κανά έμφραγμα από το κακό του κτλ)..


Γιατρε παρε και κανενα ανεβαστικο για την τριτη ηλικια, θα χρειαστει  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 11-02-2006, 06:26:46
Παράθεση από: tsapi
Παράθεση από: nfot
Αρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :
150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.
Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.
Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.

Ο γιατρός και το ασθενοφόρο είναι προαιρετικά..

Και με 160 ευρώ μην φανταστείτε ότι θα έχουν στην πίστα τον Γιακούμπ με καμιά κινητή εντατική μονάδα.. Κάποια φάρμακα και ορούς θα φέρω μαζί μου κι εγώ, οπότε σε κάποιο βαθμό θα είμαστε εξοπλισμένοι για κάτι έκτακτο (αν ανεβάσει πχ κάποιος πίεση, αν κάποιος παππούς ή πικραμένος κουπράκιας πάθει κανά εγκεφαλικό ή κανά έμφραγμα από το κακό του κτλ)..


Να φέρω τσίπουρο για ενδοφλέβια χρήση???
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 12-02-2006, 22:52:17
Παράθεση από: Studio54
Παράθεση από: tsapi
Παράθεση από: nfot
Αρα, οι υπολοιποι πληρωνουμε :
150+19%=178,5 Ευρω (Υπολοιπο χρονομετρων) + 160 Ευρω (Γιατρος & ασθενοφορο) = 338,5 Ευρω.
Την ασφαλεια των 15 Ευρω το ατομο απο οτι καταλαβα δεν θα την πληρωσουμε γιατι δεν εχει υπογραψει η "πιστα", για το 2006, με καποια ασφαλιστικη.
Αν κανω καποιο λαθος, διορθωστε με.

Ο γιατρός και το ασθενοφόρο είναι προαιρετικά..

Και με 160 ευρώ μην φανταστείτε ότι θα έχουν στην πίστα τον Γιακούμπ με καμιά κινητή εντατική μονάδα.. Κάποια φάρμακα και ορούς θα φέρω μαζί μου κι εγώ, οπότε σε κάποιο βαθμό θα είμαστε εξοπλισμένοι για κάτι έκτακτο (αν ανεβάσει πχ κάποιος πίεση, αν κάποιος παππούς ή πικραμένος κουπράκιας πάθει κανά εγκεφαλικό ή κανά έμφραγμα από το κακό του κτλ)..


Να φέρω τσίπουρο για ενδοφλέβια χρήση???

εχω κανει πατεντα στο κρανος με παροχη απο το πορτ μπαγκαζ με 5αρα νταμιτζανα :shock:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 12-02-2006, 22:56:20
Παράθεση από: George
Θα ήθελα επίσης να ανακοινώσω ότι ο συνφορουμίστας μας dinosSP προτίθεται να αναλάβει το 1/2 των εξόδων ενοικίασης των χρονομέτρων.

¶ρα, θεωρώ δεδομένο ότι τα υπόλοιπα 150 ευρώ θα καλυφθούν χωρίς δεύτερη σκέψη από όσους θα λάβουμε μέρος (περίπου 10 ευρώ έκαστος).

Ντίνο ευχαριστούμε πολύ!  :wink:

 :oops:  :oops:  :oops:  :oops:
παντα στη διαθεση του κλαμπ.(sorry για την απουσια μου απο την πιτα , επαγγελματικες υποχρεωσεις , off topic ρεεεε!!).
ενημερωσεμε για την αποστολη των χρηματων.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 13-02-2006, 12:46:25
τελικα αρχισε να πρασινιζει και η δικια μου συμμετοχη στις σερρες :razz: μια και καποιες μικροεκρεμμοτητες με την δουλεια φαινονται οτι θα παρακαμφθουν τελικως :wink:
να ρωτησω αν υπαρχει καποια καταληκτικη ημερομηνια δηλωσης συμμετοχης και αν καποιος απο τους αθηναιους εχει σκοπο να ξεκινησει σαββατο ξημερωματα :eek:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 13-02-2006, 21:32:50
οποτε μενει να απαντηθει το δευτερο σκελος.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ :?:  :?:  :?:

για την διαδρομη κανα 5ωρο δεν θα παρει :?:  :?:  :?:  :?:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 13-02-2006, 23:16:25
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Παράθεση από: George

Τι λές τώρα, σε 3 ωρίτσες έφτασες...  


 :shock:  :shock:  :shock:
Θεσ/νίκη πόσες ώρες κάντετε; :roll:
+80km είναι απ'οτι ξέρω...
Πολύ πιο λογικό μου ακούγετε το 5 ώρες, εκτός αν πάτε κυριολεκτικά πετώντας... :roll:


ρε θαναση,πλακα κανει ο γιωργος :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 13-02-2006, 23:34:37
Παράθεση από: Agwnistikotatos
:shock:  :shock:  :shock:
Τώρα το ξαναδιάβασα... :oops:  ¶σε είμαι κομμάτια, γιατί είμαι στο πόδι απ'τις 6 που έφυγα για Καβάλα, πριν καμιά ώρα γύρισα και χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου... :-?


τελικα βρηκατε ακρη με την τουρμπινα :?:  :?:  :?:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 14-02-2006, 02:13:21
Παράθεση από: George

Τι λές τώρα, σε 3 ωρίτσες έφτασες...  


Βασικα το καλοκαιρι το εκανα... 3 ωρες, 40 λεπτα με 2 στασεις για βενζινη και κατουρημα....(3 ατομα στο αυτοκινητο) με τον κλιματισμο ποτε στο ον και ποτε στο οφφ.

Α, με το 1600αρακι μου.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 14-02-2006, 03:08:43
5 ώρες είσαι στις Σέρρες πολύ χαλαρά. Μιλάμε για ταχύτητες 120-140. Αλλά χωρίς στάση για καφεδάκι. Αυτόν θα τον πιεις στο δρόμο οδηγώντας.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 14-02-2006, 07:18:56
Τελικα ρε παιδια τι θα πληρωσουμε και ποτες?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 14-02-2006, 17:53:26
Παράθεση από: jax7480
Παράθεση από: George

Τι λές τώρα, σε 3 ωρίτσες έφτασες...  


Βασικα το καλοκαιρι το εκανα... 3 ωρες, 40 λεπτα με 2 στασεις για βενζινη και κατουρημα....(3 ατομα στο αυτοκινητο) με τον κλιματισμο ποτε στο ον και ποτε στο οφφ.

Α, με το 1600αρακι μου.

Το τούβλο από το γκάζι το έβγαλες όταν έφτασες ή το ξέχασες εκεί?  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 14-02-2006, 18:47:40
Δεν καταλαβα καλα 3 ωρες και κατι Αθηνα Σερρες??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 14-02-2006, 20:06:11
Beam me up Mr Scott.... :roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: kiousisv στις 14-02-2006, 20:19:12
Θα συνοδηγήσω με τον πιλότο και θα ανέβω κι εγώ.
Τελικά για διανυκτέρευση κανονίζει ο καθένας μόνος του;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 14-02-2006, 20:23:21
αν ειναι κανα τριωρο παω και ερχομαι αυθημερον :-?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 14-02-2006, 20:26:02
Δεν ξανακάνουμε μια μέτρηση, να δούμε πόσα παιδάκια θα φάνε τα λαστιχάκια τους και πόσα άλλα θα κοιτάνε; :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 14-02-2006, 20:31:42
Καλα και εγω το καμω 35 λεπτα μεχρι την Θεσσ/κη και μετα 40 μεχρι Σερρες

Και δεν λεω ψεμματα....

Οσο αφορα τις διανυκτερευσεις ας pmιαστουνε οι ενδιαφερομενοι....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 16-02-2006, 23:40:00
έχει ανέβει ο πυρετός λέμε....
Το Θεσσαλικό Team είναι σχεδον έτοιμο....
Studio, Loxias, Nfot, dinoSP, Xeiristis, Spy, Docmar.
Από Αθήνα;
Sharky, George, kiousis, Leonman.... άλλοι;
Από Θεσσαλονίκη;

Α ρε θα γίνει χαμός.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 17-02-2006, 00:07:04
Πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται από κάποιον που κατοικεί νομό Σερρών..

1) Στη λίμνη Κερκίνη απλά ξεχάστε το να πάμε για φωτογραφιούλες και μλκς γιατί εδώ και μία βδομάδα περίπου τριγυρνάνε αυτοκίνητα κρατικών υπηρεσιών για ελέγχους λόγω της νόσου των πτηνών..Οπότε απλά ξεχάστε την,εκτός κι αν κάποιοι <<δεν κολώνουν>>.Εγώ πάντως έχω δεί καμμιά 10ριά πουλιά στον δρόμο και στο εργοτάξιο dead..

2) Κάτι άκουσα ότι θέλετε να πάτε στο Ρούπελ..

Α) κάνουμε εργασίες μπροστά του και δεν επιτρέπονται οχήματα πλήν του στρατού να εισέλθουν και
Β) το φυλάκιο Ρούπελ είναι ανοιχτό για το κοινό κάθε Σάββατο 10.00 - 13.00...

3) Επίσης κάτι άκουσα για Αλιστράτη..Δεν έχει κάτι αξιόλογο,αλλά όποιος θέλει πάει αν και είναι από την άλλη μεριά του νομού,σύνορα με Δράμμα

4) Οποιος θελήσει χαμάμ έχει στο Αγκιστρο το οποίο απέχει 7χλμ από την εργασία μου..(χρέωση 5Ε τα 30' σε προσωπικό χαμάμ 1-4 άτομα)

5) Οποιος (γέρος ή έχων πρόβλημα με αρθροιτικά) υπάρχουν τα Λουτρά Σιδηροκάστρου,800μ από την εργασία μου..

6) Ξενοδοχείο κοντά στην πίστα έχει στη διασταύρωση του Λευκώνα,5-7χλμ από την πίστα δλδ 10΄ με το αμάξι..Τιμές δεν ξέρω,μπορώ να μάθω

Αυτά εν ολίγοις κύριοι..
Τώρα για αυτούς που λένε 40' Θεσσαλονίκη-Σέρρες απλά αποκλείεται,γιατί τη διαδρομή την κάνω 2 φορές την ημέρα και το ρεκόρ μου με κατανάλωση 16,7λτρ/100χλμ και το έχω κάνει 35'..Αν νομίζει κάποιος ότι την ξέρει καλύτερα από εμένα ΜΠΡΑΒΟ!!!!! :razz:

Για περισσότερες λεπτομέρειες είμαι εδώ και μπορείτε να με ρωτήσετε..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 17-02-2006, 01:13:23
Θεσσαλονικη - Σερρες υπολογιστε μια ωριτσα, με καλο ρυθμο.
Για εκδρομουλα την Κυριακη, χλωμο το βλεπω τελικα.
Ασε που μου εκανε κατι κουλα χτες με την πιεση, το λιονταρακι και με αγχωσε. Οχι τιποτα αλλο, αλλα αγορασα και αγωνιαρικα λαστιχα. Μην μου πανε χαμενα.
Βασικα, ενω ανεβαζε φυσιολογικα πιεση, την εριχνε στιγμιαια και μετα ξανα προς τη δοξα τραβουσε. Ν75; Σκαστρα; Σκουπιδοπορτα; Δεν ξερω.
Για διαμονη στις Σερρες, μαλλον τελευταια στιγμη θα το αποφασισω. Προς το παρον, λεω μετα το φαϊ, να γυρισω Θεσ/κη για υπνο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Takis VT4 στις 17-02-2006, 03:42:04
Παράθεση από: nfot

Βασικα, ενω ανεβαζε φυσιολογικα πιεση, την εριχνε στιγμιαια και μετα ξανα προς τη δοξα τραβουσε. Ν75; Σκαστρα; Σκουπιδοπορτα; Δεν ξερω.
Για διαμονη στις Σερρες, μαλλον τελευταια στιγμη θα το αποφασισω.


τα ιδια μου εκανε και εμενα αποψε μια δουλευε σωστα και μια στο 0,3 και μετα ξεκολαγε παλι και μετα παο λιγο με εριχνε ξανα.Αυριο θα το τσεκαρω να δω τι διαολο ειναι???Μπορει να ειναι και μαφ.Παντως λαμπακι δεν αναψε  :roll: Ιωση εχει πεσει???
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 08:35:12
Παράθεση από: George

Εκτός από τον kiousisv, τελικά έχουμε άλλους για παρέα από Αθήνα;  :?:


Και μένα!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 17-02-2006, 15:44:25
κατα 80% ειμαι μεσα και εγω για την πιστα μια και μεχρι την δευτερα θα ξερω αν θα εχω παπουτσακια για το ιμπιζα.οποτε αν τα καταφερω θα ανεβω απο παρασκευη μαζι σας :wink:
να ρωτησω για κρανος φερνουμε οτι θελουμε η υπαρχει καποιος περιορισμος :?:  :?:  :?: επειδη σκοπευω να αγορασω για να το εχω θα προτιμουσα να παρω ανοικτου τυπου αλλα αν γνωριζετε κατι παραπανω πεστε μου :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tasosS3 στις 17-02-2006, 15:45:29
Ρε σεις επειδη δεν παρακολουθω την κουβεντα απο την πρωτη σελιδα αλλα ξερω οτι στις 26 θα εχουν track day και οι redliners το ξερετε?
Λετε να ειναι διαβολικη συμπτωση και αντι για track day να γυριστει καμια τσοντα?  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 17-02-2006, 15:51:17
Dinos SP να γίνει κράτηση και για την Κυριακή......
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 17-02-2006, 16:02:58
Παράθεση από: Studio54
Dinos SP να γίνει κράτηση και για την Κυριακή......

ΕΛΗΦΘΗ ::attention::
ΤΟ ΤΟLEDO ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΡΕΚΤΙΦΙΕ ::ar15::  ::flamethrow::  ::campericon::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 17-02-2006, 16:14:33
Μιλησα με καποιον απο το 106sportclub που ειχαν κανει κατι αναλογο και μου ειπε οτι τα χρονομετρα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ο τυπος που τα χειριζεται μετραει ολους τους γυρους και στο τελος τυπωνει και δινει αναλυτικα γυρολογια.
Πιστευω οτι αυτο το εξτρα εξοδο αξιζει...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 17-02-2006, 16:24:04
Παράθεση από: KOSTAS
Μιλησα με καποιον απο το 106sportclub ......


Ωπα ...... Με τον Νίκο, τον Ορέστη ή τον "f1pilot" από την Θεσ/κη ???  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 16:24:53
Παράθεση από: KOSTAS
Μιλησα με καποιον απο το 106sportclub που ειχαν κανει κατι αναλογο και μου ειπε οτι τα χρονομετρα ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

Ο τυπος που τα χειριζεται μετραει ολους τους γυρους και στο τελος τυπωνει και δινει αναλυτικα γυρολογια.
Πιστευω οτι αυτο το εξτρα εξοδο αξιζει...


Ειναι κάτι που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (κατα τη γμωμη μου) να εχουμε. Τωρα που δεν πληρωνουμε και συμμετοχή (χάρη στις ευγενικές χορηγίες) πιστευω ότι "δεν υπαρχουν δικαιολογίες".
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-02-2006, 16:28:10
Συμφωνώ και εγώ με τον Γιάννη…..


Και όσο αφορά τώρα τους Hondeους η σύγκριση των χρόνων θα δείξει πολλά αλλά μην περιμένετε καλά νέα…
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 17-02-2006, 16:30:22
Παράθεση από: skodakias
Παράθεση από: KOSTAS
Μιλησα με καποιον απο το 106sportclub ......


Ωπα ...... Με τον Νίκο, τον Ορέστη ή τον "f1pilot" από την Θεσ/κη ???  :twisted:  :twisted:

Με τον Αντωνη μιλησα που ειναι γειτονακι μου.

Ο Ορεστης μου ειχε ζητησει να τα φτιαξουμε και του εριξα χυλοπιτα...  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 17-02-2006, 16:40:46
Απο το ένα αυτί μπήκαν από το άλλο βγήκαν..
Θα τα πούμε στην πίστα μόρτηδες
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 17-02-2006, 16:59:17
Παράθεση από: Agwnistikotatos

Μήπως πρέπει να ψάξω για άλλα μεταχειρισμένα; :roll:



Καλο θα ηταν!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 17:59:04
Παράθεση από: Agwnistikotatos
... για να μου πείτε αν μπορώ να τρέξω με αυτά και πόσους (περίπου) γύρους θα μπορέσουν να μου βγάλουν στην πίστα...
.


μάλλον για τον γυρο της προθερμανσης και μονο σε βλέπω με αυτά ....  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-02-2006, 18:03:22
Και κατι αλλο ,καλυτερα 2 σλικ (με 150) ευρω (εχω αλλα 2 αρα 4 στο συνολο) ή με 120 ευρω 4 goodyear F1?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 18:26:03
Παράθεση από: leonman
Συμφωνώ και εγώ με τον Γιάννη�..



Ναι!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-02-2006, 19:15:06
Μονο 2....?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 17-02-2006, 20:02:07
εγω παντος θα μπω μονο για την ευθεια δεν χαλαω τα λαστιχακια μου γι αυτο μην μου κολατε θα ειμαι παγερα αδιαφορος.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 17-02-2006, 20:06:30
Ρε σεις, ειναι να μην μπεις μεσα, αμα μπεις .............., κολλησες  :twisted:  :twisted:  :twisted: .
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 17-02-2006, 22:43:44
Ετσι αμα θα μπεις δεν θα πας ''βολτα'' , θα τα δωσεις και θα ξεχαρμανιασεις!!

Λεω μονο 2 γιατι -ξερω- στα Μεγαρα στην ουσια τα 2 εμπρος την ακουνε αλλα στις Σερρες μαλλον ειναι συνολικη η φθορα.

Απο την αλλη βαζεις μονο μπροστα 2 και ξεμπερδευεις!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 17-02-2006, 23:02:16
Με θέλετε και μένα μαζί σας; Αν βρω λάστιχα θα μπω και εγώ στην πίστα. Αλλιώς θα ανέβω το Σάββατο για παρέα και φωτογραφική υποστήριξη στο Leontokardo.
Αρκέτά καθυστερημένα (σήμερα αξιώθηκα και δοάβασα το topic), ένα μεγάλο ευχαριστώ σε Sharky, nkyp και dinosp για την μεγάλη προσφορά τους!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 23:18:58
Παράθεση από: George


Gvala, τα έστρωσες τα ftz RR ???  :wink:


Απο Δευτέρα τα παίρνω, ελπίζω και τις ζάντες, κατά Τετάρτη με βλέπω να αμολιεμαι για στρώσιμο. Εκτός αν γίνει στις Σέρρες μια και καλή (οχι και οτι καλύτερο...)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 17-02-2006, 23:34:18
Εμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 23:35:05
Παράθεση από: George


Για ρίξε κανα πμ όταν τα πάρεις γιατί έχω το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να προλάβω και εγώ να τα στρώσω  :oops:


ΟΚ!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 23:35:50
Παράθεση από: nfot
Εμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.


Ποιά ειναι;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 17-02-2006, 23:40:31
Παράθεση από: George
Παράθεση από: IKARIA FR
να ρωτησω για κρανος φερνουμε οτι θελουμε η υπαρχει καποιος περιορισμος :?:  :?:  :?: επειδη σκοπευω να αγορασω για να το εχω θα προτιμουσα να παρω ανοικτου τυπου αλλα αν γνωριζετε κατι παραπανω πεστε μου :roll:


Με open face είσαι ok.

Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο και σε κανα μηχανάκι και όχι για 1-2 trackdays το χρόνο  :roll:



κανα 30αρι που θα μου στοιχισει χαλαλι του :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 17-02-2006, 23:42:14
Παράθεση από: Θανάσης Ντόβας
Με θέλετε και μένα μαζί σας; Αν βρω λάστιχα θα μπω και εγώ στην πίστα. Αλλιώς θα ανέβω το Σάββατο για παρέα και φωτογραφική υποστήριξη στο Leontokardo.
!


θα ανεβει και ο κωστας :?:  :?:  :?:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 17-02-2006, 23:44:39
Παράθεση από: IKARIA FR
Παράθεση από: George
Παράθεση από: IKARIA FR
να ρωτησω για κρανος φερνουμε οτι θελουμε η υπαρχει καποιος περιορισμος :?:  :?:  :?: επειδη σκοπευω να αγορασω για να το εχω θα προτιμουσα να παρω ανοικτου τυπου αλλα αν γνωριζετε κατι παραπανω πεστε μου :roll:


Με open face είσαι ok.

Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο και σε κανα μηχανάκι και όχι για 1-2 trackdays το χρόνο  :roll:



κανα 30αρι που θα μου στοιχισει χαλαλι του :wink:


Αφου θα παρεις φτηνό ετσι κι αλλοιως, καλυτερα (αν μπορεις) δωσε κάτι λιγο παραπάνω και παρε κλειστό (στο πρακτικερ πηρα ενα με 60 ¤). Σε -ο μη γενοιτο- ατυχημα, καλυτερα να ειναι προστατευμενο και το σαγονι! Κυρίως απο ιπταμενα αντικειμενα!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 17-02-2006, 23:55:06
Δε στρώνετε λίγο .... κ@λ@ να συγκεντρωθείτε λέω εγώ, μην έχουμε καμμιά αγορά (ή έστω ενοικίαση) οικοπέδου; :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 17-02-2006, 23:57:17
Παράθεση από: gvala
Παράθεση από: nfot
Εμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.


Ποιά ειναι;


540S, μαλακη γομα, σε διασταση 205/50/16.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 00:01:40
Εσυ θα γυρνάς λοιπόν με valet οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά :idea:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 18-02-2006, 00:02:10
Αν είμαι εγώ μπροστά και εσύ ή κανένας Sharky, Spy, nfot, studio54 από πίσω, υπολόγισε χιλιοστά...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 00:05:21
Βάλε γιατί θα σου χρειαστεί :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 18-02-2006, 00:05:25
συγνωμη............. :-? ........ολοι μαζι μπαινουμε στην πιστα :-?  :shock:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 00:07:00
Την αποσταση μεταξυ των αυτοκινητων, εμεις την καθοριζουμε, μιας και εχουμε αποκλειστικη χρηση της πιστας.

Με την ευκαιρια να κανω μερικα σχολια.
ΔΕΝ παμε ανοιγματα μεταξυ μας. Με το χρονομετρο παμε κοντρα, αν θελουμε. Μερικοι θα μπουν μονο και μονο για την εμπειρια.
Αν καποιος μας πλησιαζει, αρα κινηται πιο γρηγορα απο εμας, βγαινουμε απο την αγωνιστικη γραμμη ΕΓΚΑΙΡΑ και τον αφηνουμε να περασει.
Καλο ειναι να ξεκιναμε με καμια 10ρια δευτερολεπτα διαφορα, ωστε να υπαρχει αρκετη αποσταση μεταξυ μας.
Βαζουμε την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας, πανω απο ολα. Εγωισμοι δεν χωρανε.
Δεν ειναι αναγκη να ειμαστε ολοι μαζι στην πιστα, ταυτοχρονα. Χρονο θα εχουμε πολυ.

Αυτα μου ηρθαν τωρα. Οποιοσδηποτε σχολιασμος - συμπληρωμα ευπροσδεκτο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 00:07:17
Παίδες, τρομοκρατηθείτε απο τώρα.....ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 00:09:51
Παράθεση από: spy
Παίδες, τρομοκρατηθείτε απο τώρα.....ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ :twisted:  :twisted:


Εσαι κακος ρεεεεεεε. Μη μασατε. Κανει ψυχολογικο πολεμο, για να ειναι σιγουρος οτι καποιους θα τους περασει. Ειναι μετρημενες οι μερες σου ρε. Θα σε πατησω  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted: . (καλα ντε, μη βαρατε, λεμε και καμια μ@λ@κι@ να περασει η ωρα).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 00:12:41
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Παράθεση από: spy
Παίδες, τρομοκρατηθείτε απο τώρα.....ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ :twisted:  :twisted:

Spy, τι χρόνο έχεις αν επιτρέπεται; :twisted:


00:10 :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 18-02-2006, 00:16:13
Παράθεση από: nfot
Παράθεση από: gvala
Παράθεση από: nfot
Εμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.


Ποιά ειναι;


540S, μαλακη γομα, σε διασταση 205/50/16.


Νομίζω ότι ειναι street legal, αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 00:17:18
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Με τι χρόνο γυρνας;


Θα μάθουμε πολύ σύντομα φίλε μου :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 18-02-2006, 00:20:53
Πρώτες -οχι πολύ αξιόπιστες- προβλέψεις για τον καιρό:

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/extended/GRXX0020
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 00:21:49
Παράθεση από: gvala
Παράθεση από: nfot
Παράθεση από: gvala
Παράθεση από: nfot
Εμενα παντως τα Bridgestone μου ειπαν να μην τα φορεσω εκτος πιστας. Κατευθειαν στην πιστα η πρωτη επαφη με ασφαλτο. Αλλα ειναι καθαρα αγωνιαρικα, οχι street legal.


Ποιά ειναι;


540S, μαλακη γομα, σε διασταση 205/50/16.


Νομίζω ότι ειναι street legal, αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.


Τωρα που το ξανασκεφτομαι, μαλλον ειναι street legal, γιατι τα απολυτως αγωνιαρικα εχουν διαφορετικο τροπο γραφης των διαστασεων τους.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 18-02-2006, 00:24:17
για ξενοδοχειο τελικα εχει κανονιστει κατι :?:  :?:  :?:

απο αθηνα τελικα ποιοι θα ερθουν,θεατες και συμμετεχοντες :?:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 00:28:37
Να σου πω τους δικους μου χρονους, αλλα δεν ειμαι και ταλεντο. Απλα εχω παει πολλες φορες. 1:47 - 1:50. Ελπιζω αυτη φορα, αν δε βρεχει, να κατεβω κατω απο 1:45.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 00:29:58
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Πληροφοριακά ρώτησα, γιατί σε κόβω για πολύ γρήγορο... :wink:  
Απλά έβλεπα κάτι 1.40.xx που γυρνούσανε οι "του drive" (φαίνεται είναι drivers δλδ :lol: ) με μαμά gti και μου φαινόταν αρκετά μικρός χρόνος... :roll:


Στη φάση που είσαι, μάλλον δε πρέπει να σε απασχολούν οι χρόνοι.
Πάντως οτιδήποτε κάτω από 1:50 είναι καλός χρόνος

Για το γρήγορος που λες, είναι συγκυρία πολλών πραγμάτων όταν μιλάμε για πίστα...μεγάλη ιστορία :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 18-02-2006, 07:35:12
This is the spirit....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 18-02-2006, 09:30:59
Ημερολόγιο θα έχει κάποιος μαζί του για να μετράει εμάς τους μικρούς;
Και κάτι άλλο: αποφασίστε ποιος από τους γνωρίζοντες την πίστα θα κάνει τον πλοηγό για να μάθει στους υπόλοιπους τις γραμμές!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 18-02-2006, 09:43:39
Παράθεση από: Θανάσης Ντόβας
Ημερολόγιο θα έχει κάποιος μαζί του για να μετράει εμάς τους μικρούς;
Και κάτι άλλο: αποφασίστε ποιος από τους γνωρίζοντες την πίστα θα κάνει τον πλοηγό για να μάθει στους υπόλοιπους τις γραμμές!


Ταπεινή μου γνώμη:
όταν μπεις στη πίστα, πρωτα κανε μερικους γυρους μονος σου και προσπαθησε να βρεις τις γραμμες. Κανε και μερικους γρηγορους γυρους ψαχνοντας ταυτοχρονα σημεια που σε φερνουν σε δυσκολη θεση και πως μπορεις να τα αντιμετωπισεις. Και μετά ρωτα καποιον που ξερει ηδη τη πιστα.
Κανε μερικες βολτες μαζι του σαν συνοδηγός και μετά ακολουθωντας τον. Στο τελος συζητησε μαζι του τις διαφορες σας και τις αποριες σου. Και σκεψου οτι δεν οδηγουν ολοι με τον ιδιο τροπο!
Το να τα βρεις αυτά ολα ετοιμα, δεν σου προσφερει γνωση και εμπειρία!

Γενικά η πίστα θελει προσωπικό ψαξιμο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 17:37:03
Με προκάλεσαν κάποιοι Σερραίοι Χοντάκηδες πάντως με Τάπερ και Σ2000 και Σιβίκ κτλ..
Θα είναι εκεί λένε και αυτοί το Σάββατο και με χλεύαζαν όταν τους είπα ότι έχουμε μερικά πολύ δυνατα αυτοκίνητα..
<<Τί να κλλλάσουν τα μπουρδέλ@ σας >> και κάτι τέτοιες μλκς μου λέγανε!!!
Τους είπα αν έχουν @@ να είναι εκεί και τα λέμε

Εκανα καλά ή είμαι για το γιούτσο ??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 18:01:29
Προσωπικα δε θελω να μπουνε στην πιστα μαζι μας, εκτος αν καποιος απο αυτους ειναι κολλητος σου. Η ολη διαδικασια ξεκινησε για αποκλειστικη χρηση απο εμας (Seatclub) και ισως μερικων καλων μας φιλων.
Σκοπος μας ειναι να απολαυσουμε οδηγηση και να βελτιωθουμε, οσο μπορουμε και οχι να αποδειξουμε κατι σε καποιους αλλους.

Αν ομως οι υπολοιποι δεχονται και ειμαι μειοψηφια, φυσικα θα το αποδεχτω.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 18-02-2006, 18:07:30
Δε συμφωνω να μπουν, καθως για να λενε τετοια πραγματα, μαλλον ειναι τιποτα ασχετοι με τα αυτοκινητα, που επειδη τους ειπαν οτι τα Ταπερ στριβουν, αυτοι το πηραν τοις μετρητοις...

Θα σας καθυστερουν εκνευριστικα, μεχρι που θα "υπερβαλουν" πουθενα και θα εχουμε τιποτα θυματα.

Πεστους αλλη φορα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 18:24:01
Έχει γίνει ολόκληρο θέμα για κάποιους μήνες για να απολαύσουμε την πίστα των Σερρών, και να μπλέξουμε με ανώριμους τύπους;

¶στους να κάνουν κόντρες μόνοι τους.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 18-02-2006, 18:46:40
Κλειστή εκδήλωση του Seat club και μάλιστα με χρηματοδότες, δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι ανοιχτή (και δωρεάν) για τους οποιοδήποτε. Πόσο μαλλον για κάποιους που θα μπουν στη πιστα για να αποδειξουν κατι!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 18-02-2006, 18:51:28
Παράθεση από: gvala
Κλειστή εκδήλωση του Seat club και μάλιστα με χρηματοδότες, δεν νομιζω οτι θα επρεπε να ειναι ανοιχτή (και δωρεάν) για τους οποιοδήποτε. Πόσο μαλλον για κάποιους που θα μπουν στη πιστα για να αποδειξουν κατι!



 ;----
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 19:25:17
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Με προκάλεσαν κάποιοι Σερραίοι Χοντάκηδες πάντως με Τάπερ και Σ2000 και Σιβίκ κτλ..
Θα είναι εκεί λένε και αυτοί το Σάββατο και με χλεύαζαν όταν τους είπα ότι έχουμε μερικά πολύ δυνατα αυτοκίνητα..
<<Τί να κλλλάσουν τα μπουρδέλ@ σας >> και κάτι τέτοιες μλκς μου λέγανε!!!
Τους είπα αν έχουν @@ να είναι εκεί και τα λέμε

Εκανα καλά ή είμαι για το γιούτσο ??




Mεσα στην πιστα ουτε εγω θα ηθελα να μπουνε.Εαν βεβαια τους τρωει τοσο πολυ ο ποπος τους υπαρχουνε και δρομοι εκτος πιστας για να μας αποδειξουν του λογου το αληθες!! :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 18-02-2006, 19:44:39
Προμηνύεται καλός χαβαλές.Αναδρομή στο παρελθόν στη Πανελλαδική.Κόντρα studio με S.2000 & TYPER.Θα ήθελα να το δώ αυτό,αφού δέν το είδα τότε.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 19:47:13
ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ <<ΛΟΧΙΑΣ>> κατάλαβε τί είπα τελικά..
Δεν εννοούσαν πως θα μπούνε,αλλά πως θα είναι εκεί..Τώρα για εκτός πίστας τους ψιλιάστηκα κι εγώ ότι θέλουνε να γυριστεί η πορνογραφία..!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!
Οι φίλοι μου όλοι είναι Βόλο και Αθήνα και 2-3 Σαλόνικα..
Εδώ πάνω δεν ξέρω κανέναν πέρα από τους συνεργάτες μου και καμμιά 3-4 πιπινάκια φοιτήτριες..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 19:49:21
Με συγχίσατε ρε κωλόπαιδα βραδιάτικα..
Ακούς εκεί!!Η πίστα θα είναι μόνο για δικιά μας χρήση και κανένας δεν θα μπεί
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 19:57:09
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Με συγχίσατε ρε κωλόπαιδα βραδιάτικα..
Ακούς εκεί!!Η πίστα θα είναι μόνο για δικιά μας χρήση και κανένας δεν θα μπεί



Μην ξεχνας οτι τα εξοδα της πιστας τα πληρωνουν καποιες εταιριες και οχι εμεις.Οποτε για να περασουμε καλυτερα ολοι μας ,ας μπουνε μονο ατομα του κλαμπ.Για τους υπολοιπους ντοπιους υπαρχουν και αλλες μερες να πανε να γουσταρουνε.Επισης οπως σου επα ,ευχαριστως να εξυπηρετησω ολους τους γρηγορους φιλους συμπατριωτες της περιοχης το βραδακι εκτος πιστας! :wink:


Εdit. Οταν λεω να μην μπουνε εννοω μεσα στην πιστα και οχι να μην ερθουν να παρακολουθησουν!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 19:59:13
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ <<ΛΟΧΙΑΣ>> κατάλαβε τί είπα τελικά..
Δεν εννοούσαν πως θα μπούνε,αλλά πως θα είναι εκεί..Τώρα για εκτός πίστας τους ψιλιάστηκα κι εγώ ότι θέλουνε να γυριστεί η πορνογραφία..!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!
Οι φίλοι μου όλοι είναι Βόλο και Αθήνα και 2-3 Σαλόνικα..
Εδώ πάνω δεν ξέρω κανέναν πέρα από τους συνεργάτες μου και καμμιά 3-4 πιπινάκια φοιτήτριες..



Πως θα γινει να γνωρισουμε τα πιπινακια?? :oops:  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Giannis20VT στις 18-02-2006, 20:01:25
Παράθεση από: Loxias
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ <<ΛΟΧΙΑΣ>> κατάλαβε τί είπα τελικά..
Δεν εννοούσαν πως θα μπούνε,αλλά πως θα είναι εκεί..Τώρα για εκτός πίστας τους ψιλιάστηκα κι εγώ ότι θέλουνε να γυριστεί η πορνογραφία..!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!
Οι φίλοι μου όλοι είναι Βόλο και Αθήνα και 2-3 Σαλόνικα..
Εδώ πάνω δεν ξέρω κανέναν πέρα από τους συνεργάτες μου και καμμιά 3-4 πιπινάκια φοιτήτριες..



Πως θα γινει να γνωρισουμε τα πιπινακια?? :oops:  :roll:


Eεεεππππ, ηρεμα παντρεμένος ανθρωπος...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 20:04:34
Να γνωριστουμε ειπα ρε συ Γιαννη.Να τους δειξουμε τα αμαξια μας ,τα πορτ μπαγκαζ τους και τα πισω καθισματα τους.Δεν εννοουσα κατι πονηρο!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 20:05:16
Ρε Δημήτρη δεν ξεχνάω τπτ και δεν κάλεσα κανέναν..Αυτοί μου είπαν ότι θα είναι εκεί για να σας (μας) γ@αμ...ουν!!!
Δεν τους ξέρω,απλά σε μία συζήτηση που είχα με έναν βενζινά για το event εξελίγθηκε η όλη ιστορία..!!

Πόσο ακόμα πρέπει να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω συμμετοχή γμτ??

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΛΕ...με τσάτισες
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Giannis20VT στις 18-02-2006, 20:06:43
Παράθεση από: Loxias
Να γνωριστουμε ειπα ρε συ Γιαννη.Να τους δειξουμε τα αμαξια μας ,τα πορτ μπαγκαζ τους και τα πισω καθισματα τους.Δεν εννοουσα κατι πονηρο!!

Αμα ειναι ετσι συμφωνω και ειμαι και μεσα. Τωρα για τα πισω καθίσματα χμμμ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 20:08:58
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Ρε Δημήτρη δεν ξεχνάω τπτ και δεν κάλεσα κανέναν..Αυτοί μου είπαν ότι θα είναι εκεί για να σας (μας) γ@αμ...ουν!!!
Δεν τους ξέρω,απλά σε μία συζήτηση που είχα με έναν βενζινά για το event εξελίγθηκε η όλη ιστορία..!!

Πόσο ακόμα πρέπει να απολογηθώ για κάτι που δεν έχω συμμετοχή γμτ??

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΙΠΙΝΑΚΙΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΛΕ...με τσάτισες



Φερε τα πιπινακια και θα ξεχασω την αναρμοστη συμπεριφορα σου.Ααα και μην ξεχασεις να πεις στα κοριτσια οτι ειμαι μοντ....  :cool:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 18-02-2006, 20:10:44
Παράθεση από: Loxias
Ααα και μην ξεχασεις να πεις στα κοριτσια οτι ειμαι μοντ....  :cool:


...istrator.... :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 20:10:50
Ααααχαχαχαχαχαχαχαχα Πιπινολάτρη λοχία (παλιά καραβάνα είσαι δλδ)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 20:12:52
Λοιπόν επειδή ο μοντ. George μου είπε να ψάξω για δωμάτια,του έστειλα πμ. αλλά προφανώς δεν το είδε..
Για πόσα δωμάτια να ρωτήσω και από αυτά πόσα δίκλινα και πόσα μονόκλινα??

Ματσούκα σε σένα απευθύνομαι..!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 20:13:55
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Ααααχαχαχαχαχαχαχαχα Πιπινολάτρη λοχία (παλιά καραβάνα είσαι δλδ)



Δικιο εχεις......και παλιος ειμαι και καραβανάς! :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 20:19:20
Τί έγινε ?? Ηρθε από πίσω η γυναίκα σου την ώρα που έλεγες για τα πίσω καθίσματα και σε παντόφλιασε??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 18-02-2006, 20:22:24
Για τον Λοχια κλεισε δικλινο να κοιμαται η γυναικα του ανετα...Ο ιδιος θα κοιμαται σε χαλακι σε μια γωνιτσα οπως τα σκυλακια...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 18-02-2006, 20:42:05
Στράτο άς πρωτοτυπίσουμε μιά φορά.¶ς φέρουμε τίς Ρουμάνες που γνωρίσαμε τίς προάλλες :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 18-02-2006, 20:48:37
Μιλαγαν καλα ελληνικα? Μια φορα που ειχαμε μπαγλαρωσει 2 τετοιες απο Ρουμανια, οταν ρωταγαμε απο που ηταν, μας ελεγαν απο την Ρουμουνια....Ειναι δυσκολο να πουν το α?
Οχι τιποτα αλλο αλλα σκεψου να προσπαθει ο καραβανας να συνεννοηθει με αυτες...Θα ζηταει με χειρονομιες την κετσαπ την ωρα του φαγητου και αυτες θα καταλαβουν αλλα...Και θαεχουμε θυματα μετα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 20:50:26
Kακιες...
Μονος μου θα ειμαι πανω ρε και σπιτι εχω να μεινω!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 18-02-2006, 20:52:29
Οργανωμένο σε βρήσκω Δημήτρη.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 18-02-2006, 20:52:39
Εχεις κανονισει με ιδρυματα? Γιατι απο οτι ξερω θελει διαδικασιες και μεσον...Αλλα τι λεω εγω...Εισαι γνωστος mod εσυ...σε εχω βγαλει σε φωτορεπορταζ και ξερουμε τι κουμασι εισαι... :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 18-02-2006, 20:55:12
Kαλα εκει που θα ειμαι ψαξε να με βρεις!!
Θα παρω τον Στρατο και την γυναικεια παρεα του και θα παμε προς Σιδηροκαστρο για θερμα λουτρα!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 18-02-2006, 20:57:41
Δημήτρη άν είναι να το συνδιάσεις και με χαλάρωμα,τραβηχτείτε για χαμάμ στο ¶γκυστρο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 20:59:18
Πιπινακια, Ρουμανες. Πολυ ........... καλη αρχιζει να διαγραφεται η track day μας στις Σερρες. Να την κανουμε πιο συχνα  :cool:  :cool:  :cool:

Παντως, σχετικα με τους "ασχετους", ουτε στο χωρο των Pits δεν θα ηθελα να ειναι. Πολυ συνωστισμο και φασαρια θα προκαλεσουν.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 18-02-2006, 21:02:45
Παράθεση
Πιπινακια, Ρουμανες. Πολυ ........... καλη αρχιζει να διαγραφεται η track day μας στις Σερρες. Να την κανουμε πιο συχνα


Συγνωμη αλλα δεν μπορω να κρατηθω αλλο...Δηλαδη εγω που ειμαι ανθρωπος της αληθειας, δεν μπορω τοσο ψεμμα....Λοιπον το λεω...
Μουφα ρε το trackday!!!
Εφευρεση καποιου κυριου ηταν, ωστε να μαζευτουν ενα Σαββατοκυριακο οι παντοφλορημαγμενοι!!!!
Και να το ριξουν εξω!!!!
:lol:  :lol:  :lol:

(Mηπως να παω να βαλω το αυτοκινητο μου σε κανενα πιο ασφαλες μερος?)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 18-02-2006, 21:04:27
Λές Νίκο αφού δούν τήν ποσότητα τών αυτοκινήτων μάς να θέλουνε να μπούνε στη διαδικασία να δούνε και τη ποιότητα;Στη τελική άς έρθούν,αφού θέλουν να γίνουν ρόμπα,άς το ρισκάρουν.Καλά άν είναι να έρθουνε και Ρουμάνες σιγά μήν τίς βάλουμε στο χώρο τής πίστας.Τη θέλετε να τρέξετε ή να σάς τρέξουν;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 18-02-2006, 21:30:00
Να τις κανουμε test ride θελουμε, για να δουμε αν ειναι καλες. Αρα να τις τρεξουμε. Αλλα αφου τρεξουμε τα αυτοκινητα μας πρωτα, φυσικα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 21:45:30
Δημήτρη από πού ακριβώς είναι η καταγωγή σου ρε συ??Μέσα από τις Σέρρες ή από κανένα χωριό?? Ηράκλεια-Βαμβακόφυτο-Μεγαλοχώρι-Νιγρήτα-Λευκώνα-Σιδηρόκαστρο..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 18-02-2006, 22:28:12
Βλεπω απο track-day σε American-bar πατε να το κανετε.....

Για τα κεφαλια μεσα , αγοραστε το Drive και δειτε το cd για τις Σερρες( οσοι δεν εχουμε παει ) εχει αρκετες πληροφοριες για την Πιστα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 18-02-2006, 23:08:38
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Δημήτρη από πού ακριβώς είναι η καταγωγή σου ρε συ??Μέσα από τις Σέρρες ή από κανένα χωριό?? Ηράκλεια-Βαμβακόφυτο-Μεγαλοχώρι-Νιγρήτα-Λευκώνα-Σιδηρόκαστρο..

Γιατί ρε σύ Στράτο έχεις και κεί κουμάντα με Ρουμάνες; :roll: Σωματέμπορα!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 18-02-2006, 23:14:24
Τί πληροφορίες να πάρουμε ρε φίλε??
Το 2ο σπίτι μου είναι η πίστα..!!! (και καλά)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 18-02-2006, 23:41:09
ΡΕ κόφτε τις μ@λ%κιες γμτ :shock:
Πάμε για να οργανώσουμε ένα αξιοπρεπές track day και λέτε για Ρουμάνες ..... ο άλλος λέει να κάνει test ride O;-0crazy

Ένα έχω μόνο να πω :arrow: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :!:

P.S. Καρχαρίνε, πώς θα γίνει η Giac να σπονσονάρει ένα πούλμαν φανατικών γυναικείων οπαδών της εταιρίας, από την κοντινή Ρουμανία;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 19-02-2006, 00:14:07
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Δημήτρη από πού ακριβώς είναι η καταγωγή σου ρε συ??Μέσα από τις Σέρρες ή από κανένα χωριό?? Ηράκλεια-Βαμβακόφυτο-Μεγαλοχώρι-Νιγρήτα-Λευκώνα-Σιδηρόκαστρο..


Θολος Σερρων.Κατα τα αλλα καμια σχεση δεν εχω με εκει!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 19-02-2006, 00:22:13
Παράθεση από: George
Helloooooooooooo

Ρε αγεωγράφητοι, η Βουλγαρία είναι δίπλα, όχι η Ρουμανία που φαγωθήκατε όλοι με τις Ρουμάνες  :razz:


Τώρα φαγωθήκανε για Ρουμάνες ???? Τόσο καιρό που ανεβοκατέβαινα Ρουμνία δεν είπε κανείς τίποτα.  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Αν θέλετε καμιά Βουλγάρα.... το συζητάμε από τον επόμενο μήνα.  :razz:  :razz:  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 19-02-2006, 00:49:55
Παράθεση από: George
Helloooooooooooo

Ρε αγεωγράφητοι, η Βουλγαρία είναι δίπλα, όχι η Ρουμανία που φαγωθήκατε όλοι με τις Ρουμάνες  :razz:

Ρουμανία;Σε ποιά πόλη;Μήπως Κραιόβα;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 19-02-2006, 01:47:14
Κυριακή πρωί οι πιο τολμηροί και έχοντες διαβατήριο ( αυτοί που θα έρθουν από Τέμπη και κάτω να τα φέρουν,γιατί στα Τέμπη λόγω αλλάγής χώρας τα ζητάνε!!!! ) προτείνω και μία εξόρμηση στη Βουλγαρία-Σαντάνσκι για ψώνια διαφόρων ειδών..!!!

Αλλά μπορούμε και να πάμε στο ΠροΚόμ να ψωνίσουμε που είναι και δίπλα στο Αγγιστρο..!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 19-02-2006, 01:51:18
Παράθεση από: skodakias
Τόσο καιρό που ανεβοκατέβαινα Ρουμνία δεν είπε κανείς τίποτα.  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Νομιζαμε οτι πηγαινες για Ρουμανους...  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 19-02-2006, 03:24:58
Παράθεση από: spy
ΡΕ κόφτε τις μ@λ%κιες γμτ :shock:
Πάμε για να οργανώσουμε ένα αξιοπρεπές track day και λέτε για Ρουμάνες ..... ο άλλος λέει να κάνει test ride O;-0crazy

Ένα έχω μόνο να πω :arrow: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ :!:

P.S. Καρχαρίνε, πώς θα γίνει η Giac να σπονσονάρει ένα πούλμαν φανατικών γυναικείων οπαδών της εταιρίας, από την κοντινή Ρουμανία;


Α μπραβο μικρε, τωρα μιλας σωστα  :cool:  :cool:  :cool:

Περα απο την πλακα παντως, με απογοητευσε σημερα ο λαστιχας που πηρα τα 540S. Με το ζορι θα βγαλουν καμια 20αρια γυρους στην πιστα  :cry:  :cry:  :cry: .
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 19-02-2006, 04:43:32
Να έρθω σόλο λοιπόν;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 19-02-2006, 07:18:36
Παράθεση από: Studio54
Να έρθω σόλο λοιπόν;



Eννοειτε!! :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Angelo στις 19-02-2006, 10:49:14
Ρε σεις για πιστα πατε η πιτσα??????
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 19-02-2006, 12:45:56
Αν φέρεις το κορμί σου, εκτός από πίστα σε πάμε και πίτσα, φυσικά για τον John υπάρχει και η πίσσα (με τα πούπουλα)!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 19-02-2006, 13:37:06
Αχαχχαχαχααχαχ σιγά μην έλειπε και η άποψη του Μήτσου !!!!!
Λοιπόν,επειδή είστε αθλητικοί τύποι (φαίνεται κι από τα σώματα) θα σας φέρω όλο το ΤΕΙ γυμναστικής ακαδημίας..!!! Μόνο τις γυναίκες,εννοείται
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 19-02-2006, 13:41:04
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Αχαχχαχαχααχαχ σιγά μην έλειπε και η άποψη του Μήτσου !!!!!
Λοιπόν,επειδή είστε αθλητικοί τύποι (φαίνεται κι από τα σώματα) θα σας φέρω όλο το ΤΕΙ γυμναστικής ακαδημίας..!!! Μόνο τις γυναίκες,εννοείται


Οχι ρε Στρατο, μην το κανεις, σε παρακαλω :shock:  :shock:  :shock: . Που να συγκεντρωθουμε μετα, μεσα στην πιστα. Ασε που αν θελει καμια βολτα και  μπει συνοδηγος με κανα μινι μεχρι το ....., θα ειναι επικινδυνα τα πραγματα.  :lol:  :lol:  :lol: .
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 19-02-2006, 13:51:22
Αποφασίστε!Φοιτήτριες τών ΤΕΙ; ή Ρουμάνες; :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 19-02-2006, 14:12:59
Α, ολα κι ολα, δεν ειμαστε ρατσιστες  :lol:  :lol:  :lol:

Και τα δυο φυσικα, δεν κανουμε διακρισεις.  :twisted:

Αλλα επειδη το εχουμε @#$%!! το θεμα, ας αφησουμε τα περι αιθεριων θυληκων υπαρξεων στην πιστα και ας ασχοληθουμε με αυτο που πραγματικα μας ενδιαφερει για τη συγκεκριμενη μερα.


ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ, αν ελεγξω την κουλαμαρα μου, θα σας τσακισω ρεεεεεεεεεε.  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-02-2006, 14:27:37
ρε παιδες σιγα μην μαματε τοσο κατουρατε και λιγο......

Στην Πιστα θα μαμησει ομως κανενας ή θα αρχισουν τα ναι μεν αλλα...



για να αναψουν τα αιματα λιγο για τον λογο που ανεβαινουμε Σερρες και οχι για να φυγουμε(ται) μακρια απο την παντοφλα και το πιρεξ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-02-2006, 18:43:46
Αν διαβασει προσεκτικα τους χρονους(απο ολα τα αυτοκινητα)του ''Fight club'' απο το περιοδικο Drive θα δει παρά πολλά πράγματα .

Ξεκινώντας από το clio 2.0 βλέπουμε την διαφορά που κάνουν σε πραγματική πιστά (όχι στο κοτέτσι των Μεγάρων) τα σλικ (έστω τα corsa) δίνοντας +3΄΄ στον γύρο.

Το νέο Λεον να πιάνει πάτο(?) σε σχέση με το δικό μας Λεον (που ήταν σε συγκριτικό στα Μέγαρα και όχι στις Σέρρες και να πηγαίνει πολύ καλύτερα όχι μόνο σε χρόνους αλλά σε γενική αίσθηση.)

Το Cupra που όσα χρόνια και να περνούν η μπόγια του ακόμη περνά , μιας και ο χρόνος του είναι ακόμη καλός ( και είχε γίνει με το 210 και όχι με το 225).

Επίσης το ibiza του ’04 είναι αιώνες εμπρός από το ’00 και πολύ μπροστά από VT4 ,octavia ,A4 (190ps) ,156 GTA  και πολλά αλλά.

Με βάση την εμπειρία μου στα Μέγαρα και τι έχουμε κάνει εκεί (σε σχέση τους χρόνους που έχουν κάνει δημοσιογράφοι με τα αυτοκίνητα μας) εμείς , βλέπω το 1.42 –1.41 μάλλον τον ταχύτερο χρόνο που θα δούμε στις Σέρρες από 20vt (ΦΠΕ εεε όχι αρκουδιαρικο)

Τώρα για πολύ γρήγορους ( με σλικ ) δεν ξέρω …μάλλον κάτω από 1.40 ..

Λέμε τώρα…


Καλό θα ήταν για να δούμε και με τα δικά μας τα μάτια , οποίος έχει στην κατοχή του και σλικ αλλά και δρόμου λάστιχα να τα βάλει για λίγο(δεν χαλάνε με 2-3 γύρους μην τον νοιάζει ) στο τέλος για να δούμε την διάφορα σε χρόνους
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 19-02-2006, 19:27:47
Θα εχω και τα αγωνιαρικα σε 16αρες (205-50-16) και τα δρομου σε 17αρες (225-45-17).
Μιας και τα δρομου ειναι για αλλαγη συντομα, θα τα δοκιμασω και τα δυο. Το μονο προβλημα θα ειναι η κουλαμαρα μου, αλλα πιστευω οτι θα δουμε καποια διαφορα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-02-2006, 19:33:36
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Πώς γίνεται οι του drive, με μαμά GTI να κάνουν 1.40; :roll:


Δεν το εκαναν αυτοι το GTI το εκανε....

Εδω το EVΟ IX εκανε 2 παρα κατι απο το VIII...

Οταν λεμε R&D το ενοουμε.... :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jpvrs στις 19-02-2006, 21:43:06
τελικά θα ερθουν skodakides και πόσοι
skodakia- yoda αντε να γνωριστούμε κιολας

εγω πάντως θα κατέβω σίγουρα απο Ορεστιάδα μεριά  

και για πίστα θα μπω μάλλον
πάντως για χρόνους καλο θα ήταν να βάζαμε τα χρονόμετρα την προηγούμενη φορά που μπήκαμε με τον sharky εγω συνοδιγός ακουστίκαμε και στα μεγάφωνα για τον καλύτερο χρόνο μεχρι την στιγμή εκείνη
καλή φάση .....................   :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 19-02-2006, 23:36:56
Πολύ αγωνία τραβάτε ρε guys για το τίποτα..Θα πάμε θα βάλουμε τα αμάξια για μερικούς γύρους και μετά θα πάμε για ΜΑΜ..
Καλά είναι φυσικά φυσικά και τα χρονόμετρα,αλλά ο χαβαλές θα μετρήσει στο τέλος
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-02-2006, 23:40:20
Ενταξει καλα τα λες αλλα δεν θα κανουμε 500+500 χλμ για να κανω βολτα στην Πιστα των Σερρων θα το πατησουμε και λιγο για να δουμε τι λενε και τα χερακια μας σε ενα μερος που δεν υπαρχει αλλο στην Ελλαδα και παρεχει αυτο που δεν βρισκουμε αλλου πουθενα

Οδηγηση στο οριο χωρις νταλικες,παπακια,συμπεθερους,κοτες,μπαριερες,λακουβες,χαντακια ,γκρεμια.......
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 19-02-2006, 23:40:26
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Τους ενημερώσατε στην πίστα ότι θα πάρουμε και χρονόμετρα, για να έχουν και το κατάλληλο άτομο που τα χειρίζεται, ή θα ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή; :roll:


Παράθεση από: George
Όχι, θα ψαχνόμαστε τελευταία στιγμή.


Δηλαδη, ακομη δεν εχουν ενημερωθει οι υπευθυνοι της πιστας για τα χρονομετρα; Βρηκαμε χορηγο και δεν ενημερωσαμε;  :!:  :!:  :!:
Να παρω τηλ. αυριο να τους πω ρε παιδια. Ντροπη.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 19-02-2006, 23:41:32
Ακους κυρ George.... τι λεει ο nfot...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 19-02-2006, 23:41:57
Πάρε τηλ να κλείσουμε τη χειρίστρια ρε συ :cool:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 19-02-2006, 23:44:45
Μήπως το είπε μεταφορικά ρε παιδιά ο Γιώργος..???
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 19-02-2006, 23:52:02
Παράθεση
έστειλα ένα fax όπου ζητούσα ΓΡΑΠΤΩΣ χειριστή για τα χρονόμετρα


Αχ θα σε μαλλώσω βρε Γιώργο....χειρίστρια έπρεπε να ζητήσεις o:-Ohamer  ;_(crybaby
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 19-02-2006, 23:58:03
Παράθεση από: jpvrs
τελικά θα ερθουν skodakides και πόσοι
skodakia- yoda αντε να γνωριστούμε κιολας

Αντε, πήγαινε να τους δείξεις, αλλά όχι πολύ και πάθουν τίποτα.  :twisted:  :twisted:
Εγώ δυστυχώς δεν θα ανέβω. Νομίζω ούτε ο Πέτρος.

Παράθεση από: George
Αυτό το μήνα να υποθέσω ότι τα Skoda δεν πολυπροσεγγίζουν την ευρύτερη περιοχή λόγω Seat Club Track Day ???

 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:    :razz:  :razz:  :razz:  :razz:

Αφού ρε George τα έχουμε πεί . :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :razz:

Παράθεση από: KOSTAS
Παράθεση από: skodakias
Τόσο καιρό που ανεβοκατέβαινα Ρουμνία δεν είπε κανείς τίποτα.  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Νομιζαμε οτι πηγαινες για Ρουμανους...  :roll:


αχ, αχ, αχ .!!!
Ρε συ .... ξέχασες ότι εσύ φοράς στρίνγκ ????  :razz: Ολοι τα γούστα σου έχουμε???  :-oooo
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 20-02-2006, 00:12:14
Για το ξενοδοχείο θα πάω να κοιτάξω αύριο,αλλά για πόσα δίκλινα??
Σου στειλα πμ. Γιώργο και δεν απάντησες..
Οσο αφορά την πίστα περνάω από εκεί σχεδόν κάθε μέρα.Να μπουκάρω μέσα και να ρωτήσω κάτι?
Μέχρι Τεταρτη το πολύ πάντως θα έχετε απάντηση για το ξενοδοχείο,αλλά μάλλον για αύριο το κόβω να σας πώ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 20-02-2006, 00:23:45
Παράθεση από: George
Τότε να έχετε το νου σας και στην Αθηνών - Λαμίας την Παρασκευή από το μεσημέρι και μετά......  το convoy δαγκώνει...   :twisted:  :twisted:  :twisted:


τι ώρα λέτε να ξεκινήσετε ??? Να βγω να σας χαιρετήσω. Πρίν τις 15:00 όμως έτσι???
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 20-02-2006, 06:21:07
Δυστυχώς για λόγους ανώτερης βίας, τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 20-02-2006, 09:13:18
-1 .....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: driFteR στις 20-02-2006, 14:37:34
Απο οτι καταλαβα δηλαδη δεν ειναι  ακομα σιγουρο οτι θα γινει track day το Σαββατο?? Μην μου λετε τετοια και με απογοητευεται!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 20-02-2006, 15:09:03
Αν καταλαβα και εγω καλα δεν εχει γινει 'κρατηση' ακομη?

Απο το club ή απο τους Sponsor?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 20-02-2006, 16:18:43
Υπαρχει περιπτωσει κανενα καλο παιδακι που θα ανεβαινει προς Σερρες να με παρει απο το Βολο??
Απαραιτητη προϋποθεση να καπνιζει στο αυτοκινητο....και εκεινος και εγω!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 20-02-2006, 16:21:08
δεν ξερω αν θα ανεβω παρασκευη η σαββατο αν θελεις να ανεβεις μαζι μου
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 20-02-2006, 16:51:06
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Παράθεση από: Loxias
Υπαρχει περιπτωσει κανενα καλο παιδακι που θα ανεβαινει προς Σερρες να με παρει απο το Βολο??
Απαραιτητη προϋποθεση να καπνιζει στο αυτοκινητο....και εκεινος και εγω!!

Δημήτρη, ούτε εσύ θα μπεις στην πίστα; :roll:



Δυστυχως οχι.Απλα λεω να ανεβω για την βολτα μιας και Κυριακη θα ταξιδευω για Αθηνα!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: NEk στις 20-02-2006, 19:28:29
ρε παιδες, να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα...
συμμετοχη θα πληρωσουν μονο οσοι βαλουν αυτοκινητο στη πιστα, ή οσοι περασουν την εισοδο της πιστας...επειδη θα ειμαστε παρεα...και οχι μονο με seat..πιθανοτατα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 20-02-2006, 20:20:07
Παράθεση από: Loxias
Υπαρχει περιπτωσει κανενα καλο παιδακι που θα ανεβαινει προς Σερρες να με παρει απο το Βολο??
Απαραιτητη προϋποθεση να καπνιζει στο αυτοκινητο....και εκεινος και εγω!!

Αν μπορείς να κρατηθείς και να καπνίσεις ένα τσιγάρο στα Τέμπη και ένα στον Κορινό (σε στάση...) ανεβαίνουμε μαζί το Σάββατο το πρωϊ.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 20-02-2006, 20:27:39
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε Θανάση στον Κορινό και στα Τέμπη μόνο δεν θα καπνίζει....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 20-02-2006, 21:03:29
Παράθεση από: Studio54
Τι είναι αυτά που γράφεις ρε Θανάση στον Κορινό και στα Τέμπη μόνο δεν θα καπνίζει....



Ετσι!!! :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 20-02-2006, 21:23:10
Tι έγινε ρε παίδες; Τι πάθαμε και λιγοστεύουν οι συμμετοχές; :-?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 20-02-2006, 21:41:55
Παράθεση από: Θανάσης Ντόβας
Παράθεση από: Loxias
Υπαρχει περιπτωσει κανενα καλο παιδακι που θα ανεβαινει προς Σερρες να με παρει απο το Βολο??
Απαραιτητη προϋποθεση να καπνιζει στο αυτοκινητο....και εκεινος και εγω!!

Αν μπορείς να κρατηθείς και να καπνίσεις ένα τσιγάρο στα Τέμπη και ένα στον Κορινό (σε στάση...) ανεβαίνουμε μαζί το Σάββατο το πρωϊ.

Εσυ θα κανεις κανα 10ωρο για Σερρες!

Θα σαλταρει ο Λοχιας....  :razz:  :razz:  :razz:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: PERIKLIS στις 20-02-2006, 22:44:30
εκτακτες συμετοχες θα γινουν δεκτες???

αν ανεβω τελευταια μερα και θελω να μπω θα μπορεσω??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 20-02-2006, 22:45:24
Παράθεση από: KOSTAS
Παράθεση από: Θανάσης Ντόβας
Παράθεση από: Loxias
Υπαρχει περιπτωσει κανενα καλο παιδακι που θα ανεβαινει προς Σερρες να με παρει απο το Βολο??
Απαραιτητη προϋποθεση να καπνιζει στο αυτοκινητο....και εκεινος και εγω!!

Αν μπορείς να κρατηθείς και να καπνίσεις ένα τσιγάρο στα Τέμπη και ένα στον Κορινό (σε στάση...) ανεβαίνουμε μαζί το Σάββατο το πρωϊ.

Εσυ θα κανεις κανα 10ωρο για Σερρες!

Θα σαλταρει ο Λοχιας....  :razz:  :razz:  :razz:

Φρένα δεν έχω!!! Από τράβηγμα πάει μια χαρά το 1.4! :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Hephaestus στις 20-02-2006, 23:46:35
Μάλλον θα έρθω κι εγώ για παρέα,μάλλον μαζί με τον Λευτέρη...Αλλά όλα θα εξαρτηθουν απο το φόρτο εργασίας της σχολής...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KASTORIANOSS στις 20-02-2006, 23:55:17
Κατά 99.9% θα έρθω και εγώ το σάββατο στις Σέρρες...
Σε ποιον να ρίξω τηλέφωνο για να σας βρω?Κάποιος από τους βόρειους που έχω ήδη το κινητό του?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 21-02-2006, 00:07:23
Του Μπίλλυ..??Το δικό μου..??
Πάρτο σε πμ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 21-02-2006, 00:10:25
οι θεσσαλονικης και οποιος αλλος θελει θα εχουμε συναντηση Σαββατο 08:00 στον Μασουτη στην αερογεφυρα της Σταυρουπολης να φουλαρουμε κιολας γιατι εχει καλη  βενζινη
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KASTORIANOSS στις 21-02-2006, 00:24:43
Ok αν έρθει ο billy θα τον πάρω τηλ....(νόμιζα δεν θα ανεβεί)
Εγώ μάλλον θα κατεβω από παρασκευή θεσσαλονίκη και επειδή προβλέπεται ξενύχτι δεν ξέρω αν ξεκινήσω από τις 8 το πρωί(θα το παλέψω όμως όσο μπορώ)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 21-02-2006, 01:03:05
Ο Μπίλλυς μπορεί και να ξεκινήσει κατά τις 2 όμως..
Οτι νομίζεις..!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 21-02-2006, 10:04:12
Παράθεση από: Hephaestus
Μάλλον θα έρθω κι εγώ για παρέα,μάλλον μαζί με τον Λευτέρη...Αλλά όλα θα εξαρτηθουν απο το φόρτο εργασίας της σχολής...


Ωραια ολοι σε 'μενα θα μου βγει τσαμπα το track-day...

 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 21-02-2006, 12:39:03
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Εγώ ενδέχεται να πάω Σέρρες και από Παρασκευή βράδυ...
Θα είναι κανείς εκεί τότε, οι Αθηναίοι; :roll:
Αλλιώς θα ξεκινήσω Σάββατο χαράματα... :wink:


Εγώ δυστυχώς είμαι μονίμως Σέρρες..Αν έρθεις πάρε τηλ.. :smile:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 21-02-2006, 13:25:32
Εγω θα ειμαι απο παρασκευη βραδυ Σερρες.Υπαρχει κανεις που εχει κλεισει στο ξενοδοχειο Αλεξανδρος?
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: dinosSP στις 21-02-2006, 13:36:57
Παράθεση από: George
Σήμερα το πρωί κατάφερα επιτέλους να επικοινωνήσω με τα γραφεία του αυτοκινητοδρομίου.  Η καθ’όλα ευγενέστατη Χρύσα με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι εντάξει τόσο για το κλείσιμο της πίστας όσο και για την ενοικίαση των χρονομέτρων.  Κανένα πρόβλημα λοιπόν τελικά με το διαδικαστικό, ραντεβού το Σάββατο το πρωί στην πίστα.  :grin:

Εγώ με τους Sharky, Nkyp & dinosSP καλό θα ήταν να είμαστε στην πίστα κατά τις 8.30 προκειμένου να τελειώνουμε με τα διαδικαστικά - οικονομικά.  Περίπου εκείνη την ώρα καλό θα ήταν να έρθουν και οι υπόλοιποι ώστε να δούμε πόσοι τελικά είμαστε και να πληρώσουμε για τα χρονόμετρα, ώστε να μπορέσουμε κατά τις 9.00 να ξεκινήσουμε σιγά - σιγά.


George ποτε θα ανεβεις?Αν εισαι απο παρασκευη παρε με τηλ να το κανονισουμε :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Hephaestus στις 21-02-2006, 13:37:01
Παράθεση από: leonman
Παράθεση από: Hephaestus
Μάλλον θα έρθω κι εγώ για παρέα,μάλλον μαζί με τον Λευτέρη...Αλλά όλα θα εξαρτηθουν απο το φόρτο εργασίας της σχολής...


Ωραια ολοι σε 'μενα θα μου βγει τσαμπα το track-day...

 :twisted:  :twisted:  :twisted:  :twisted:


Μαυραγορήτη ελπίζω να μη μου στοιχίσει ακριβότερα απ' όσο θα μου στοίχιζε αν ερχομουν με αεροπλάνο και έστελνα και το αυτοκίνητο με φορτωτική!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 21-02-2006, 13:45:16
Παράθεση από: George

Επίσης, κατά τις 15.00 - 15.30 λέγαμε να αναχωρήσουμε από Κηφισιά οι:


Μα καλά... δεν ντρέπεσαι καθόλου ????  :twisted:  :twisted:

Δεν σου είπα να έχετε ξεκινήσει πρίν τις 15:00 ώστε να σας χαιρετίσω στον Αγ. Στέφανο ??  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 21-02-2006, 14:41:44
Tιιιι τι να κανουμε απο τις 1700 ( σιγα μην ρε γληγορε μη φας εχει γλαροσουπα )
Εχει απο μπουγατσες , καφε , μασαμπουκα , και υπνο μεχρι τελικης πτωσης.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 21-02-2006, 14:48:46
Πάντως μια γενική ιδέα ( δική μου ) είναι ότι πολύς κόσμος (με γρήγορη φήμη) δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία στο event  . Όχι ότι με πειράζει μιας και οι φίλοι που έχουν δηλώσει παρών είναι αρκετοί και γρήγοροι αλλά εντύπωση μου κάνει.!

Γιατί όλο set-up διαβάζω, τουρμπίνες, φρένα, inrercooler και αναρτήσεις αλλά όταν φτάσει η ώρα ……….

Αλλά και από την άλλη γι αυτό το topic ανοίγματα έχει φτάσει τα 400(?) post
(είναι και μια απάντηση και αυτό……… )

Αλλά όλες οι εκδρομές δεν είναι ίδιες….
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: driFteR στις 21-02-2006, 15:09:50
Αν ερθω κατα τις 11 εγω υπαρχει προβλημα. Για να ειμαι Σερρες στις 9 πρεπει να φυγω περιπου στις 5΄30 απο Φλωρινα.Δεν πιστευω να μην με βαλετε μεσα?  Τελικα ποσοι περιπου θα ειμαστε??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 21-02-2006, 15:14:47
Λόγω του ότι είμαι σε εμπύρετη κατάσταση δεν μπόρεσα χτές να κοιτάξω για το ξενοδοχείο..Σήμερα χλωμό το βλέπω,αλλά αύριο 100% θα πάω να πάρω τιμές για δίκλινο και μονόκλινο..
Δεν θα ζητήσω καλύτερη τιμή το τονίζω,πολύ απλά γιατί κανένας μα κανένας δεν μου απάντησε για τον αριθμό των δωματίων που είναι για κράτηση..
Προσωπική μου άποψη,κανένα ξενοδοχείο στις Σέρρες δεν αξίζει όσο ο Αλέξανδρος κι αυτό γιατί έχει πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ και καινούριες εγκαταστάσεις..
Οποιος θέλει δωμάτιο ας μου πεί με πμ σήμερα ώστε αύριο να ξέρω να προτείνω και για μία καλύτερη τιμή.Αλλιώς (και χωρίς παρεξηγήσεις) μπορείτε να ψαχτείτε μόνοι σας ή να σας το χρεώσει κανονικά το δωμάτιο..(δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι θα πετύχω καλύτερη τιμή,απλά 1 προσπάθεια δεν βλάπτει)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 21-02-2006, 16:45:54
Παράθεση από: leonman
Πάντως μια γενική ιδέα ( δική μου ) είναι ότι πολύς κόσμος (με γρήγορη φήμη) δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία στο event  . Όχι ότι με πειράζει μιας και οι φίλοι που έχουν δηλώσει παρών είναι αρκετοί και γρήγοροι αλλά εντύπωση μου κάνει.!

Γιατί όλο set-up διαβάζω, τουρμπίνες, φρένα, inrercooler και αναρτήσεις αλλά όταν φτάσει η ώρα


 :-o)y
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 21-02-2006, 18:19:04
Βασικά ίσως να έχω μια δουλίτσα να τακτοποιήσω την Παρασκευή το βράδυ...you know!!!
Οπότε υπολογίστε με σίγουρα για Σάββατο ξημερώματα
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 21-02-2006, 19:20:18
Θα ειμαι Θεσ/κη απο Παρασκευη βραδυ, αλλα μιας και θα εχω δουλεια στο PC της ανηψιας μου και θα θελω να κοιμηθω νωρις, δεν σκοπευω να βγω εξω.
Για να ειμαστε 8.30 στην πιστα, πρεπει 7.30 να εχουμε φυγει. Οποτε μηπως οι απο Θεσ/κη πρεπει να ξαναορισουμε το ραντεβου;

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43

Στον παραπανω συνδεσμο, μπορειτε να δειτε προβλεψη για τον καιρο στις Σερρες.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 21-02-2006, 20:58:23
ο βαγγελης προσπαθει να λυσει καποιες τελευταιες μικρολεπτομερειες,μαλλον με λαστιχα καθαρισα,κρανος τσιμπησα απο ενα εργοταξιο του μετρο :shock:  :razz: ,και ελπιζει οτι θα εχει το αμαξι εγκαιρως στα χερια του μια και ξαφνικα εχτες μπηκε στην εντατικη της σεατ και αν ολα πανε καλα θα το εχει πεμπτη :roll:  :roll:  :roll:
οπως και ναχει η κατασταση θα σας ενημερωσω εγκαιρως :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 21-02-2006, 21:50:46
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Βασικά ίσως να έχω μια δουλίτσα να τακτοποιήσω την Παρασκευή το βράδυ...you know!!!
Οπότε υπολογίστε με σίγουρα για Σάββατο ξημερώματα



Μην με ξεχασεις!! :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 21-02-2006, 22:43:53
Παράθεση από: George

Επίσης, κατά τις 15.00 - 15.30 λέγαμε να αναχωρήσουμε από Κηφισιά οι:

- George
- Leonman + kiousisv
- Sharky
- Gvala?



Ναι. θα είμαι και εγώ εκεί, αλλά θα ερθω μονο μεχρι Θεσσαλονίκη.
"Υποχρεώσεις" (επίσκεψη σε συγγενή) θα με κρατήσουν το βράδυ εκεί, οπότε θα τα ξαναπούμε το Σάββατο πρωι στη πίστα. Και βεβαια Σάββατο βράδυ διαμονή Σέρρες  :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: elektra στις 22-02-2006, 11:31:25
σκέφτομαι να πάρω το βραδινό τρένο που σέρνει και αυτοκίνητα :lol: παρασκευή βράδυ. φτάνει 6 το πρωί, να κατεβω και να ρθω σέρρες οδικώς και οδηγικώς. και κυριακή πάλι επιστροφή με τρένο. κανείς άλλος δεν θα ανέβει με τρένο; να ανέβω οδικώς από αθήνα, μου φαίνεται αδύνατον, τόσες ώρες ταξίδι μόνη μου, άσε που ναι και ασύμφορο οικονομικά. μου λέτε κιόλας για ξενοδοχείο γιατί έχω μπερδευτεί για το πού θα μείνετε.
και όλα αυτά βέβαια αν δεν δουλεύω. για να δούμε.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 22-02-2006, 12:12:24
Πω πω.... ρόμπα μας έχει κάνει μερικούς γρήγορους η Barbie...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: elektra στις 22-02-2006, 12:15:39
Παράθεση από: Studio54
Πω πω.... ρόμπα μας έχει κάνει μερικούς γρήγορους η Barbie...


οι σωστοί γρήγοροι ειναι γρήγοροι ακόμα κι αν δεν τρέχουν. οπότε δεν γίνονται ρόμπα ποτέ, studie. :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 22-02-2006, 13:01:26
Παράθεση από: elektra
άσε που ναι και ασύμφορο οικονομικά....


Περί ΟΣΕ (από άλλο φορουμ):
Εαν προτιμηθει η λυση του τρενου θα πρεπει να γινουν εγκαιρως κρατησεις στον ΟΣΕ γιατι τα βαγονια που μεταφερουν αυτοκινητα ειναι
μονο δυο δηλ.περιπου 20 αυτοκινητα.Τα δε βογονια των επιβατων ειναι κλιναμαξες των 2,4,6 ατομων.Η φορτωση των αυτοκινητων γινεται στον σταθμο του Ρουφ κατα τις 2200 και το τρενο ξεκιναει στις 2300 περιπου
φτανει δε στην Θεσσαλονικη κατα τις 0600-0630.Το ιδιο περιπου ειναι και το ωραριο της επιστροφης.Κοστος περιπου 60 ευρω αυτοκινητο και οδηγος αν δεν εχουν αλλαξει τιμες το τελευταιο τριμηνο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 22-02-2006, 13:06:34
Παράθεση από: nfot
Θα ειμαι Θεσ/κη απο Παρασκευη βραδυ, αλλα μιας και θα εχω δουλεια στο PC της ανηψιας μου και θα θελω να κοιμηθω νωρις, δεν σκοπευω να βγω εξω.
Για να ειμαστε 8.30 στην πιστα, πρεπει 7.30 να εχουμε φυγει. Οποτε μηπως οι απο Θεσ/κη πρεπει να ξαναορισουμε το ραντεβου;

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43

Στον παραπανω συνδεσμο, μπορειτε να δειτε προβλεψη για τον καιρο στις Σερρες.



OK λοιπον  το Σαββατο 07:30 ραντεβου στο Μασουτη στην αερογεφυρα της Σταυρουπολης
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nikolai στις 22-02-2006, 15:35:55
Παράθεση από: gvala
Παράθεση από: elektra
άσε που ναι και ασύμφορο οικονομικά....


Περί ΟΣΕ (από άλλο φορουμ):
Εαν προτιμηθει η λυση του τρενου θα πρεπει να γινουν εγκαιρως κρατησεις στον ΟΣΕ γιατι τα βαγονια που μεταφερουν αυτοκινητα ειναι
μονο δυο δηλ.περιπου 20 αυτοκινητα.Τα δε βογονια των επιβατων ειναι κλιναμαξες των 2,4,6 ατομων.Η φορτωση των αυτοκινητων γινεται στον σταθμο του Ρουφ κατα τις 2200 και το τρενο ξεκιναει στις 2300 περιπου
φτανει δε στην Θεσσαλονικη κατα τις 0600-0630.Το ιδιο περιπου ειναι και το ωραριο της επιστροφης.Κοστος περιπου 60 ευρω αυτοκινητο και οδηγος αν δεν εχουν αλλαξει τιμες το τελευταιο τριμηνο.


Προς το παρόν η τιμή για το αυτοκίνητο από 3.80 μέχρι 4.40μέτρα είναι 37 ευρά. Το εισιτήριο με επιστροφή είναι 22,56 και για να κοιμηθείς (αυτά τα τρένα μόνο για ύπνο έχουν θέσεις) πρέπει να δώσεις άλλα 51,77 για δίκλινο το άτομο ή 38,76 τρίκλινο το άτομο. Δλδ περίπου 144 ευρά πήγαινε και έλα το αμάξι το εισιτήριο και το συμπλήρωμα για ύπνο σε τρίκλινο. Σε δίκλινο 157 ευρά. Πολλά μαμωτο! Προς το παρόν έχει θέσεις αρκετές για την Παρασκευή και λιγότερες για την επιστροφή της Κυριακής!

Οι τιμές αλλάζουν την Τετάρτη πρώτη Μαρτίου!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 22-02-2006, 16:03:41
Tα βραδυ θα ριξει κατι ψηλα!Το πρωι λεει για 12 βαθμους.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 22-02-2006, 16:32:45
Ανεβαίνοντας από Βόλο Σάββατο πρωί, λογικά δεν θα μπω Θεσσαλονίκη, αλλά θα στρίψω αριστερά αρκετά πιο πριν. Υπάρχει περίπτωση να οριστεί κάποιο ραντεβού σε κάποιο σημείο του δρόμου για Σέρρες;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 22-02-2006, 18:03:23
Παράθεση από: Θανάσης Ντόβας
Ανεβαίνοντας από Βόλο Σάββατο πρωί, λογικά δεν θα μπω Θεσσαλονίκη, αλλά θα στρίψω αριστερά αρκετά πιο πριν. Υπάρχει περίπτωση να οριστεί κάποιο ραντεβού σε κάποιο σημείο του δρόμου για Σέρρες;


Αριστερά δεν νομίζω να στρίψεις φίλε μου γιατί υπάρχει μετά τα Μάλγαρα ανισόπεδος κόμβος που στρίβεις ΔΕΞΙΑ για Σέρρες.. :smile:
Αν στρίψεις λοιπόν δεξιά μετά τα Μάλγαρα (διόδια) εκεί που λέει προς Σέρρες-Καβάλα-Χαλκιδική και το πάς όλο ευθεία,θα βρεθείς στο ΤΙΤΑΝ..Από εκεί θα περάσουν οι Βόρειοι κατά τις 8.15 λογικά.. :smile:

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΣΕΡΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΩΜΑ CALL ME
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 22-02-2006, 18:21:37
Εντάξει ρε Στράτο, γεωγραφικά εννοούσα... Έχεις pm με το κιν. μου.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 22-02-2006, 18:32:25
Σε πληροφόρησα φίλε μου..Ετσι δεν κάνουν τα ενωμένα μέλη??
Αύριο-μεθαύριο κι εσύ θα με βοηθήσεις σε κάτι..!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 22-02-2006, 20:47:17
Αν χαλασει ο καιρος , μας βλεπω να τρωμε απο το πρωι μεχρι το βραδυ για να πνιξουμε τοβ καημα μας........
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 22-02-2006, 20:55:07
Σιγά, μωρέ, από ζάχαρη είναι και θα λειώσουν; Εμείς οι μικροί πάντως πρόβλημα από σπινιάρισμα δεν θα έχουμε...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 22-02-2006, 20:59:47
ααα καταλαβα αν βαλουμε και τον Θεο στο κολπο ......

Μας βλεπω να τσακιζουμε ολες τις μπριζολες του Νομου...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 22-02-2006, 21:08:39
Ξερω...ξερω στρουθοκαμηλοι κλπ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 22-02-2006, 22:37:01
Ρε παιδιά γιατί εγώ δεν βλέπω βροχή..??
Πυκνή νέφωση λέει για το Σάββατο και την Παρασκευή σποραδικές βροχωπτώσεις..Τί να πώ.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 22-02-2006, 23:01:15
Αύριο πάντως βροχή θα έχουμε σίγουρα εδώ..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Giannis20VT στις 22-02-2006, 23:03:43
Να σας ευχηθω αν περασετε καλά, να το διασκεδάσετε και να λίωσετε τα λάστιχα σας. Εγω δεν θα μπορεσω να ειμαι μαζί σας εστω και ως θεατης μιας και την Κυριακή βαφτίζω την κόρη μου.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 22-02-2006, 23:06:32
Ε, τι καλύτερο; Σάββατο το βάπτισμα του πυρός στην πίστα και Κυριακή βάπτισμα κανονικό σε κολυμπήθρα. Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 22-02-2006, 23:55:34
Παντως, ακομη και να ψιλοβρεχει, δεν υπαρχει προβλημα. Και την προηγουμενη φορα εριχνε μια ψιλη.
Για Σερρες παντως, στο http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=43 δινει συννεφια για το Σαββατο, οχι βροχη, προς το παρων.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 23-02-2006, 01:52:53
Χαλαρώστε παίδες!
Με βροχή, racing is more exciting :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 23-02-2006, 07:07:33
Ωπα ρε αγωνιαρη εσυ. Να σε δω με τα Rosso που εχουν ελαχιστο πελμα, στη βροχη τι θα κανεις.  :twisted:  :twisted:  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 23-02-2006, 08:11:37
Is more exciting but with rain εβγα is easyer........

And no money for Φαναρτζηηηη
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: spy στις 23-02-2006, 15:34:31
Παράθεση από: nfot
Ωπα ρε αγωνιαρη εσυ. Να σε δω με τα Rosso που εχουν ελαχιστο πελμα, στη βροχη τι θα κανεις.  :twisted:  :twisted:  :twisted:


The best I can.. :oops:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 23-02-2006, 15:35:17
αλλη μια συμετοχη ειναι ο RSart απο το SKODACLUB με τον κουβα του
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jpvrs στις 23-02-2006, 15:44:15
Παράθεση
Παράθεση από: nkyp
αλλη μια συμετοχη ειναι ο RSart απο το SKODACLUB με τον κουβα του


 :mad:  :mad:  :mad:  :mad: επ μεγαλε λιγα για τον Γιαννάκη έτσι!!!! αντε μη σε στεισουμε στα 400 και σε περναμε ένας απο αριστερα και ένας απο δεξιά :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 23-02-2006, 15:56:37
Βράζει βλέπω το νέο αίμα.>!!!!!! :twisted:
Σήμερα έχει πυκνή συννεφιά αλλά δεν βρέχει.Ετοιμος είναι όμως...
Λοιπόν αν πάμε και είναι βρεγμένη η πίστα,λέω να πάμε να πάρουμε καμιά 20-30 πιστολάκια για τα μαλλιά και να βάλουμε τους νεότερους του κλάμπ να τη στεγνώσουν..!!! :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 23-02-2006, 15:59:41
ΑΑΑαααααα και επειδή δεν βλέπω το κουμπάκι επεξεργασία έχω να τονίσω ότι σε καμμιά ώρα θα ξεκινήσω για Αυστρία..!!!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEON 1.6... στις 23-02-2006, 16:15:21
Τελικα ειμαι κι εγω μεσα, δυστυχως μονο για παρεα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 23-02-2006, 16:37:57
Παράθεση από: jpvrs
Παράθεση
Παράθεση από: nkyp
αλλη μια συμετοχη ειναι ο RSart απο το SKODACLUB με τον κουβα του


 :mad:  :mad:  :mad:  :mad: επ μεγαλε λιγα για τον Γιαννάκη έτσι!!!! αντε μη σε στεισουμε στα 400 και σε περναμε ένας απο αριστερα και ένας απο δεξιά :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:



στα 400cm μπορει!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: BILLYS στις 23-02-2006, 16:46:58
Παίδες και 'γώ με τη σειρά μού να σας ευχηθώ καλά να περάσετε και πάντα με προσοχή.Δυστυχώς δουλεύω το Σαββάτο,αλλά και τη Κυριακή το πρωί για λίγες ώρες.Το υπέρτετο ξενέρωμα!  :evil:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 23-02-2006, 17:11:18
 Λοιπόν όσοι είναι για αναχώρηση οδικώς (από Αθηνά) ραντεβου  15 30 στα Πρώτα διόδια Αθηνών-Λαμίας? ΟΚ  
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 23-02-2006, 17:12:54
Παράθεση από: leonman
 Λοιπόν όσοι είναι για αναχώρηση οδικώς (από Αθηνά) ραντεβου  15 30 στα Πρώτα διόδια Αθηνών-Λαμίας? ΟΚ  




ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!! :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: leonman στις 23-02-2006, 17:18:55
τι θα φορας? :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 23-02-2006, 17:29:39
Ροζ καλσον και κίτρινες τιράντες ΟΕΟ.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 23-02-2006, 17:37:04
Παράθεση από: George
Επειδή έχουμε αρκετές μέρες να κάνουμε update στις συμμετοχές (και με αφορμή την απουσία του Studio54),  να δούμε ποιοί τελικά θα είμαστε.

3. Tsapi

Eγώ είμαι μέσα εκτός τρελού απροόπτου.. Κανόνισα τα πάντα (εφημερίες κτλ) για να είμαι ελεύθερος..

Όπως και να έχει το ζήτημα, έρθω δεν έρθω (ή στις 0830 ή αργότερα ή καθόλου), παρακαλώ πολύ να με βάλετε στο costsharing (χρονόμετρο ή οτιδήποτε άλλο προκύψει). Τα χρήματα θα τα δώσω ή διά ζώσης ή στην απίθανη περίπτωση που δεν έρθω μέσω τράπεζας δευτέρα πρωί. Ή και αύριο (όποτε θέλετε).

Με λίγα λόγια: είμαι μέσα με τα μπούνια!!!  :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 23-02-2006, 17:46:51
Παράθεση από: Agwnistikotatos
Θα βρέχει ρε μαμωτο Παρασκευή-Σάββατο... :mad:

ΧΕΧΕΧΕ!!! ΤΕΛΕΙΑ!!!  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 23-02-2006, 21:18:53
Παράθεση από: George
Από την τελευταία λίστα, αφήνω χωρίς bold όσους είχαν εκφράσει μεν την πρόθεση να συμμετάσχουν αλλά έχουν καιρό να δώσουν σημεία ζωής στο topic ή όσους δεν είναι ακόμη σίγουροι για το αν θα καταφέρουν να παρευρεθούν.


8. Jax7480


Με βαζω εγω με bold γιατι θα ειμαι σιγουρα. Ασχετως αν δεν βρηκα λαστιχα μεταχειρω τελικα και μπω με αυτα που φοραω κανονικα. Δεν μαμεις....

Ερωτηξη πολυ σημαντικη. Θα ανεβει κανεις με το εταιρον ημιση ή και με παιδια? Γιατι βλεπω την γυναικα να ξενερωνει αν ειναι μονη της....


Οπως ειπε ο nkyp, Σαββατο πρωι στις 8 στην αερογεφυρα Σταυρουπολης(Μαστουτης).
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 23-02-2006, 23:29:05
Παράθεση από: jax7480
Ερωτηξη πολυ σημαντικη. Θα ανεβει κανεις με το εταιρον ημιση ή και με παιδια? Γιατι βλεπω την γυναικα να ξενερωνει αν ειναι μονη της....

Εγώ θα ανέβω με τη σύζυγο... :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: KOSTAS στις 23-02-2006, 23:37:15
Αντε, καλα να περασετε παιδες και να τραβηξετε μπολικες φωτογραφιες και βιντεο, αν γινεται και απο "μεσα".

Προσοχη στο δρομο και στην πιστα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 23-02-2006, 23:46:28
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: IKARIA R στις 23-02-2006, 23:55:52
παιδια δυστυχως αν και το ηθελα πολυ και αν και ετρεξα για να ετοιμαστω.....

(http://briefcase.pathfinder.gr/download/FR20VT/30153/515739/0/DSCO1029.JPG)

......κουτι μου ηρθαν ετσι τα καινουργια ζαντικα:razz:

ΤΕΛΙΚΑΑΑΑ το αμαξι δεν δυναται να ταξιδεψει τοσο μακρυα μια και ο εγκεφαλος abs εχει την δικια του γνωμη οποτε απο δευτερα πρεπει το αμαξι να ξαναμπει στον γιατρο :cry:

σας ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλα να περασετε και πανω απο ολα να πατε και να γυρισετε ασφαλεις στις οικογενειες σας:smile:

βαγγελης
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 24-02-2006, 01:16:58
Παράθεση από: George

Όπως είπε και ο κουλοπαραπληγικός πιλότος,
 το ραντεβού των "χαμουτζήδων" ορίζεται στα διόδια των Αφιδνών στις 15:30


Αρα να βγώ στις 15:00 στα goodys να σας χαιρετίσω ??? Μπορώ να φέρω και τον Παντελή και τον Κώστα.  :grin:  :grin:  :grin:
Θα τους πω ότι πάμε για φαϊ.  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sharky στις 24-02-2006, 02:11:48
Εκ μερους της GIAC με αφορμη το track day ελαβα το παρακατω με την παρακληση να το δημοσιευσω.
Τυχον απαντησεις θα σταλουν στην GIAC απο εμενα.

Hello Greece, Hello Greek Seat Club!

While you are enjoying the track this weekend, I will be with our team of engineers at
our research facility in Irvine, California working hard to provide you the
best performance software in the world.

This week we will be performing dynamometer testing for the development of
Porsche Cayman S and more new VW/Audi/Seat/Skoda 2.0T FSI programs.  In the coming months,
we will be releasing new software for the Greek market as well as other
European markets.  Look for improvements to some of our existing software
based on customer feedback as well as software for the new RTS K16 turbo
kit.   As always you can expect big power, reliability and exceptionally
smooth drivability.

This has been a big year for GIAC.  We ve introduced many new products in
VW, Audi, BMW and Porsche markets and have been building a presence in
Greece, other European countries, Australia, and Asia.  Thank you for all
of your support in the past year.  We depend on customers like you for your
valuable feedback and your enthusiasm.

Enjoy your day at the track,

Garrett A. Lim
President
GIAC
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 24-02-2006, 02:53:56
Όποιος είναι από Κομοτηνή και πάνω ή και από Καβάλα ή Δράμα και θέλει να πάμε παρέα Σάββατο ξημερώματα στις Σέρρες ας στείλει ένα π.μ.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 24-02-2006, 06:08:04
Kαλά να περάσετε....
Θα προσπαθήσω να έρθω, έστω και τη τελευταία στιγμή....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: xrtc στις 24-02-2006, 07:29:06
πεδες, καλη διασκεδαση  ::smileseatclub::  και απο μερους μου

το ηξερα οτι δεν θα ρθω (δουλευω τα σουκου) γι αυτο και δεν εγραψα καθολου στο τοπικ

αν και ο καιρος απο σημερα ειναι μπουρδελο..

κοιταξτε αυτοι που μπενετε πρωτη φορα να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε  απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα(δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ,και στραμπουλατε τ αυτοκινητα  και σκιζετε τα λαστιχα σας χωρις λογο
το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει

αλλα το συναισθημα οταν φευγεις για το γυρισμο ,ρεταλι απο τη κουραση
και νοιωθεις μεσα σου οτι σημερα κατι εκανες που σ εκανε καλυτερο οδηγικα δεν αλλαζετε
και τις επομενες  μερες οδηγας σαν ταριφας 70χρονος
(δειτε με τι ρυθμους θα πηγαινετε στις στροφες πριν τις σερρες , οταν πηγαινετε και οταν γυρνατε)

εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ..

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ , CLUB
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 24-02-2006, 07:44:54
Παράθεση από: xrtc
... να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε  απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα (δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ... οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει

αλλα το συναισθημα οταν φευγεις για το γυρισμο ,ρεταλι απο τη κουραση
και νοιωθεις μεσα σου οτι σημερα κατι εκανες που σ εκανε καλυτερο οδηγικα δεν αλλαζετε
και τις επομενες  μερες οδηγας σαν ταριφας 70χρονος
...εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ...


Πες στα χρυσοστομε. :wink:  :wink:  :wink:

Για εκεινο το Αιγινιο για ριξε μου ενα πμ με πληροφοριες - λεπτομερειες σε παρακαλω. (Προσβαση, ποιοτητα οδοστρωματος, ασφαλεια κτλ.)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tasosS3 στις 24-02-2006, 09:30:27
Nα μην σας χαλασω την διαθεση (που θα γινει σιγουρα) αλλα Δραμα και Σερρες αυτη την στιγμη ριχνει καρεκλες  :sad:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: ReSpect στις 24-02-2006, 10:39:06
Παράθεση από: nkyp
Παράθεση από: jpvrs
Παράθεση
Παράθεση από: nkyp
αλλη μια συμετοχη ειναι ο RSart απο το SKODACLUB με τον κουβα του


 :mad:  :mad:  :mad:  :mad: επ μεγαλε λιγα για τον Γιαννάκη έτσι!!!! αντε μη σε στεισουμε στα 400 και σε περναμε ένας απο αριστερα και ένας απο δεξιά :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:



στα 400cm μπορει!


@ jpvrs     ¶στον γιατί τώρα επουλώνει κάτι παλιές πληγές ... !  :lol:  :lol:
@ nkyp      Εσύ ρε δεν ντραίπεσαι ?  :razz: Το Έκανες 300 άλογα
για να ασχολείσαι με μας ?   :cool:  
Που'ναι η PORSCHE ΟΕΕΟΟΟΟΟ, ΟΕΕΟΟΟΟΟΟΟ  :?:  :?:  :?:

Υ.Γ.  Η ΠΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ  Υ Γ Ρ Η   ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!!   ΕΚΕΙ  ΘΑ
ΠΕΣΟΥΝ  ΚΕΦΑΛΙΑ  ::axe::    ::behead::
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nkyp στις 24-02-2006, 11:12:08
Εγω ασχολουμε; προκαλουμαι τι να κανω.

PORSCHE = ΠΕΛΑΤΗΣ :grin:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: gvala στις 24-02-2006, 11:21:05
Μήπως έχει (και μπορεί) κάποιος να φερει καμια δυο καρεκλιτσες πτυσσόμενες (του κήπου) μπας και τις χρειαστούμε να κατσουμε στα πιτς; Θα φερω μεγαλη τεντα για σερβις, αλλά καρεκλες δεν εχω!

Ευχαριστώ!

¶ντε τρεις ώρες ακόμα για αναχώρηση!!!  :grin:
Τίτλος: !
Αποστολή από: ReSpect στις 24-02-2006, 11:22:35
Παράθεση από: nkyp
Εγω ασχολουμε; προκαλουμαι τι να κανω.

PORSCHE = ΠΕΛΑΤΗΣ :grin:


Πελάτης για το μαγαζί   ΑΞΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ

Πελάτης για το δρόμο    ΑΞΙΑ  ΕΝΕΚΤΙΜΗΤΗ   :!:  :!:  :!:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Sisifos στις 24-02-2006, 11:28:16
Καλή Διασκέδαση παιδιά, καλά να περάσετε και να τα λιώσετε ;->
Με προσοχή στο πήγαινε και στο έλα ;->
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Schiller στις 24-02-2006, 15:52:58
Καλη διασκεδαση τελικα να χετε και καλα να περασετε.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Loxias στις 24-02-2006, 17:06:53
Σε λιγο ξεκιναω εγω , ο Βλαχος Στρατος και ο nfot.
Tα λεμε Σερρες.
Αντε καλο μας ταξιδι!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: xrtc στις 24-02-2006, 17:07:35
Παράθεση από: nfot
Παράθεση από: xrtc
... να βγειτε καλυτεροι απο μια τετοια εμπειρια ,και μην κυνηγατε  απολυτους χρονους απο τη πρωτη φορα (δεν γινετε με 40-50 γυρους που θα κανετε μ.ο.) ... οταν πιεσεις και θυμωσεις στη πιστα χρονος δεν βγενει

αλλα το συναισθημα οταν φευγεις για το γυρισμο ,ρεταλι απο τη κουραση
και νοιωθεις μεσα σου οτι σημερα κατι εκανες που σ εκανε καλυτερο οδηγικα δεν αλλαζετε
και τις επομενες  μερες οδηγας σαν ταριφας 70χρονος
...εχω παει 3 φορες στις σερρες και καμια 15αρια στο Αιγινιο και αυτες ειναι οι καλυτερες και πιο γεματες μερες οδηγικα στη ζωη μου ...


Πες στα χρυσοστομε. :wink:  :wink:  :wink:

Για εκεινο το Αιγινιο για ριξε μου ενα πμ με πληροφοριες - λεπτομερειες σε παρακαλω. (Προσβαση, ποιοτητα οδοστρωματος, ασφαλεια κτλ.)


η πιστα ειναι απο την εξοδο του αιγινιου (λιγο μετα τα μαλγαρα)
εχει γυρω στο 1,5 χιλιομετρο χωματοδρομο(περνας απο ψιλοχωματερες κτλ) για να πας, ή πρεπει να πας με καποιον που χει παει ή ρωτας στο πρωτο βενζιναδικο μετα την εξοδο λογικα αυτοι θα ξερουν..

το οδοστρωμα ειναι αστα να πανε, των σερρων ειναι γλιτζα μπροστα του  :oops: ,σκετο γυαλοχαρτο(ειναι κι οι στροφες δευτερας) ,μονο σκεψου οτι αφου τη φτιαξανε (πριν 20+ χρονια) η πιστα εκλεισε σχεδον αμεσως απο οικολογους,εχει πατηθει πολυ λιγο δλδ
εχω ακουσει οτι ενας απο τους ιδιοκτητες τη πιστας ειναι κι ο Θεοφραστου

απο ασφαλεια
καταρχας να σου πω οτι εμεις (και ολοι οσους εχω δει) τη γυρναμε αριστεροστροφα ,ενω αν δεν κανω λαθος στους λιγους αγωνες που γιναν ηταν δεξιοστροφη
ας πουμε οτι η Κ1 ειναι αριστερη ,θελει πολυ προσοχη γιατι ερχεσε με χιλιομετρα απο την ευθεια και στο τελειωμα της ασφαλτου το χωμα ειναι πιο χαμηλο μισο μετρο περιπου ,καταλαβενεις ..(αν ειναι να φυγεις καλυτερα να φυγεις ευθεια)
εκει εχουν γινει και ολα τα ατυχηματα που χω ακουσει και 1 που χω δει

κι η τελευταια(παλι αριστερη) που οπως βγενεις για το ισιαδι εχει αναποδη κλιση ,και το τοιχακι απο το χωμα απεχει λιγα μετρα
τα κερμπ ειναι πολυ πιο αγρια απο των σερρων

ολες οι στροφες ειναι δευτερας εκτος απο μια ,και μια που πεζετε(2α-3η) αναλογα με το σασμαν
το να δεις περιττωματα ζωων μεσα στη πιστα αγελαδας προβατα κτλ ,ειναι πολυ πιθανον,αλλα με 2 γκαζιες φευγουν
αφου βρεξει ο χωματοδρομος που εχει για να πας ,μετα απο λιγες μερες ειναι προσβασιμος
ειναι 3300 μου φενετε
και οτιδηποτε χρονος κατω απο 1.59 ειναι καλος(ισαξιος με το 1.45 σερρων)
γενικα ειναι πιστα που ταλαιπωρει πολυ πιο πολυ το αυτοκινητο φρενα ,λαστιχα και σασμαν απο των σερρων
δεν μου ρχετε κατι αλλο στο μυαλο..
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: driFteR στις 24-02-2006, 17:58:44
Θα τα πουμε αυριο απο κοντα παιδια.Αν βρεχει και λιγο μπορει να μην ειναι και τοσο κακο τελικα. Λιγοτερη τριβη= μικροτερη προσφυση = περισσοτερο θεαμα.

 Το νου σας στο ανθρακι FR :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: docmar στις 24-02-2006, 21:42:06
Ειναι πραγματικα, πολυ κατατοπιστικος ο φιλος, για την πιστα του Αιγινιου.

  Ετσι ειναι τα πραγματα.....και εγω πηγαινα εκει, μεχρι που εφυγα απο την Θεσνικη, αλλα συνηθως με μηχανη.

  Εχω κανει 1min52sec με 106 16v kai 1min54sec με punto 1,6 με 1bar πιεση (αριστεροστροφα).

  Με την μηχανη 900RR και ΧΧ1100superblackbird...........αρκετα παρακατω.Στην ευθεια εβλεπα μεχρι και 245χιλ..αλλα μετα..στα φρεναααααα στα φρενααααααα.


  Ειναι πολυ ωραια πιστα,συμφωνα με το προσωπικο μου γουστο, καλυτερη απο τις Σερρες...! :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 24-02-2006, 21:57:40
Παράθεση από: xrtc

ας πουμε οτι η Κ1 ειναι αριστερη ,θελει πολυ προσοχη γιατι ερχεσε με χιλιομετρα απο την ευθεια και στο τελειωμα της ασφαλτου το χωμα ειναι πιο χαμηλο μισο μετρο περιπου ,καταλαβενεις ..(αν ειναι να φυγεις καλυτερα να φυγεις ευθεια)
εκει εχουν γινει και ολα τα ατυχηματα που χω ακουσει και 1 που χω δει

κι η τελευταια(παλι αριστερη) που οπως βγενεις για το ισιαδι εχει αναποδη κλιση ,και το τοιχακι απο το χωμα απεχει λιγα μετρα
τα κερμπ ειναι πολυ πιο αγρια απο των σερρων

Mπαριέρα δεν έχει εκεί? Διπλή αριστερή δεν είναι? Πάνε χρόνια που έχω να πάω (πήγα 2-3 φορές με το ραλλάκι μου εκεί).

Πολύ καλή πίστα, αρκεί να μην έχεις έβγα. Στην τελευταία στροφή η μπαριέρα είναι απαράδεκτα κοντά στην πίστα, με αποτέλεσμα αν βγεις με χιλιόμετρα να καρφωθείς. Εκεί εγώ έχωσα το ραλλάκι μου κάτω από την μπαριέρα (με τον κώλο ευτυχώς).

Γενικώς η πίστα δεν έχει αμμοπαγίδες, μ ό,τι αυτό συνεπάγεται.. Επίσης, γενικώς σε πολλά σημεία η μετάβαση από τα κερμπ στο χώμα είναι πολύ άσχημη (τα χώματα είναι χαμηλότερα από την πίστα) με αποτέλεσμα στις περισσότερες εξόδους τα φρυδάκια και οι μαρσπιέδες να καταλήγουν στο πορτ μπαγκάζ στην επιστροφή..  :roll:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: jax7480 στις 24-02-2006, 21:58:34
Τελικα αν θα ερθω ή οχι θα το ξερω σημερα το βραδυ.
Η γυναικα δεν ειναι και πολυ καλα(κρυωμενη και με πυρετο) και αναλογως πως θα ειναι ολο το βραδυ θα δω αν θα ερθω ή οχι 99% μονος. Οποτε Θαναση φιλε μου ενημερωσε σχετικα.

Οσο για το χρηματικο. Να με ενημερωσει καποιος μοντ για την διευθετηση του χρηματικου.
Λογαριασμους τραπεζων για την καταθεση κτλ.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Θανάσης Ντόβας στις 24-02-2006, 22:48:35
Ξεκινάμε αύριο πρωί κατά τις 5.30 εγώ από Βόλο και ο Χειριστής - Γιάννης από Αλμυρό. Καλό ταξίδι να έχουμε!
Θα τα πούμε επάνω!!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: ferga στις 24-02-2006, 22:56:49
Eθεάθησαν τρελοπιλότος, Ρεγκούζας και Ήφαιστος να τρώνε στα Goodys στον Αγ. Στέφανο νωρίτερα, οπότε μάλλον πήγαν με την μία  :wink:

(τους έδωσα κανονικά  :twisted: )
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 24-02-2006, 23:26:00
Ολοι εδώ είναι χαμουτζήδες και Αυστριακοί..
Αυτή τη στιγμή ψιχαλάει,ενώ πιο πριν καρεκλοπόδαρα!!!
Πιστεύω να σταματήσει και το πρωί να είναι απλά νωπή η πίστα,αλλιώς ΝΕΟΙ βρωμεροί ποντικαραίοι του κλάμπ σας βλέπω με σκούπες και σεσουάρ να την στεγνώνεται..(τι να κάνουμε,οι νέοι την πληρώνουν πάντα!!!)
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 24-02-2006, 23:39:25
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Ολοι εδώ είναι χαμουτζήδες και Αυστριακοί..
Αυτή τη στιγμή ψιχαλάει,ενώ πιο πριν καρεκλοπόδαρα!!!
Πιστεύω να σταματήσει και το πρωί να είναι απλά νωπή η πίστα,αλλιώς ΝΕΟΙ βρωμεροί ποντικαραίοι του κλάμπ σας βλέπω με σκούπες και σεσουάρ να την στεγνώνεται..(τι να κάνουμε,οι νέοι την πληρώνουν πάντα!!!)

Ναι, ναι, πριν λίγο μίλησα με καρχαρίνο και είναι όλα τα παρτάλια στις Σέρρες και χουχουλίζουν την πίστα, για να στεγνώσει.. Ο καρχαρίνος μάλιστα, επειδή ξέρει ότι τα υπεράλογα του άθλιου του κουβά θα σπινιάρουν ακατάπαυστα, αμολήθηκε να αγοράσει σφουγγαρόπανα για να στραγγίζει όλη τη νύχτα τα νερά από την πίστα..

Εγώ, ως γνήσιος αθληταράς, βγάινω τώρα να πιω ένα ποτάκι στο shark (οι παρεπιδημούντες ξέρουν ότι αυτή μου η κίνηση θα προσφέρει τα μάλλα στην ψυχολογία μου) και αύριο στις 0700 έχω εγερτήριο.. Ελπίζω να είμαι στην πίστα στην ώρα μου..

Έχω ήδη κάνει σπονδές στον Αίολο να εξαφανιστεί από προσώπου γης μέχρι αύριο το βράδυ.. Το ίδιο ισχύει και γι αυτό το καταραμένο άστρο που λένε ήλιο και στεγνώνει τα νερά.. Προσεύχομαι γονατιστός στο θεό της βροχής να δώσει ρέστα σήμερα και αύριο.. Καλού κακού θα φέρω μαζί μου και 2-3 υδροφόρες του στρατού..

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, αν τα παραπάνω μου "βγουν" και αν οι συναγωνιζόμενοι τρέξουν με δεμένα χέρια και μάτια, είμαι βέβαιος ότι δεν θα φιγουράρω στην τελευταία θέση της κατάταξης!  :lol:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 24-02-2006, 23:49:48
Ρε βρωμιάρη,ρε κατεστραμμένε παλιοφακελάκια κάνε μλκ και φέρε υδροφόρες και θα δείς..
Γιατί δλδ εμείς δεν έχουμε ψυχή ρε σύ?
Μόνο οι 4κίνητοι,επειδή είναι ΣούπερΠούμα..??
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: skodakias στις 25-02-2006, 00:02:57
Παράθεση από: ferga
Eθεάθησαν τρελοπιλότος, Ρεγκούζας και Ήφαιστος να τρώνε στα Goodys στον Αγ. Στέφανο νωρίτερα, οπότε μάλλον πήγαν με την μία  :wink:

(τους έδωσα κανονικά  :twisted: )


 :mad:  :mad:  :mad: καλά ρε σείς και εμένα δεν μου είπατε τίποτα??? Να έρθω να σας χαιρετίσω. Αντε να σας πήγαινα και μέχρι την μαλακάσα.  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Εκτός και αν ήταν μετά τις τρείς.  :-?  :sad:  :sad:  :sad:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Liontari στις 25-02-2006, 01:04:02
Πάντως στην Ξάνθη ρίχνει όλη μέρα. Α ρε κ@#$καιρε  όλη τη βδομάδα ήταν μια χαρά και τώρα στο τέλος μας τα χάλασε. Τελικά στο 90++++ βρήκα λάστιχα και θα μπω κι εγώ. Αναχώρηση στις 6:00 τελικά χωρίς παρέα...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 25-02-2006, 03:48:17
Παράθεση από: Vlahos Efstratios
Ρε βρωμιάρη,ρε κατεστραμμένε παλιοφακελάκια κάνε μλκ και φέρε υδροφόρες και θα δείς..
Γιατί δλδ εμείς δεν έχουμε ψυχή ρε σύ?
Μόνο οι 4κίνητοι,επειδή είναι ΣούπερΠούμα..??

Μόλις επέστρεψα από την πίστα των Σερρών..

Επειδή σταμάτησε να βρέχει, ελπίζω ότι το αυτόματο πότισμα που μόλις εγκατέστησα, θα κρατήσει την πίστα βρεγμένη όόόόόλη μέέέρα..  :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 25-02-2006, 05:58:26
Το team των Νότιων ήλθε από Βόλο.... συναντηθήκαμε στην Εθνική Οδό για να παραλάβω μερικά πραγματάκια.....
Ζηλεύωωωωω λέμε.....
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: tsapi στις 25-02-2006, 07:38:37
Ξεκινάω από το σπίτι μου για το αμάξι μου και από κει για Σέρρες..

¶ντε, τα λέμε από κοντά!
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Takis VT4 στις 25-02-2006, 09:20:16
Kαλα να περασετε και μρ το καλο η επιστροφη.Περιμενουμε αφθονο φωτογραφικο υλικο  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: elektra στις 25-02-2006, 17:08:16
ποπο τι ζήλια! :oops:
το σινάχι με κράτησε στην αθήνα, μιλάμε τρελή ατυχία.
ας περάσουν καλά. τελικά έβρεχε ή όχι εκεί πάνω;
και με προσοχή όλοι στην επιστροφή. :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Studio54 στις 25-02-2006, 18:31:35
Θέλω χρόνους, κουτσομπολιά, events κλπ
Πάντως, από ανταπόκριση να σας πώ ότι οι Nτόβας&Sharky είχαν τετ α κε, χωρίς απολύτως καμμιά ζημιά. Μάλιστα ο Kαρχαρίνος αμέσως μετά έκανε τον ταχύτερό του γύρο.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Takis VT4 στις 25-02-2006, 19:58:39
Μητσο αν πηγενες με το 4αρι θα τους παταγες ολους στην βροχη :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: JOHN στις 25-02-2006, 21:08:20
πάντως η νεότερη ανταπόκριση λέει ότι πέρασαν πολύ ωραία , δεν έβρεχε αν και η πίστα ήταν υγρή και τους πήραν συνέντευξη και από το τοπικό κανάλι  :wink: από ότι άκουσα υπάρχει άφθονο φωτογραφικό υλικό και Βίντεο με και χωρίς in car πλάνα , μπράβο παιδιά να είσαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε να το ξανακάνουμε και ας γυρίσατε οι περισσότεροι με τα λάστιχα σας τελειωμένα από ότι άκουσα  :wink:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: nfot στις 25-02-2006, 22:10:33
Οσοι δεν ηρθατε χ α σ α τ ε.
Τελικα τα αγωνιστικα λαστιχα ειναι ολα τα λεφτα. Αντε και με τα ελατηρια του R σε λιγο, για να ειμαι ετοιμος για την επομενη εξορμηση, τον Μαϊο.

Η μερα κυλησε εκπληκτικα και ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους τους χορηγους, για ακομη μια φορα.
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Vlahos Efstratios στις 25-02-2006, 23:24:26
Από πού να αρχίσω και πού να τελειώσω..Από τους χρόνους,από τα τετακε,από τα κουλά που έγιναν κατά τη διάρκεια..
Ακόμα είμαι σοκαρισμένος από το όλο πολύ καλά οργανωμένο event!!!

Περισσότερα από αύριο αφού επιστρέψουν και οι περισσότεροι στα σπίτια τους σώοι και χωρίς προβλήματα..
Χάσανε όσοι δεν ήρθαν,αλλά από Μάιο μας βλέπω πιο δυνατούς και με περισσ΄΄οτερες συμμετοχές..
Αυτή τη στιγμή τα πουλάκια οι Αθηναίοι είναι για ποτάκι στις Σέρρες.Δεν μπόρεσα αν και (προσωρινά) Σερραίος να τους ακολουθήσω,γιατί είμαι ο μοναδικός που ΟΝΤΩΣ βγήκαν τα λινά και στα 2 μπροστινά λάστιχα!!!

Στο επανιδείν
(όποιος θέλει καμμιά φωτογραφιούλα μπορεί να με προσθέσει στις επαφές του MSN..)

Y.Γ. Μόνο προς STUDIO54..Αύριο στην πίστα θα γίνετε της πουτ...ας από TypeR and S2000 και αυτό γιατί έχουν Track Day οι RedLiners..!!! :twisted:
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: Giannis20VT στις 25-02-2006, 23:46:02
Mπράβο παιδια, χαιρομαι που το ευχαριστηθηκατε. Ελπιζω την επομενη φορα να τα καταφερω και εγω. Περιμενουμε φωτογραφιες κτλ
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: LEONtokardos στις 25-02-2006, 23:54:11
Γμτ την ασφαλεια και το service μου μεσα....Μπραβο σας ρε παιδια...
Τίτλος: Προτάσεις - Ιδέες για TrackDay@Serres
Αποστολή από: SEATCLUB στις 26-02-2006, 00:02:55
Τα υπόλοιπα:
http://www.seatclub.gr/forum/viewtopic.php?t=8817&sid=ea5b0b4acfe011da55319081a2406ef3